https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Otroci so se zabavali v Igrivem parku

21.06.2019 ob 12:30  

"Igrivi park", ki je danes dopoldan potekal v soboškem mestnem parku je del Festivala Soboški dnevi, ki bo pod gostimi krošnjami mestnega parka povezoval obiskovalce ter poskrbel, da bodo mladostniki, njihovi starši in naključni mimoidoči v teh dneh razgibano preživljali prosti čas.

Igrivi park bo potekal vse do ponedelja in je skupek brezplačnih ustvarjalnih delavnic za mlade. V organizaciji Flow Ramps bodo lahko mladi vsak dan preiskusili nekaj novega, kreativnega, poučnega: otroške delavnice, športne dejavnosti, glasbene delavnice in še več.

Flow Ramps je potujoče prizorišče urbanih športov, ki zajema širok spekter uporabnikov in dogodkov. Ponuja od šole urbanih športov za neizkušene mladostnike do vrhunskih nastopov profesionalcev. Ekipo sestavljajo izjemno motivirani in kompetentni učitelji in demonstratorji, ki znanje vestno prenašajo na mlajše generacije, ob tem pa uporabljajo vrhunsko opremo, ki je za obiskovalce brezplačna.

Ekipo Flow Ramps sestavljajo nekateri najboljši posamezniki iz sveta urbanih športov v regiji, ki z znanjem, izkušnjami in predanostjo poskrbijo za nepozabno doživetje vseh sodelujočih.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.06.2019 ob 23:57 Lissa gost

      Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.