https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

To so pomurski dobitniki prestižnih nagrad SPINS XI

19.5.2019  

Na današnji prestižni prireditvi Nogometna gala SPINS XI 2019 v Ljubljani je nagrado za najboljšega trenerja leta dobil Ante Šimundža iz NŠ Mura. Med najboljšo enajsterico 1. SNL najdemo tri Muraše, to so Matko Obradović, Klemen Šturm in Rok Sirk. Med najboljšo enajsterico 2. SNL je Žiga Živko iz NK Nafta Lendava. Špela Kolbl je najboljša nogometašica letošnjega državnega prvenstva.

 

Najboljšo enajsterico nogometašev v 1. SNL sezone 2018/2019 sestavljajo: Matko Obradović (NŠ Mura), Rok Sirk (NŠ Mura), Klemen Šturm (NŠ Mura), Saša Ivković (NK Maribor), Martin Milec (NK Maribor), Tilen Klemenčič (NK Domžale), Rudi Požeg Vancaš (NK Celje), Amir Dervišević (NK Maribor), Luka Majcen (NK Triglav), Senijad Ibričić (NK Domžale) in Jan Mlakar (NK Maribor).

Drugič v zgodovini sindikata SPINS je objavljena enajsterica najboljših nogometašev 2. SNL.
 
Med najboljšo enajsterico 2. SNL v sezoni 2018/2019 so 3 nogometaši NK Bravo, 3 NK Tabor Sežana, 2 NK Radomlje, 1 NK Nafta Lendava, 1 NK Brda Dobrovo in 1 NK Krka. Najboljšo enajsterico sestavljejo: Darko Marjanović (NK Krka), Klemen Nemanić (NK Tabor Sežana), David Brekalo (NK Bravo), Antonio Azinović (NK Tabor Sežana), Žiga Živko (NK Nafta Lendava), Leon Sever (NK Tabor Sežana), Luka Cerar (NK Radomlje), Ovbokha Agboyi (NK Bravo), Mustafa Nukić (NK Bravo), Anel Hajrić (NK Radomlje) in Matic Marcius (NK Brda Dobrovo).

Vir: Spins xi

Špela Kolbl je najboljša nogometašica letošnjega državnega prvenstva, ki je po celoletnem nizu brez oddane točke pripadlo ravno Sobočanki in soigralkam.
 
»Hvala vsem, ki so glasovale zame. Ta nagrada mi pomeni ogromno in je pika na i uspešni sezoni,« je pred zbrano nogometno smetano – nagrade so prejeli tudi najboljši nogometaši in trenerji 1. SNL – na odru SNG Drama Ljubljana dejala Špela Kolbl. Vodilna strelka državnega prvenstva je s strani igralk SŽNL prejela največ glasov ter dobila klubski »troboj« z Anjo Prša in Špelo Rozmarič, ki sta bili med trojico nominirank.

Foto: ŽNK Pomurje Beltinci

Kolblova je s soigralkami le nekaj ur pred podelitvijo nagrad odigrala predzadnjo ligaško preizkušnjo sezone, Pomurke pa so v Radomljah opravile z gostiteljicami. Nove državne prvakinje so slavile z izidom 1:7, dvakrat se je med strelke vpisala tudi Špela Kolbl. Dveh golov se je veselila tudi Sara Makovec, med strelke pa so se vpisale še Luana Zajmi, Kaja Korošec in Anja Prša, ki je s sijajno izvedenim prostim strelom potrdila končni rezultat tekme.

Med najboljšo enajsterico 1. SŽNL v sezoni 2018/2019 je 5 nogometašic ŽNK Olimpija Ljubljana, 5 ŽNK Pomurje Beltinci, 1 ŽNK Radomlje, to so Pia Božič (ŽNK Olimpija), Evelina Kos (ŽNK Olimpija), Manja Belak (ŽNK Olimpija), Špela Rozmarič (ŽNK Pomurje Beltinci), Anja Prša (ŽNK Pomurje Beltinci), Manja Rogan (ŽNK Olimpija Ljubljana), Manca Suhoveršnik (ŽNK Radomlje), Sara Makovec (ŽNK Pomurje Beltinci), Tjaša Tibaut (ŽNK Pomurje Beltinci), Ana Milovič (ŽNK Olimpija Ljubljana) in Špela Kolbl (ŽNK Pomurje Beltinci).  

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.05.2019 ob 5:47 Čergoli gost

      Bravo punce, ostali kdo so Pomurci??? A imam težave z geografijo???

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.05.2019 ob 8:44 pipi gost

      Ka te što kaj pijto?

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.05.2019 ob 13:38 DF gost

        Pipi, niti eden od teh moskih ni Pomurec!!!!!!!! Zdaj se pa v Muro fukni in suti. To je nekaj kvazi izbor za par ljudi, da se lahko preseravajo. Sirk najboljsi????? Kronaveter ga v zep dene. Obradovic najboljsi?????? Ne se hecat. Kaj pa mariborski golman in nekaj drugih. Pa Simundza najboljsi??????????? Vic leta. Zakaj je ze Jevsek tu zraven bil?????? Mi lahko kdo to pove. Pa koji nogometni funkcionar je on?????????????*? BURLESKA.

        7 9 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.05.2019 ob 9:53 Muraš gost

      Čergoli staroga doj drze ka se nede ukozio😂

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.05.2019 ob 11:36 šalabajzasto gost

      In ka je tu tak prestižnoga?Naslov takši kak či bi neven zlato žogo što daubo, prvič čujen za ,ti nekši SPINS XI..In san prepričan,ka velka polovica lidij šteri obiskujejo ti portal,so tudi prvič čuli za ti nekši SPINS XI ,tak ka ne vijdin nikaj prestižnoga v tun,razen za par lidij šteri znajo za tau,meni in ostalin več kak polovico pa gladko dol visij za ti nekši SPINS XI ...Pa še imi je glupo,kar nekaj nema v rijti mesta

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.05.2019 ob 20:32 Hmmmmmm gost

        V šteroj panogi si pa ti najboukši v Sloveniji? Pa lejko tudi načik: V šteroj panogi si tij med 100 v Sloveniji?

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.05.2019 ob 13:30 pipi gost

      Šalabajzasto; te se resan za luno, če si še to nej čul.Ka te sploj komenteraš, če ne veš zakoj de ide. Čergoli; doj se leži, ka zemlja nuca gnoj.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.05.2019 ob 15:11 kolega gost

      DF, ti pa v Ledavo prosin...z nogami naprej...z 25 kil betona na saki nogi.. Aja Le(n)dava je preplitva za to 😂

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.05.2019 ob 15:19 DF gost

      San ze probo pa neje gratalo.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.05.2019 ob 19:29 gost

      Že spet ta PRIMITIVEC DF.Strokovnjak na vseh področjih,v vse se razume. NEVERJETNO SPOSOBEN. Razume se v POLITIKO ,ŠPORT , GLASBO, Lokalno POLITIKO ITD ITD. Če pa mu slučajno kaj ni jasno pa pokliče na HODOŠ ;ČERGOLIJA. Ta pa je isti pametnjakovič. Naj jima v LENDAVI ali pa v BUDIMPEŠTI postavijo SPOMENIK,še živečim BEDAKOM. SVAŠTA PIČKA RODI. Dol se strelita OBA.Če pa nimata za to JAJC pa pokličita MENE.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.05.2019 ob 20:36 strijc džouže gost

      Pozabo si njima napisati naj se z posrano metlo dol strelita!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.05.2019 ob 20:49 gost

      Prebiram novice invidim. da je POSRANA METLA že PELA

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      20.05.2019 ob 21:48 Fiaha gost

      DF pogresam tvoj komentar o stevilu udelezenih na prireditvi... sigurno podatek be stima

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.05.2019 ob 22:37 pipi gost

      DF ti si resan eno velko tele Serionja te je pa napravo, ka boš znal.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      21.05.2019 ob 11:40 DF gost

      Evo, zopet se z mano ukvarjate namesto z izborom.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      22.05.2019 ob 13:10 gost

      Izbor so delali DOSTI PAMETNEJŠI OD TEBE. Tako da nič spornega edino za BEDAKE kot si ti je sporno da so izbrani trener MURE in igralci MURE. Nobenega od TVOJE NAFTE PA NI NIKJER NITI V DRUGI LIGI. To je zdaj kvaliteta NAFTE.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.