https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: PGD Nedelica prevzelo novo vozilo

Nedelica, 12.05.2019 ob 11:00  

Prostovoljno gasilsko društvo Nedelica je postalo bogatejše za novo gasilsko vozilo, znamke Renault.


V soboto, 11. maja so se gasilci iz okoliških vasi najprej zbrali pri sveti maši za god sv. Florijana, zavetnika gasilcev. Za tem so ob tej priložnosti priredili parado od kapele do gasilskega doma, po katerem je sledila še proslava. Po programu so se obiskovalci zabavali z ansamblom Horizont.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.05.2019 ob 13:36 ........ gost

      Kak so vsi v uniformah "otečeni", ka jim voda tak velja. Dobitna kombinacija gasilec - veselica - stiskanje. Čudno, tudi župan vaše občine je prisoten, 6 mesecev je že mimo, pa še niste štartali od predvolilnih obljub. on pa plačo "vleče"

      11 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.