https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

VIDEO: Nevihte povzročale težave na Goričkem

06.06.2019 ob 10:00  

Vremenoslovci so za včeraj napovedali lokalno možne silovitejše nalive, sunke vetra in točo, kar se je na določenih predelih Slovenije tudi uresničilo.

 

Del Goričkega je včeraj zajela močnejša nevihta, ki je lokalno poleg silovitega naliva postregla tudi s točo. Sicer pa so imeli gasilci veliko dela tudi na območju Dravograda, Celja, Krškega, Radelj ob Dravi, Rogaške Slatine, Vojnika in Šentilja.

Območje občine Rogašovci je zajelo neurje z močnimi nalivi. Gasilci so črpali vodo in odstranjevali gramoz s cestišča. Posnetek hudourniške poplave na območju Rogaševcev: 

Danes bo povečini sončno. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28 °C.

Jutri bo pretežno jasno, pihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 17, najvišje dnevne od 24 do 29 °C.


Obeti

V soboto in nedeljo bo sončno, v soboto popoldne in zvečer bodo predvsem v severovzhodni Sloveniji možne posamezne plohe ali nevihte. V soboto popoldne bo v severovzhodni Sloveniji prehodno zapihal severovzhodni veter, navaja Arso.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.06.2019 ob 11:52 Lendavski kralj gost

      Čak i vreme mrze ovo goričko... Lendava najbolja u mom srcu

      3 28 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.06.2019 ob 12:01 gkrt gost

        Pa uzivaj, >Orban ti je zrihtal lepo vreme pa drugo tudi, ostani tam pa pusti druge na miru..

        24 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.06.2019 ob 1:16 Lissa gost

      Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.