https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Kam se lahko odpravite ta konec tedna?

16.05.2019 ob 19:00  

Ta konec tedna se bodo v Pomurju zvrstile zelo raznovrstne prireditve. Nekaj teh zanimivih dogodkov smo v tem prispevku zbrali za vas.


PETEK

V petek, 17. maja se bo v Murski Soboti pričela četrta sezona Sočne vilice. Dišalo bo kot vedno na Slovenski ulici pred Hranilnico prekmurskih dobrot od 10.30 do 19.00 ure.

Ob 20. uri bo v prostorih beltinskega gradu odprtje razstave starodobnih koles in opreme Društva “Dimek” Beltinci.

V petek in v soboto bodo v Ljutomeru 19. Biker days MK Samorog. V petek bo panoramska vožnja ob 17.30. V soboto pa bo panoramska vožnja s seksi bike wash-om ob 15.30 ter moto hudomušne igre. Igrali bodo New Casino, Zlata žila, Macooh ter Vrane (BiH).

Za otroke bodo v petek poskrbeli na Festivalu nakupov in zabave v BTC City Murska Sobota. Ob 17. uri bo z njimi rajala Pujsa Pepa.

SOBOTA

Festival nakupov in zabave v BTC-ju se nadaljuje v soboto, 18. maja. Ob 11. uri bo na oder stopila Nika Zorjan. Ob 17. uri pa bosta zabavala Manca Špik & Isaac Palma. In ker ni zabave brez žura po žuru bo od 21. ure dalje še uradni afterprty v Čili Bar&Club: FNZ PARTY with Resident DJ-S.

V Beltincih se bo na grajskem dvorišču ob 10.07 začel 17. rally s starodobnimi kolesi. Pot dolžine približno 20 kilometrov bo vodila iz Beltincev v Dokležovje, Ižakovce in nazaj v Beltince. Zbor kolesarjev bo ob 9. uri, kotizacija pa znaša 15 evrov.

Na parkirišču Hotela Diana v Murski Soboti se bo ob 10. uri pričela 23. Bogračiada. Za glasbo bo poskrbela skupina Calypso.

V Radmožancih se bo ob 12. uri začela 2. Pasuljada, kateri bo sledil prevzem nove garaže in prenovljenega vaško-gasilskega doma v Radmožancih. Ob 19. uri pa bo zabavala skupina Faringaši.

V Oxygen klub Ljutomer v soboto prihaja glasbeni dvojec IN VIVO, ki ga poznate predvsem po hitu Moje leto. Za odlično energijo pred in po nastopu pa bo skrbel DJ Boyano. Zabava se bo pričela ob 22. uri.

V MIKKovem klubskem prostoru se bo ob 20. uri začel drugi večer razgibanih ritmov elektronike MIKK Électronique vol. 2. Za glasbo bosta skrbela Wooga (Bass Fighters) in Able (L·S·T).

Pred zdraviliščem Radenci bo ta konec tedna potekal že 39. Maraton treh src. Program se bo začel že na predvečer tekaške prireditve s testeninko. Sobotno dogajanje se bo pričelo že zgodaj zjutraj. Pohodniki se bodo ob 8. uri odpravili na 29. Pohod treh src, prvi tekači pa bodo štartali ob 9. uri. Pestri program bo popestril tudi nastop energične Alye. Še več podrobnosti o dogodku pa najdete TUKAJ.

NEDELJA

V Selu na prizorišču poleg rotunde bo v nedeljo potekalo 15. Srednjeevropsko tekmovanje v košnji z ročno koso. Tekmovanje se bo pričelo ob 10. uri, od 12.30 naprej pa bodo v kulturnem programu nastopili folkorniki iz Bogojine ter OŠ Fokovci. Zabavala bo tudi skupina Plamen.

Ob Ribiškem domu Beltinci bo Ribiška družina Murska Sobota TE Beltinci organizirala 1. ribiški piknik. Med 10. in 19. uro bodo tam prikaz priprave in peka rib na različne načine, živa glasba in zabavni program ter otroške delavnice ribolova.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.