https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Obetajo se nam nevihte s točo

07.07.2019 ob 10:25  

Po napovedih vremenoslovcev se nam obeta pestra nedelja.


Na Štajerskem, Koroškem in v Zasavju nastajajo močne nevihte s točo! Nevarnost obstaja tudi za Prekmurje!

"Našim krajem se približuje hladna fronta, ki nas bo prešla popoldan in zvečer. Pred njo se bodo ponekod, predvsem v južni polovici Slovenije pojavljale predfrontalne nevihte, ki so lahko lokalno zelo močne. Ob predfrontalnem dogajanju je ob močnih nevihtah možna debela toča.

Popoldan se bodo iz smeri Avstrije začele pojavljati pogoste plohe in nevihte, ki se bodo nato s prehodom fronte pomikale proti jugu, preko Slovenije. Ob prehodu frontalnih neviht je lokalno pričakovati močan nevihtni piš in nalive, možna pa je tudi toča, ki pa v tem delu poslabšanja predvidoma ne bo debela. Najbolj pestro bo ob prehodu fronte najverjetneje na jugozahodu Slovenije," navaja Neurje.si.

Avstrijci nam napovedujejo nevihte s točo.

Tudi Arso je za danes popoldne in zvečer izdal opozorilo, da so možna krajevna neurja z močnimi sunki vetra, nalivi in točo.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.