https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pretekli vikend v Pomurju kar trije požari

03.06.2019 ob 17:00  

Pretekli konec tedna so se v Pomurju zvrstili kar trije požari. Najprej je v soboto zagorelo v Nuskovi in Murski Soboti, v nedeljo pa še v Kuzmi.

V soboto, 1. junija, okrog 10. ure je zaradi pregretja masti prišlo do požara v letni kuhinji v Nuskovi. Ogenj je zajel celotno kuhinjo, katerega so pogasili gasilci. Nastalo je za okrog 2000 evrov škode.

Na isti dan okrog 12.30 ure je prišlo do požara v stanovanjskem bloku v Murski Soboti. Zaradi povretja vode in posledično kipenja po vroči električni peči je prišlo do smojenja in kajenja. Posredovali so gasilci. Materialna škoda ni nastala.

Včeraj okrog 4.30 ure je prišlo do požara v podjetju v Kuzmi. Z ogledom kraja  in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo na zunanji  elektro  omarici. Točen vzrok požara se še ugotavlja. Materialna škoda bo znana po opravljenem pregledu s strani pooblaščenega servisa.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.