https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Skupina MAiKA in Let 3 kljub dežju privabili številne obiskovalce

Murska Sobota, 23.06.2019 ob 6:00  

V soboto, 22. junija, je potekal drugi dan štiriindvajsetega festivala Soboški dnevi, ki je kljub slabemu vremenu poskrbel še za dva nova spektakularna koncerta, ki sta se odvila na grajskem dvorišču.


Kot prva je na oder stopila glasbena zasedba MAiKA. Gre za Srbsko-hrvaško-črnogorsko skupino s pristno kombinacijo Balkana, ki z živahnimi melodijami in besnimi energijami živih nastopov navdušuje festivalsko občinstvo, kar jim je uspelo tudi tokrat. 

Za vrhunec večera pa je poskrbela skupina Let 3, alternativna rock skupina z Reke. Skupina je popularna in prepoznavna tako na Hrvaškem kot tudi v drugih državah nekdanje Jugoslavije, in to zlasti po zaslugi edinstvenih nastopov, kar so uprizorili tudi tokrat in do dobra napolnili grajsko dvorišče.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.06.2019 ob 10:07 DF gost

      To lahko slušajo samo pijani ali omamljeni. Soboški dnevi se ne morejo primerjati s kvalitetnim izborom polanskih.

      16 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.06.2019 ob 10:45 en gost

        Ponavadi se niti približno ne strinjan z tvojimi komentarami, ampak zdaj maš čistak prav. Tau včeraj je nej za poslušati bilo. Rejsan muzika samo za če si čistak zdrogejrani ali redno sprepiti. V soboto so vedno bili najbokši izvajalci na Soboških dnevih, tau včeraj pa je čista žalost bila. Že dejstvo ka je v soboto na Soboških dnevih nej bilo niti enoga nastopajočoga na glavnon odri je velka žalost...

        17 11 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.06.2019 ob 10:30 majke mi mile gost

      Fašnik drugič letno, nek me koklja brcne, či su tej normalni, ka namestu kaj v topluj posteli šteli prsteke na nugaj svojemi partneri - odiju gledat take "bedastoče". In teh 100 gledalcuf odraža Soboške dneve - skropocalo v nulo!

      13 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.06.2019 ob 10:41 delllboy gost

      voaj, nisem mogel priti, ali že po fotkah vidim, da odlično bilo :)

      11 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.06.2019 ob 11:16 sbočanec gost

      Debili neotesanci na kubike !!!! Što je delo tale izbor, ga je potrebno linčati! Kreten !!!!

      11 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.06.2019 ob 12:42 Brezimena gost

      Neven zakoj ste eni tak smesni...vsaki ma svoj okus za muziko pa vsak lejko poslusa k njemi pase pa nej mus ka je zdrogerani ali sprepiti....Enin je pac ta muzika vsec in z ten neje nika narobe pa to ne pomeni ka so vcasi vsi drogerasi pa pijanci ka to poslusajo ....malo vcasih premislite prle kak kaj napisete

      17 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.06.2019 ob 23:20 zdravo gost

        Se strinjam. Eni pač ne rabimo 100x na leto slišati Luka Basija, ampak gremo poslušat tudi kaj drugega. Verjetno s tem ni nič narobe.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.06.2019 ob 13:55 Bučko gost

      Ta, ki izbira muziko jo izbira zase, sam uvoženi drek, razen Kreslina in Nike. Pred leti je bila glasba za vse okuse in starosti, morali bi vedeti, da danes tudi mladi poslušajo narodno glasbo in slov. izvajalce, tu pa jim ponujajo zadrogirance in kvazi muziko. Pri toliko slov.izvajalcih bi pa ja lahko med njimi izbirali. Toliko v vednost za naprej, ampak spet bo verjetno po starem. Ali pa je potrebno Perhavčko zamenjati.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.06.2019 ob 17:25 Mama Manca gost

      To se ne spodobi da moji vnukeci poslušajo marihuano

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.