https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

džeZZva na festivalu Jazz à Vienne v Franciji

03.06.2019 ob 6:05  

Prekmurska skupina džeZZva je bila uvrščena v program letošnjega eminentnega francoskega festivala Jazz à Vienne.

Prekmurski kvartet džeZZva se po letu dni in mnogih koncertnih gostovanjih ponovno odpravlja izven meja Slovenije. Uvrstili so se v program 39. edicije festivala Jazz à Vienne, ki se bo v bližini Lyona odvijal med 28. junijem in 13. julijem 2019. Oder bo delila s svetovnimi zvezdami, kot so Ben Harper, Bobby McFerrin, Diana Krall, Parov Stelar, Hocus Pocus, Snarky Puppy, Neneh Cherry, Tom Misch, John Zorn, Manu Dibango, Chilly Gonzales, GoGo Penguin in mnogi drugi.

Foto: džeZZva

"Lani smo nastopili v sloviti dvorani La Corbusier v Firminiyu v Franciji in tam je prišlo do povezave. Očitno so nas slišali pravi ljudje na pravem mestu in zgodilo se je povabilo na letošnji festival," je povedal Iztok Rodež. "Za skupino, kot smo mi, ki je v širšem merilu praktično popolnoma neznana, je to posebna potrditev tega, kar delamo. V program smo se uvrstili izključno zaradi glasbe. Na festivalu Jazz à Vienne bomo nastopili z našim sladkim izborom skladb, ki smo jih izdali na treh zgoščenkah džeZZva, Live From The Hidden Courtyard in lanskoletnem Sintur. Gre za avtorski program, ki ga v glavnem izvajamo na koncertih v različnih kombinacijah."

džeZZva, ki jo sestavljajo Dejan Berden, Iztok Rodež, Tadej Kampl in Miran Celec, bo na festivalu nastopila 3. julija, isti večer kot Chick Corea s svojim bandom, na osrednjem odru.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.06.2019 ob 22:45 Jazy gost

      Gvüšno zaradi Mirana Celeca in njegovega egoja...jazz...jazzz...jazzzz in nihče drug...vsi ostali so bull shit...siromak eden

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.