https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti prijeli dva Srba, ki sta prevažala 15 migrantov

01.07.2019 ob 9:00  

Policisti PP Ljutomer so danes, malo po 7. uri, v Ljutomeru zaustavili dva osebna avtomobila znamke Volvo in Audi, italijanskih registrskih številk in prijeli oba voznika, državljana Srbije.

Pri kontroli vozila je bilo ugotovljeno, da v vozilu prevažata 15 državljanov Bangladeša, kateri niso izpolnjevali pogojev za vstop v Republiko Slovenijo. Tujci so med postopkom zaprosili za mednarodno zaščito - azil.

38- in 43- letnemu državljanu Srbije je bila odvzeta prostost in bosta s kazensko ovadena zaradi kaznivega dejanja Prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države po 308. členu KZ-1

* Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.07.2019 ob 10:26 gost

      Od danes bodo mejo med Slovenijo in Italijo nadzorovale mešane slovensko-italijanske policijske patrulje. Zdaj bodo naši policaji namesto schengenske meje s Hrvaško v skupnih patruljah varovali italijansko mejo? Pa kdo je tu nor? Mimogrede, zunanji minister je Miro Cerar, predsednik vlade pa Marjan Šarec, totalni nesposobneži.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.07.2019 ob 11:17 pipi gost

      Nam bodo sedaj Karabinjerji pokazali kako se stvari streže. Drugače pa v Ljutomeru Italijanski avto, šofer državljan Srbije, vsebina vozil migranti. Popolna kombinacija. Jasno zakaj Avstrija še vedno občasno kontrolira mejne prehode. Pri nas je vsak državni uradnik ali uradnica, če je v tapravi stranki takoj sposoben za ministra ali ministrico.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.07.2019 ob 11:20 bravo gost

      Bravo!!Čestitke policistom,tema dvema četnikoma pa na mesto lica šus v čelo, v opomin ostalim srbinom ,da nebodo več prevažali to nasnago,bi jih vse prevezal na ulične svatilke pa se naj pražijo na vročini..Gnoj od folka!

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.07.2019 ob 20:58 bbcww gost

      Nazadnje sem videl kako se na avtobus prišli eni tujci kakih 8 in eni šolarji sploh niso šli z avtobusa na pravi postaji ampak šele takrat ko so odšli. Še sam sem v strahu sedel na tistem avtobusu po tem kaj vse slišiš po tv kaj se dogaja.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.07.2019 ob 22:59 Balkan gost

      Četnik ti j....o m.....r!!!Ka mate toliko proti Srbom.Saj vi Slovenci jim ne sežete do prstov na nogi.Obnašanje,gostoljubnost ste v nuli proti njim.Ja kaj pa ustaši so večje govna majko jim jebem.Živela Srbija!!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.07.2019 ob 13:48 gost

      tabletke popustile

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.