https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

34-letnik iz Ormoža mlade fante vabil k masturbaciji preko spleta

 

Sašo Kresnik je v obdobju štirih let na svojem računalniku zbral več kot 41.000 fotografij in preko 3.400 video posnetkov mladih fantov.

34-letnik iz Ormoža se je sicer ukvarjal s prodajo računalnikov in računalniške opreme, včeraj pa ga je doletela precej milostna kazen. Okrožni državni tožilec je namreč sodišču predlagal, da obtoženega obsodi na zaporno kazen dveh let in štirih mesecev. Kresnik je sicer na sojenju svoja dejanja obžaloval, je poročal POP TV. 

Kot poroča današnji Večer, pa je obtoženi v preteklosti po pripovedovanju mladoletnega fanta zagrešil spolni napad, zaradi česar je bil 34-letni Ormožan pred tremi meseci obsojen na štiri leta in dva meseca zapora. Ta sodba še ni pravnomočna, saj se je obtoženi zoper njo pritožil.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.