https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: V Radencih potekal turnir v odbojki

Radenci, 9.7.2019  

To soboto je v Radencih v sklopu Rekreakcije 2019 potekal turnir v odbojki na mivki.


Na letošnji Rekreakciji je skozi ves teden sodelovalo več kot 150 otrok, ki so se lahko preizkusili v številnih športih. Vrhunec celotedenskega dogajanja je bilo sobotno dogajanje s turnirjem odbojke na mivki ter koncertom Vlada Kreslina. Na turnir, ki ga je organiziralo Mladinsko društvo Vrelec Radenci se je prijavilo osem ekip, ki so bile razdeljene v dve skupini po štiri.

Najboljši ekipi iz vsake skupine sta se uvrstili v polfinale. V tekmi za tretje mesto je ekipa Tina premagala Ragončane, v velikem finalu pa je ekipa Nina Kolar premagal O.K. Team.

  1. Mesto: Nina Kolar (Dino Vinkovič, Ajda Kuhar, Rene Potočnik)
  2. Mesto: O.K. Team (Niki Vrbnjak, Boris Gut, Saša Vrbnjak, Slavica Senčar Gabor, Mitja Belec)
  3. Mesto: Tina (Val Krajcar, Žan Vori, Tina Gjergjek)
  4. Mesto: Radgončani (Timotej Ščančar, Matic Markovič, Špela Markovič)

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.