https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Trojica Pomurk nominirana za najboljšo igralko sezone

10.5.2019  

Članska ekipa ŽNK TELEMACH GMT Beltincev je v sredo potrdila sedmi naslov državnih prvakinj v dvajsetletni zgodovini kluba, za novo priznanje pa so poskrbele igralke iz vrst konkurence.


Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije je danes razkril nominiranke za priznanje najboljše nogometašice SŽNL, ki ga z glasovanjem podeljujejo stanovske kolegice. Igralke ostalih moštev iz SŽNL so največ glasov namenile trojici iz vrst ŽNK TELEMACH GMT Beltincev, Špeli Kolbl, Anji Prša in Špeli Rozmarič.

Zmagovalko prestižnega priznanja bodo na svečani prireditvi v SNG Opera in balet razglasili v nedeljo, 19. maja. Na današnji novinarski konferenci v Ljubljani so sicer podelili priznanja za lanskoletni izbor najboljše enajsterice SŽNL. V njej najdemo kar sedmerico sedanjih članic Pomurja, Špelo Kolbl, Špelo Rozmarič, Zalo Meršnik, Saro Agrež, Tjašo Tibaut, Saro Makovec in Kajo Korošec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.05.2019 ob 16:45 DF gost

      Zasluzile ste si to. Res ste dobre, borbene, kolektivne, ....... Uzitek vas je gledati.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.05.2019 ob 16:53 DF gost

      Murasi, boste zmogli, da jim cestitate?

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.05.2019 ob 19:21 DF gost

      SMILJAN KUHAR kdaj bos napisal pohvalni clanek o teh dekletih, ki so drzavne prvakinje, kar Mura nikoli ne bo?????????????

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2019 ob 19:36 123123 gost

        Mura ma malo vekšo konkurenco v bitki za naslov prvaka. Moje osebno mnenje je ka ženski fuzbal nemre nikdar biti enakovreden moškomi pa lejko što povej ka šče. Lejko pišete kak koli ka nej rejsan ali globoko v sebi pa tak znate ka je to čista resnica. Fuzbal je moški šport pa pika. Spoštuvlen vse ženske kere špilajo fuzbal in jin hkrati čestitan za naslov ampak moje mnenje je pa zgoraj.

        9 5 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.