https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Murskosoboški gasilci so se pomerili na občinskem tekmovanju v Markišavcih

Markišavci, 09.06.2019 ob 11:30  

V soboto, 8. junija, je v Markišavcih potekalo občinsko tekmovanje gasilcev, kjer so se pomerila društva iz občine Murska Sobota.

Tekmovalo je okoli 40 ekip v kategorijah: pionirji, mladinci, člani A, člani B in veterani. 

Med sedmimi ekipami pri pionirjih so bili najuspešnejši Satahovci, sledili so jim Rakičan in Černelavci. Med pionirkami so bile najboljše gasilke iz Murske Sobote.

Med mladinci se je pomerilo 5 ekip. Zmagovalna je bila ekipa Murske Sobote, drugo mesto je pripadlo Rakičanu, tretje pa Markišavcem. Pri mladinkah je pravtako slavila ekipa Murske Sobote.

Pri članih A se je pomerilo 11 ekip, prva pa je bila ekipa Murske Sobote. Drugo mesto je pripadlo Černelavcem, tretje pa Veščici. Pri članicah A so med 5 ekipami prvo mesto zasedle Bakovčanke, druga je bila ekipa Veščice in tretja ekipa iz Kroga. 

Med člani B so se pomerile štiti ekipe. Zmagala je Murska Sobota, drugi je bil Rakičan, tretji pa Markišavci. Pri članicah B sta tekmovali ekipi Černelavcev in Markišavcev, zmagala pa je slednja.

Pomerili so se tudi starejši gasilci. Med 5 ekipami je bila najboljša ekipa Kroga, sledili so Markišavci in pa Bakovci.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.06.2019 ob 14:58 DF gost

      Dobre macke so med njimi.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2019 ob 22:21 Lissa gost

      Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.06.2019 ob 12:35 gost

      Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži temu delu in začne zaslužiti sdd tem, da sledi tej strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.