https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Odkrili 1,8 milijona evrov nepojasnjenega izvora

10.05.2019 ob 14:45  

S Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da so konec aprila odkrili večjo količino denarja, katerega izvora, osebi, ki sta denar prevažali, nista vedeli pojasniti.


Policisti zasegli večjo količino denarja

Policisti PU M. Sobota so 28. aprila v večernem času na avtocesti Maribor–Pince med  kontrolo cestnega prometa zaustavili tovorno vozilo madžarskih registrskih  številk. Voznik in sopotnik  v vozilu sta bila državljana Madžarske.  Pri temeljni kontroli tovornega vozila je bilo ugotovljeno, da je  le-to  naloženo s kartonskimi škatlami z neznano vsebino. Pri kontroli paketov je bilo  ugotovljeno, da se v škatlah med večjo količino torbic nahajajo evrski bankovci.

28-letni voznik in 24-letni sopotnik nista vedela pojasniti  izvora bankovcev, prav tako nista imela nobene dokumentacije o prevozu gotovine. Ker so bili podani utemeljeni razlogi za sum storitve kaznivega dejanja je sodišče odredilo preiskavo vozila pri kateri se je zasegla gotovina v skupni vrednosti okrog 1,8 milijona evrov.
Tujca sta bila po končanem postopku izpuščena iz pridržanja, kriminalisti in policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil s ciljem ugotovitve izvora zaseženega denarja. Več informacij bo znanih po končanih aktivnostih policije.

Foto: Policijska uprava Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.05.2019 ob 16:18 kekec gost

      nlb pare slovenskih davkoplačevalcev

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.05.2019 ob 22:30 džej džej gost

      Katera politična stranka v Sloveniji se na veliko financira iz tujine? Katera politična stranka je v preteklosti porabila največ denarja za volitve? Katera politična stranka bo porabila največ denarja za EU volitve? Katera politična stranka ima svoje medije, ki so financirani iz tujine? Kakšne registrske oznake je imel kobi z denarjem? Kdo v tujini financira nekega znanega politika v Sloveniji? https://siol.net/posel-danes/novice/bruselj-nad-orbanovo-medijsko-hobotnico-ki-v-sloveniji-obraca-nove-milijone-497127

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.05.2019 ob 5:26 BREZA gost

      EUR-I za SDS - SRAMOTA DRŽAVE SLOVENIJE

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.05.2019 ob 11:11 gost

      me prav zanima KJE BO TA DENAR KONČAL ai ga boste dali nazaj, ker vas bo drugače ORBAN IN JANŠA za jajca

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.05.2019 ob 12:59 gost

      Dajte no pa izpustijo obadva ko da nimata pojma kaj prevažata.v Zapor dokler se ne razjasni zadeva.. Se pravi najverjetneje sta ga ukradla njih pa izpustijo..... BRAVO DRŽAVA!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.05.2019 ob 15:58 čondraš gost

      Pa to je od debelega penzija .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.