https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pri vzvratni vožnji trčil v peško

04.07.2019 ob 10:00  

Včeraj v večernem času je zdravniško pomoč v bolnišnici iskala občanka, ki je bila zjutraj udeležena v prometni nesreči.

Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je prometno nesrečo v Beltincih povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je z osebnim avtomobilom zapeljal vzvratno iz dvorišča v smeri ceste in pri tem na pločniku trčil v peško. Po trčenju je peška vstala, z voznikom izmenjala podatke in nato odšla domov.

 

Zaradi bolečin v roki je zvečer poiskala zdravniško pomoč. Ugotovljeno je bilo, da je utrpela hudo telesno poškodbo (zlom zapestja).

Zoper voznika bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo, zaradi suma storitve kaznivega dejanja Povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

* Fotografija je simbolična.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.