https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V okviru sejma Agra potekalo že prvo ocenjevanje

22.05.2019 ob 6:05  

Z ocenjevanjem svežega mesa se je 15. maja pričelo preverjanje kakovosti izdelkov, ki jih bo letos od 24. do 29. avgusta predstavljal 57. mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA 2019.

Ocenjevanje svežega mesa je kot uvodno dejanje 40. Mednarodnega ocenjevanja kakovosti mesa in mesnih izdelkov potekalo na Oddelku za živilstvo Biotehniške fakultete v Ljubljani. Strokovna komisija je ocenila 68 izdelkov s poreklom v Avstriji in Sloveniji, ki jih je na ocenjevanje dostavilo 13 podjetij.

Šest šampionskih naslovov ter priznanje za tržno ponudbo mesa za Perutnino Ptuj

Najboljše izdelke so nagradili s 6 šampionskimi naslovi, 37 zlatimi in 17 srebrnimi medaljami za tržno ponudbo. Naslov Šampion kakovosti so prejeli izdelki, ki so bili tri leta zaporedoma nagrajeni z zlato medaljo. Vseh šest šampionskih naslovov si je z odlično in konstantno kakovostjo letos priborila Perutnina Ptuj d.d. za izdelke: Mediteranski piščanec s soljo iz piranskih solin, Piščančje meso po italijansko, Piščančji curry, Ptujski piščanec, Štajerski piščanec z bučnimi semeni in Vok okus poletja.

Perutnina Ptuj je prejela tudi priznanje za tržno ponudbo mesa. To priznanje prejme proizvajalec, ki je z nagrajenimi izdelki zbral najvišje število točk. Perutnina Ptuj si ga je prislužila s šestimi šampionskimi naslovi, sedmimi zlatimi medaljami za tržno ponudbo ter tremi srebrnimi medaljami za tržno ponudbo mesa.

Medalje za tržno ponudbo so prejeli izdelki še desetih udeležencev

Medalje za tržno ponudbo so prejeli še izdelki naslednjih udeležencev: Hermina Wech - Koroška perutnina d.o.o., Kmetijska zadruga Rače z.o.o., Mesarstvo Blatnik d.o.o. Ljubljana, Mesnica in trgovina Matves Irena s.p., Mesnine Štajerske d.o.o., Meso Kamnik d.d., Nimrod d.o.o., Panvita MIR d.d., Pivka Perutninarstvo d.d. ter Rival trade d.o.o., Trzin.

Ocenjevanje drugih izdelkov

Ocenjevanju svežega mesa bo v okviru 40. mednarodnega ocenjevanja mesa in mesnih izdelkov na Pomurskem sejmu v Gornji Radgoni 12. junija sledilo ocenjevanje mesnih izdelkov.

Prav tako bo na sporedu še 33. mednarodno ocenjevanje mleka in mlečnih izdelkov, 23. mednarodno ocenjevanje sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod, 45. odprto državno ocenjevanje vin »Vino Slovenija Gornja Radgona«, 9. odprto državno ocenjevanje BIO vin, 17. ocenjevanje medu z mednarodno udeležbo ter 39. mednarodno ocenjevanje kmetijske mehanizacije in opreme.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.