https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Na turnirju v Pečarovcih slavila ekipa U14 Rumene barve

7.7.2019  

V Pečarovcih je potekal nogometni turnir KMN Pečarovci 2019.


Ekipe so se pomerile v dveh skupinah A in B. V skupini A so se pomerile naslednje ekipe: U14 Rumene barve, Avtoprevozništvo Dejan Jerebič, Black Caffe Tišina in KMN Šalamenci. Prvo mesto v skupini A so zasedli U14 Rumene barve, drugo pa Black Caffe Tišina.

V skupini B so se pomerile ekipe: Sebeborci, Bar Moščanka, Hodoš in Okrepčevalnica pri Marjani. Prvo mesto so dosegli Okrepčevalnica pri Marjani, drugo pa Sebeborci.

V polfinalu so se pomerili U14 Rumene barve in Sebeborci, slednji so izgubili. Na drugi polfinalni tekmi so Black Caffe Tišina premagali Okrepčevalnico pri Marjani. Tretje mesto so zasedli Okrepčevalnica pri Marjani, ki so premagali Sebeborce z rezultatom 3:5.

V finalu so se tako zmagali U14 Rumene barve, ki so premagale Black Caffe Tišina s 5:1. Naj igralec turnirja KMN Pečarovci 2019 je bil Tilen Krenos iz ekipe U14 Rumene barve, na vratar turnirja pa Jan Hajdič iz ekipe Black Caffe Tišina.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.