https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Svečana prireditev ob prazniku Občine Radenci

Radenci, 25.06.2019 ob 11:30  

V petek, 21. junija 2019, je v Radencih potekala svečana akademija ob prazniku občine, na kateri so podelili občinska priznanja zasluženim in uspešnim občanom.

Pred občinsko stavbo v Radencih je v petek ob 19. uri potekala svečana prireditev ob prazniku občine. Župan Roman Leljak je poudaril, da so Radenci občina, ki je odprta za vsakogar. Vsak, ki ima voljo in ideje ter želi nekaj spremeniti, bo v Radencih dobil priložnost za uresničitev le tega. 

Na prireditvi je kot slavnostni govorec bil prisoten tudi Tone Partljič. V svojem govoru je poudaril besede Ivana Cankarja, da bi se morala očistiti celotna Slovenija. Delil je svoje misli, da ni dovolj, da se spremenijo samo politiki, ampak vsi Slovenci in treba se je spoštovati med seboj, kajti le na takšen način bomo spremenili mnenje drugih o lastni državi.  

Po podelitvi občinskih priznanj in znameniti zgodbi o mineralni vodi je sledil krajši kulturni program, v katerem ni manjkala niti znamenita pesem Ansambla bratov Avsenik V Radence pot me pelje. 

Po koncu svečane akademije je sledila manjša pogostitev in zabava s Štajerskimi fakini.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.06.2019 ob 14:03 icnedar gost

      Leljak če je državni praznik, se obesijo Slovenske zastave ! Sram te bodi, v Radencih ni obešene nobene Slovenske zastave. Če greš naprej v Gornjo Radgono jih vidiš obešene. To sem danes opazil predpoldne, verjetno zdaj ni nič drugače.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2019 ob 14:43 DF gost

        Saj pocasi bodo ljudje spoznali koga so izvolili za zupana. Upam samo, da ne bo prepozno.

        5 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2019 ob 7:36 Radenčanka gost

        Icnedar preslabo poznaš opozicijo v Radencih. Leljak je želel nove slovenske zastave, opozicija s Tonijem Zitkom na čelu , pa je zavirala nakup novih zastav. Napačnega pošiljaš čez mejo. Ker pa nimaš niti jajc , da bi se prijavil s svojim imenom, sem isto storil tudi jaz.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2019 ob 7:40 Marina gost

        DF odkod prihajaš ti? Imate boljšega župana kot mi? Malo napiši v čem ste vi boljši in Vaš župan. Vsaka sugestija je dobrodošla.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2019 ob 7:46 Franc gost

        Čuj icnedar, zdaj sem pa frapiran. Predpoldne si bil v Radencih, jaz pa dopoldan. Pa sem videl slovenske zastave in nobene druge. Kaj s gospodom Leljakom se tako dobro poznaš, da ga tikaš? Pa on je naš župan.Lahko bi pokazal spoštovanje do svojega župana. Za naš kraj ga tudi ne pokažeš saj Radenci pišeš kontra in to z malo začetnico.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.06.2019 ob 15:36 Obcan gost

      Ljudje smo pravi čas izvolili pravega župana,ki bo končno nekaj naredil iz Radencev! Nič se ne bat za Radence,smo na dobri poti,da se stvari premaknejo naprej!!!

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2019 ob 19:38 DF gost

        Seveda boste. Boste prodali vso obcinsko premozenje, denar bo pa izpuhtel? DOSOR ste ze prodali.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.06.2019 ob 16:54 icnedar gost

      Edina rešitev je ta, da se Leljak odpelje v smeri Ljutomera, nadaljuje proti Razkrižju in potem smer mejni prehod Gibina ( mislim da je ta najbližji ). Tam da osebno policistu in nadaljuje v svojo ljepu. Mislim seveda na enosmerno potovanje brez povratka.

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.06.2019 ob 8:00 icnedar gost

      Franc, Slovenske zastave so bile samo ob občinski stavbi. Prav imaš, do Leljaka ne čutim prav nobenega spoštovanja, ker ga ni vreden, tako kot on ne spoštuje Slovenski narod, tako jaz ne spoštujem njega. Radenci pa sem napisal nazaj iz tega razloga, ker se pod njegovim županovanjem vračamo nazaj v temačno zgodovino političnega obračunavanja in potvarjanja zgodovine.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.