https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V Lendavi so se predstavila kulturna društva

Lendava, 09.06.2019 ob 10:45  

V soboto je v Gledališki in koncertni dvorani v Lendavi potekala 11. predstavitev kulturnih društev »Medgeneracijsko sožitje med društvi«.

Na prireditvi, ki je potekala v sklopu Tedna vseživljenjskega učenja, se je predstavilo enajst kulturnih društev iz območja občin Upravne enote Lendava. Prireditev so odprle slovenske ljudske pevke KD »Fran Saleški Finžgar« Žižki. Sledil je skeč Amaterske gledališke skupine »Bobri« iz KD »Ferdo Godina« Bistrica.

Nato so zapeli še madžarski ljudski pevci KD »Petőfi Sándor« Dolina, slovenski ljudski pevci in godci KD »Zarja« Gaberje, madžarski ljudski pevci KD »József Attila« Kapca, Ljudske pevke KTD Črenšovci, madžarski ljudski pevci KD »Petőfi Sándor« Čentiba, madžarski ljudski pevci in slovenske ljudske pevke TKD »Močvirski tulipan« Radmožanci, pevke ljudskih pesmi KD »Štefan Raj« Turnišče in Ljudski pevci in godci »Gomilički dégaši« iz KPD »Pedal« Gomilica.

Predstavitve pa je z dvema skečoma zaključila gledališka skupina »Mladi varašanci« iz OŠ Turnišče. Nastopom pa je sledila še podelitev zahval za sodelovanje.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.06.2019 ob 11:56 Gužva gost

      Lidij pa telko ka se vse tere.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2019 ob 14:57 DF gost

      Lendava je mesto kulture.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.06.2019 ob 16:21 samozadostni gost

      Samim sebi pojejo pa špilajo! Le zakaj? Pa kakšen smisel to ima? Ukiniti javni zavod, pa direktora, šteri je to organiziral. Zakoj moramo to davkoplačevalci finansirati?

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.06.2019 ob 19:01 ........ gost

      Škoda besed, -mamce naj doma küjajo pa pečiju krüj, ka nemu v bavtaj kipüvali, dedeki naj v senci ležijo, pa mamcan pripravljajo šijbje za pečti. Tisti, ki ste stari 50 pa še malo lejt pa si ne delajte sramote z cviljenjun, pa poglednite se, kak ste ništerne debele. Lejku bi vouže vlekle, pa se li kažete. Gledalcev nič, kot je že prethodnik zapisal. Take pizdarije ukinit, nej ka se odite žrejt, te pa - kak smu Slovenci debeli. Doma vežbajte, sunce vam bakrenu.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.06.2019 ob 20:17 lendavčar gost

      Slovenske ljudske pevke Žižki , morajo peti na pamet! Brez besedila držanega v rokah !!!!Kdo vas je pa ocenil , da ste najboljše, Horvat Jože !? Škoda besed !

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.06.2019 ob 22:22 Lissa gost

      Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.06.2019 ob 23:34 Čergoli gost

      Lepo, da je bila polna dvorana. Celo v ozadju vidim g.dir. dr. Robertina Celenzia, ki je bil verjetno na obisku v Bella Venezia. Odlično.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.06.2019 ob 12:36 gost

      Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži temu delu in začne zaslužitii sd tem, da sledi tej strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      10.06.2019 ob 17:16 gost gost

      Gost 9.6.2019 ob 19.01 Naj kar tvoja debela žena doma sedi in peče kruh, a, ja če jo seveda sploh imaš. Vso spoštovanje ljudskim pevkam in pevcem, ki ohranjajo tradicijo in našo zgodovino. Ljudje, ki pa tega ne razumejo, naj se vzdržijo primitivnih komentarjev. To so naši starši, ki so nam dali življenje, to so naše babice in dedki, ki so dali življenje našim staršem, če pa ti, dragi gost ne premoreš niti trohice kulture, tega res niso oni krivi. Kriva je tvoja mama, ki te je pač vzgojila takega kot si. Ne bodi žalosten, verjetno ima tudi tebe nekdo na tem svetu rad. A,ja, pa slovnice se nauči, saj si verjetno že zadosti star, da obvladaš vsaj osnove...Pa lep pozdrav!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.