https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Letos že več kot 5.300 nezakonitih prehodov meje

09.07.2019 ob 6:00  

V prvi polovici letošnjega leta so policisti obravnavali 5.345 nezakonitih prehodov meje, medtem ko so jih v enakem obdobju lani obravnavali 3.633. Opazno je predvsem povečanje števila državljanov Pakistana, Alžirije in Maroka, kaže poročilo policije.

Na policiji še naprej zaznavajo trend strmega naraščanja števila nezakonitih prehodov meje. Število nezakonitih prehodov državne meje se je tako v obdobju od 1. januarja do 30. junija letos glede na enako obdobje lani povečalo za 47,1 odstotka.

Za mednarodno zaščito zaprosil manjši delež nezakonitih migrantov

Do konca junija je 2.718 nezakonitih migrantov izrazilo namero podaje prošnje za mednarodno zaščito. V enakem obdobju lani so obravnavali 2.355 tovrstnih namer, kar predstavlja 7,5-odstotno zmanjšanje.

Na policiji ugotavljajo, da migranti, ki izrazijo namero podaje prošnje za mednarodno zaščito, po nastanitvi v azilnih kapacitetah pogosto nadaljujejo pot v svoje dejanske ciljne države. Med njimi je opazno največ državljanov Alžirije.

Manj nedovoljenih vstopov na notranjih mejah

Policisti so v notranjosti države oziroma pri izstopu na zunanji meji ugotovili 355 kršitev, ko so tujci na notranjih mejah v Slovenijo vstopili brez ustreznih potnih listin ali brez potrebnih dovoljenj. Število tovrstnih primerov se je od enakega obdobja lani zmanjšalo za 13,2 odstotka. Največ je bilo nedovoljenih vstopov državljanov Pakistana, ki prevladujejo tudi na področju ilegalnih prehodov.

Znotraj schengenskega območja je večina tujcev nedovoljeno vstopila v Slovenijo na meji z Italijo (226), a kot so poudarili na policiji, gre za relativno majhno število primerov, število nedovoljenih vstopov na italijanski meji je upadlo.

Na mejnih prehodih zavrnjenih 2178 državljanov tretjih držav

Zaradi neizpolnjevanja pogojev za vstop v Slovenijo oziroma druge države članice EU, so na mejnih prehodih zavrnili skupaj 2.178 državljanov tretjih držav, od tega večinoma na meji s Hrvaško. V enakem obdobju lani so jih zavrnili 1973. Število zavrnjenih se je tako povečalo za 10,4 odstotka. Med zavrnjenimi prevladujejo državljani balkanskih držav. Izjema so le državljani Afganistana, predvsem zaradi primerov izmikanja mejni kontroli s skrivanjem v prevoznih sredstvih, ugotavljajo na policiji.

Večje število nedovoljenega prebivanja na območju Slovenije

Skoraj za tretjino se je povečalo število obravnavanih tujcev zaradi nedovoljenega prebivanja na območju Slovenije ali drugih držav članic EU. V prvih šestih mesecih so na policiji obravnavali skupno 2.728 tujcev, kar je za 31 odstotkov več kot v enakem obdobju lani.

Pri nedovoljenem prebivanju gre še vedno predvsem za prekoračitve dovoljenega časa prebivanja. To je po opažanjih policije značilno predvsem za državljane iz zahodnega Balkana. Opazno je tudi povečanje števila državljanov Moldavije, kar je posledica vizumske liberalizacije zanje.

V Slovenijo vrnjenih 333 oseb, od tega 23 slovenskih državljanov

Slovenski policisti so na podlagi mednarodnih sporazumov tujim varnostnim organom vrnili 3534 tujcev, lani 1.174, od tega največ na meji s Hrvaško, so zapisali na SiolNET. Na tej meji so vrnili največ državljanov Pakistana. Tuji varnostni organi so v Slovenijo vrnili 333 oseb, med katerimi je bilo 23 slovenskih državljanov, je še zapisano v poročilu policije.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.07.2019 ob 7:11 gost

      Jasno je, da prav vse stranke leve vladne koalicije: ZL, SD, LMŠ, SMC, ZAB in DESUS, ilegalne migracije odobravajo, zagovarjajo in zato tudi namenoma dopuščajo. Ker LEVA vlada/koalicija ilegalne migracije odobrava, nemerno dopušča, se v parlamentu tudi NE sprejme strožja azilna zakonodaja, ter naredi red na naši južni meji.

      8 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 7:51 aaa gost

        Tij si bočkor. Večji del leta je že poostreni nadzor meje. Ka pa te po tvoje naj napravijo? Tak vas je čelavi s temi beguncami prezusagau ka ste že vse paranoični.

        12 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 8:03 bbb gost

        Kakša strožja azilna zakonodaja? Tij sploj znaš kelko liden je odobreni azil? Tu nekaj na pamet kvasiš. Od 1450 vlog letos je bilau 38 beguncon priznan azil. To so uradni podatki. Postopki so znani, jasni in strogi. Nišče ne dobij azila ka ne izpolnjuje pogojov. Ka te misiš ka či boš na meji napijsau ka je strožja azilna zakonodaja, ka do se migranti po 3000 prepotovanij kilometraj obrnoli pa šli nazaj? Či te je tej 38 lidij straj se idi nekan v luknjo skrij. Na K mi ide da lidje nekaj na pamet nabijajo ka v nekšij propagandij lažnij novicaj čujejo, nej so se pa sposobni informejrati iz uradnij virov. Perejo vas ka bog pomagaj.

        9 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 9:16 čondraš gost

        Točno tako, za širjenje multikulti ideje so dobro plačani, za udejstvovanje le te, še boljše. Pri komunajzerjih se vse začne in konča z denarjem. Vse ti je lahko jasno kam pes taco moli, ko nemška kanclerka krščanske stranke, k nam vabi mulsimanske moške migrante , pa papež takoj za njo . Ko smo tako daleč potem veš da riba zelo zelo smrdi pri glavi. Ilegalci v zameno za zmerno ceno nafte, ilegalci kot poceni delovna sila in ilegalci kot umetni destabilizator Evrope.

        5 9 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.07.2019 ob 9:13 čondraš gost

      Poanat nib da jih lovite po Sloveniji, poanta bi morala biti v tem da bi ilegalcem preprečevali vstop v državo, tega niste niti približno sposobni. Slovenija je nesposobna nadzirati svoje meje, niti levičarskim politikom v zameno za denar in ostale ugodnosti, ni v interesu da bi delovali za narodov blagor. To se vleče že z Jugoslavije, petokolonaši so vedno radi bili podrejeni, zato so že takrat silili v Jugoslavijo .

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 9:25 DF gost

        Prava Janseva ostrizena ovca si condras. Merklova in papez sta tudi leva in komunista? Ti Jansa veliko placa ali si ze od nekdaj tak butast in s starostjo se tvoja norost samo se stopnjuje?

        7 6 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.07.2019 ob 9:20 DF gost

      Cakam na tistih 500.000 beguncev s katerimi je strasil Jansa pred volitvami in, ki so tik pred mejo. Koji bedniki ste tisti, ki verjamete Jansi in tistemu, kar vidite na njihovi televiziji. Preklet podporniki SDS in Janse - ne veste drugega kot med ljudmi delati sovrastvo, strah, lagati, spreobracati zgodovino, ....... Prevec lufta v glavi in premalo pameti. Ni cilj teh ljudi ostati v Sloveniji, a bedaki tega pac ne razumete. Ko pri vas niso na vrsti cigani so migranti in begunci. Da bi pa sebe in svojo siromastvo v glavi videli pac zaradi neizobrazenosti in nespameti niste sposobni.Ste pac samo ovce za strizenje. Ubogi.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 9:41 čondraš gost

        Slovenska policija je ujela 5000 prebežnikov, 4-krat toliko jih ni ujela. Tako da je to kar lepa cifra. Briga mene če jim je cilj ostati ali ne v Sloveniji ( vedno večim je to cilj ), nimajo kaj tu delati brez dokumentov, kaj tebi tu ni jasno ? vse ki podpirate ilegalne migracije bi bilo treba kazensko ovaditi, če bi desnica bila prava bi se to že dogajalo. Prazno glavo vaš kvečjemu ti, ki podpiraš muslimanske ilegalce samo zaradi tega da lahko s to podporo nagajaš Slovencem, ki smo proti temu, kakšno budalo moreš biti da se spuščaš na ta nivo. Pa saj boš slej ko prej naletel na mino od njih, kot sta oni taksist in policaj, aja , to ej tudi izmišljena novica, kaj..,.četudi jo je objavil 24kur.com ;) ?. Proti beguncem nima nihče nič, ampak beguncev med temi ni niti 2 % . Proti Ziganom imam toliko, kolikor si s svojim načinom življenja to zaslužijo, kraje, incesti, neobiskovanje šol, posilstva, trgovanje z drogo, rožjem,delo na črno, cuzanje socialne pomoči..vse to so Zigani v 95 % populacije...sem proti temu,odločno sem prioti temu, če bi bil socialist za kakšnega se imaš, bi bil tudi ti. A nisi niti socialist, si samo sovražen do Slovencev in JJ in si človek ki izkoriščaš marginalne skupine zato da lahko potem njim kot stopaš v bran, a v bistvu kažeš samo svoj bes in nesrečo in iščeš izgovore za žaljenje tistih ki jih ne maraš. To da si duševni bolnik pa tako že zdaj vemo vsi, to je samo smetana na torti tvojega bendega življenja.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.07.2019 ob 9:24 čondraš gost

      bbb...kot prvo, 38 jih letno ostane v Sloveniji, ker jim je odobren azil, ostalih nekaj 100 nas mesečno stane do 2000 € na osebo in čakajo od 1 leta do 2 na odločbo za azil. pravično bi bilo da se denar trga ljudem neposredno od plače, denimo takim kot si ti, ki so ti simpatični muslimanski kozojebi. Mi nimamo ulične razsvetljave, dajemo pa denar za kozojebe ki izkoriščajo trupla z vojn in se na račun njih švercajo v Evropo. Moreš biti pravo budalo da podpiraš nekoga ki v vojnih razmerah pusti svoje otroke in ženo, še večje budalo moreš biti da podpiraš takšne ki se izgovarjajo an vojne razmere, pa vojne v njihovih državah ni. Nimajo akj tu za delat, noben jih ne potrebuje, razen levičarjev ki imajo lahko poceni delovno silo, volivne glasove in morda so tu še bele debele ali grde SLOVENSKE DRŽAVLJANKE KI JIH NIHČE POVOHATI NOČE.

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.07.2019 ob 9:30 čondraš gost

      bizgec numero 2...alias aaa Seveda ja, tebe nihče ne ogroža , ker ne živiš na meji, kot da bi glupe žabare poslušal ko govorijo kako so Zigani fajn, so njim fajn, ker ne ž ivijo ob njih . Lahko je biti pameten in se ne ogroženega počutiti, ko se te težave ne dotikajo. Tipično komunajzersko razmišljanje . Verjetno tudi razmišljate kaj te ljudje jamrajo da jim je neurje naredilo škodo, kaj pa živijo na takšnih območjih, kaj ? To je vaša logika, ker ti nimaš težav, jih ne bi rabil imeti noben.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 9:42 čondraš gost

        Nič meni ni Zigo pofukal, vidim pa da bi ti rad da bi tebe kakšen Zigo pofukal, je dosti homoseksualnosti med Zigoti, pa saj veš..ali so homofobi ? Ha ?

        1 8 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.07.2019 ob 9:33 čondraš gost

      Debeli, umiri se kot prvo, kot drugo moreš razumet kar prebereš, kot tretje, razmisli preden napišeš. Če boš pozorno prebral, boš videl da želim ravno to povdariti, če že kleni krščani javno vabijo k nam muslimanske moške kriminalnih nazorov, potem more sranje ( riba ) globoko smrdeti pri glavi Evrope. Bo ?

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 9:47 DF gost

        Poglej vse, kar si napisal in ne samo en stavek. KDO DELA KRIMINAL V SLOVENIJI? KDO KOGA PRETEPA IN UBIJA? SLOVENSKI DRZAVLJANI ALI MIGRANTI IN BEGUNCI?????? SLOVENSKI DRZAVLJANI. Kdo je kriv za mnozico beguncev????? Tvoji desni kapitalisti z Ameri in NATOm na celu, ki povzrocajo vojne po celem svetu v " imenu sirjenja demokracije po svetu ". To nasi levicarji in komunisti nimajo nic traven. Temvec so to TRDI DESNICARJI. Amen.

        7 5 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.07.2019 ob 9:52 čondraš gost

      Normalno d atudi Slovenci izvajamo kriminal, a mogoče 10 % populacije, ne pa 95 % kot v primeru tistih ki jih zagovarjaš .No pa k slovenskemu kriminalu sem prištel še sloevnske državljane od doli, ki vemo kako so si blizu s poštenim načinim življenja. Imamo dovolj svojih kriminalcev, ne potrebujemo še tujih, kapito ? Še evdno, o kakšnih beguncih ti ? Edina vojna ki je bila je bila v Siriji, ti očitno ne ločiš Maroka od Sirije in Afganistana ne itd..pri tvoji zabitosti se ni za čudit da misli da sta Azija in Afrika državi.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      09.07.2019 ob 9:57 čondraš gost

      Živel Janez Janša, tudi levičarji so njegovi otroci in to dejstvo jih boli. Janez Janša je z amatersko vojsko razmontiral veliko JLA in to vas bo rdeče jokice večno bolelo...haha..JJ je oče in je mati slovenske osamosvojitve, levičarji ste njegovi otroci, juhej, pa še komunsit je bil prej, to vas pa najbolj boli , ha ?

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      09.07.2019 ob 10:00 čondraš gost

      Daj debeli, greva, tak se na na Murinih tekkmah dereš za Muro...trij, štirij Mura... Zdaj pa ideva tak...trij, štirij JANŠA..ajde nek te čuju do Jadrana...trij, štirij, JANŠA! oleole..Janša ti si mi u životu sve...pevaj zamaščeni možgan ;) .. Moreš biti resno moten da ti en politiki tako kreira vsak dan tvojega življenja.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      09.07.2019 ob 10:02 strelec gost

      Debeli spet eno in isto kvasiš. Tvoji komunajzarji so ovčke nikoli nič krivi. Na tisoče otrok, starcev pa žensk se je po drugi svetovni vojni samo zaprlo v jame in so tam skupaj naredili detomor. Taka je tvoja resnica. Očitno ti bo moral kaki migrant prvo grlo prerezat pa ženo posilit, če jo imaš seveda da boš spregledal, ker Levica z načelu Violeto Tomič si zatiska oči. Še celo sam Šarec je končno doumel, da nismo več varna država in na meje poslal okrepitve. Tudi Cmerar pravi, da je stanje na naših mejah alarmantno. Vidiš še eni levičarji so prišli k pameti pa vidijo kako je dejansko stanje, samo ti boš skoz branil cigane pa migrante, ker si pač prizadet in ne vidiš dalje od nosa, ti vidiš edini problem v desnici in Janši in o tem melješ že nekaj let eno in isto, hujši si kot najbolj pokvarjena lp plošča, pa Jugoslavija pa kak je tam lepo bilo, pa zopet Janša pa spet Jugoslavija, vidiš to so te tvoje blodnje, ko ne jemlješ redno tablet. Če ne veš sam za sebe poskrbeti in ne veš na pamet kdaj moraš vzet tableto, poišči pomoč, bodo patronažne sestre za tebe poskrbele, ali pa kakega migranta k sebi pozovi, če jih že tak podpiraš pa mu daj azil v svojem domu, tudi migrant bo ti pomagal in to z mačeto.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 10:07 čondraš gost

        Ja saj, dokler kdo policajev ne napade se ne zgodi nič. Migranti maltretirajo domačine na meji, zgodi se ugrabitev pa se Šarec smeji v kamero, zdaj ko je bil z nožem napaden policaj, zdaj se bodo komaj zganili. Žalostno.

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 10:13 DF gost

        A CISTOKRVNI SLOVENCI SE NIKOLI NISO NAPADLI POLICAJEV?????? TUDI UBILI SO JIH. Ti resnicno zivis v Noriskem kraljestvu.

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      09.07.2019 ob 10:10 DF gost

      Janseve ovce so v deliriju. Pustimo jih, ce ne bo se hujse.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      09.07.2019 ob 10:19 strelec gost

      Evo to je to, kot sem rekel Janša in Janša ta tip ni zmožen v treh letih napisat en članek, da nebi omenil Janše pa zaostale juge. Mam občutek, da so še cigani v osnovni šoli z prilagojenim programom bolj inteligentni kot debil fuknjeni.Ti si skregan z vsemi na tem portalu. Kmalu se boš začel kregati še sam z sabo pod različnimi vzdevki-Čergula, Lendavski Kralj, Risto Kurbura Lepec itd.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 10:32 DF gost

        Prividi in prisluhi so posledica dusevne bolezni shizofrenije. In za to boleznijo ti bolujes. Pod vakim imenom, ki se ne strinja z desno mantro in ne verjame temu kar kaze desna televizija in verjame desnim lazem, ti bolnik vidis mene.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      09.07.2019 ob 10:36 čondraš gost

      Vidiš DF, kak te je psihiater lepo naučil kaj je to shizofrenija. Ti se vedno tako predstaviš ljudem ? Prividi in prisluhi so posledica dusevne bolezni shizofrenije, sem Debeli Fuknjenec , ki mi v glavi šepeta Janes Janša...govori mi da je najlepši in jaboljši politik na Svetu, jaz pa ga sovražim. Janez Janša je moja shizofrenija, pa nobena tableta ga nemre odgnati...smrk smrk..

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      09.07.2019 ob 10:40 čondraš gost

      res pa je tudi da je shizofrenija bolezen ki prizadane možgane, tako da s tega vidika bi pa težko rekli da ima DF shizofrenijo.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      09.07.2019 ob 10:50 DF gost

      Sem DF imam shizofrenijo, v glavi mi odzvenja Janez Janša, pojedel si bom možgane da se znebim tega bremena imenovanega JJ, ampak bojim se da mi bo potem ko si bom pojedel možgane, govoril JJ s trebuha ? Vemo da nekateri vedo govoriti s trebuha in tega me je zelo strah in govoril bo z mojega, ne s svojega trebuha.Je to možno ? Hvala za odgovore in besede vzpodbude.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 10:51 FD gost

        jaz ti priporočam lobotomijo, pa potem ti naj s tlačnim čistilnikom prečistijo možgane, na drugi strani glave bi moglo odplakniti JJ, če ne ne vem kaj ti naj svetujem?

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      09.07.2019 ob 14:15 LFL gost

      DF čedalje bolj si FUKNJENI TELE BIK MAGAREC IDIOT DEBIL IQ pa v RITI imenovani Kumrovec.Toliko zagovarjaš ISLAM in te smrdljive migrante ,pa mi povej kakšne izkušnje imaš z njimi ,da so po tvoje tak OK da jih zagovarjaš. Upam da te bojo NATEGNILI v to tvojo PRAZNO RDEČO GLAVO.ZET ti je naj muslič,pa te bomo potem videli.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 15:12 DF gost

        Ne zagovarjam ISLAMa, a nisem taksen bedak, da bi se dal strici kot se daste strici vi. Dajte se kaj drugega gledati kot Jansevo televizijo. Nastej te velike svinjarije, ki jih je na desetine tisocev beguncev napravilo v zadnjih letih v Sloveniji. Veliko vec svinjarij so napravili " cistokrvni in domoljubni " Slovenci. Za to obstajajo uradne evidence.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      09.07.2019 ob 17:55 DF gost

      Condras, strelec, LFL ( ena in ista oseba? ) povejte kako je lahko vasa super drzava Madzarska, za katero pisete same superlative v zvezi z begunci in migranti, lani podelila 750 azilov, Slovenija pa samo 70. Vidite, to so uradni podatki, ne pa vase Grimsove pravljice.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 20:52 čondraš gost

        Torej je Madžarska bolj liberalna država kot Slovenija, ti tele pa pljuvaš po Orbanu ? kako to gre v tvoji glavi ? se vidi da imaš funkcionalne zgolj male možgane, pa še ti so v glavnem v funkciji za ravnotežje. Navedi ti vir teh tvojih podatkov ;).

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 21:02 DF gost

        Namesto, da non stop gledas Jansevo televizijo, raje malo po internetu pobrskaj in dobil bos veliko podatkov, ki so pa na tvojo zalost popolnoma drugacni od Grimsovih in Jansevih lazi. Seveda moras pa obvladati tuj jezik. Ce ga ne, imas na voljo tudi Googlov prevajalnik. Za silo bos raumel prevod, ki ni najboljsi.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      09.07.2019 ob 19:27 strelec gost

      A res prase debelo, če ito mislimo smo kar iste osebe??? Samo ti pišeš pod različnimi vzdevki, jaz izključno le pod imenom strelec, glede na to da maš nenormalno dosti časa preglej ipeje kdo je kdo in mordaa boš celo ugotovil, da nismo iste osebe na tvojo veliko žalost.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      09.07.2019 ob 19:29 Brankoo gost

      Čondraš, strelec, LFL, tou fejst boli, če si nouri.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      09.07.2019 ob 19:33 gost

      DF misli ka nea vemo ,da je zdaj Branko, dajmo mu veselje..lol..

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      09.07.2019 ob 19:38 Brankoo gost

      Nej sen DF, sen pa somo nekaj pito.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      09.07.2019 ob 19:41 Fidlboy gost

      Branko ti si tisti, ki te je danes debeli v danko??????????? Vsi vemo, da je debeli mau topl.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      09.07.2019 ob 20:54 čondraš gost

      Haha, tvoje besede so uradni podatki...haha..

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      09.07.2019 ob 20:54 gost

      Branko je v življenju mnogokrat dobil v danko, posledice so vidne.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      09.07.2019 ob 21:29 aaa gost

      Takšin kak je čondraš he brezveze sploj odgovarjati, ker itam živijo v svojen sveti, ge argumenti ne valajo nič. Šteje samo ka ka povej Janez Ivan Komunist. Najbole smejšno je, gda začajo mleti, ka vsi ka ne podpirajo njuvo zarukano logiko, podoirajo ilegalne migracije. Jes san od nikoga nej čuu ka bi jih podpiral. Či lidje ne podpirajo lažij, ustrahovanja, podpovprečne inteligence ter izražanja na nivoji greznice, ne pomeni ka podpirajo ilegalne migracije. Takši kak je čondraš so odili v šolo se segrejvat in zdaj je to rezultat toga. Nevedni, naivni in zahojenj lažnivci. Volilna baza SĐS pač.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 21:51 čondraš gost

        že spet se smešiš, človek te prosi da navedi vir argumentacije, potem pa samo žališ, žališ,žališ..žaljenje in izmišljotine nimajo zveze z argumentacijo. si luzer ki na lapah raste ;) . Siromak, zdaj se pa že odloči, je vredno o meni pisati ali ne ??Ker praviš da mi ni vredno pisati potem pa o meni napišeš 100 besed. Živel Janez Janša

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      09.07.2019 ob 21:53 čondraš gost

      DF..Branko z ukrivljeno danko..aaa..še vedno nisi navedel vira...čakam..prekopiraj link ,) .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      09.07.2019 ob 22:05 gost

      BRANKOO popušiš nam

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      09.07.2019 ob 22:10 LFL gost

      NAJVEČJa KVALITETA levuharjev je LAŽ NA LAŽ in spe laž NATEG SVOJIH VOLILCEV. DF praviš Tv JJ kaj pa vse RDEČE TV . Samo da idiot to nikoli ne bo spregledal ,ker je enostavno IDIOT.. Pa vse čASOPISJE DELO VEČER in tako naprej v nEDOGLED. IDIOT KAPIŠ. ne bi rekel ker si IDIOT brez IQ-ja.Po domače TELE MAMINO.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      10.07.2019 ob 2:00 gost

      mine pa strojnice na meje ,tepa samo kositi..nebi več nišče šao mijmo mejnoga prehoda v našo deželo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.