https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

MNZ Lendava opravila žreb, znani so tekmovalni pari

9.7.2019  

Včeraj je v prostorih hotela Cubis potekalo žrebanje tekmovalnih parov Pomurske nogometne lige, pokala MNZ Lendava za člane in parov MNL Lendava za TL 2019/20.

V Pomurski nogometni ligi bo nastopalo 14 klubov, in sicer Grad, Polana, Črenšovci, Turnišče, Tromejnik, Hotiza, Rakičan, Čarda Martjanci, Radenska Slatina, Goričanka, Križevci, Bogojina, Olimpija Dolga vas, Gančani.

Prvi krog bo odigran 17. in 18. avgusta, pari pa bodo naslednji:

  • Rakičan : Olimpija Dolga vas
  • ŠD Bogojina : Polana
  • ŠD NK Križevci : Goričanka
  • Grad : Tromejnik Kuzma
  • Radenska Slatina : Aluvar Gančani
  • Hotiza : Čarda Martjanci
  • Turnišče : Črenšovci

V Medobčinski ligi Lendava pa bo nastopalo 12 klubov: Čentiba, ŠD Kobilje, Nafta veterani, Panonija Gaberje, ND Nedelica, Malibu Kapca, ND Renkovci, Zvezda Dolina, Graničar, Petišovci 2017, Bistrica in Dobrovnik.

Tekme prvega kroga bodo odigrane 25. avgusta v naslednjih parih:

  • Bistrica : Zvezda Dolina
  • Malibu Kapca : ŠD Kobilje
  • ND Nedelica : ND Renkovci
  • Dobrovnik : Nafta veterani
  • Petišovci 2017 : Čentiba
  • Graničar : Panonija Gaberje

Izžrebali so tudi pare 1. kroga pokala MNZ Lendava za člane

  • Nedelica : Graničar
  • Dobrovnik : Panonija
  • Bistrica : Nafta veterani
  • Kobilje : Renkovci
  • Čentiba : Kapca
  • Zvezda Dolina : Petišovci 2017

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.07.2019 ob 13:04 naftaš gost

      Tekmovanje v mnz Lendava se mi zdi brez pomena. Z te lige nihče nima namena iti v višjo pomursko ligo, pa tudi noben nima pogojev. Tak da je z tekmovalnega vidika vseeno kdo bo prvi, saj itak ne bo nihče napredoval. Pa tudi ispasti nimaš kam. Vsaka čast Olimpiji Dolga vas, da so sprejeli iziv in kot prvaki šli v pomursko ligo. Držal bom pesti za njih in si kako njihovo tekmo tudi ogledal.

      14 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 22:57 En gost

        A Olimpija je pa prejšnje leto imela pogoje, da lahko v tej sezoni nastopa v pomurski ligi??? Nej na pamet.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.07.2019 ob 23:14 en gost

        Ne bluzi naftaš s tvojo olimpijo...domov si jih nesi če jih maš tak rad...v prvi medobčinski imajo 3-4 klubi pogoje in namen it v pomursko ligo.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.07.2019 ob 16:51 DF gost

      Ta ograček liga je sama sebi posmeh. Manjka ji le še mura !

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.07.2019 ob 20:32 Yeri gost

      Ge pa te sou odranci

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.07.2019 ob 13:51 naftaš gost

      Te pa naštej te klube, ki imajo pogoje. Lani razen Olimpije ni bil nihče pripravljen it v višjo ligo, ne Čentiba ne Kobilje. Tak da ti bluziš, poznam dobro to ligo in ekipe. Kdo ima pogoje in namen it gor, nihče je edini pravilni odgovor, to ti stoprocentno garantiram. Edino še Panonija ima tolko kolko pogoje za višji rang, nimajo pa ambicij za višjo ligo.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.07.2019 ob 8:01 en gost

        Ne, nimaš prav, Dolga vas tudi ni bila pripravljena iti gor pred prvenstvom. Odločili so se za to, ko so postali prvaki dva kola pred koncem in nič prej. Ne širi tu neumnosti. Kobilje ma pogoje in tudi namen, pravtako Dobrovnik, Bistrica, mogoče Čentiba. Ampak več bo pokazalo prvenstvo, kak se bodo te ekipe odrezale.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.07.2019 ob 9:51 naftaš gost

      Kobijle nima mlajših kategorij, tak da že tu popuši in nima zaradi tega pogojev, Dobrovnik sicer ima, ampak nočejo višje, kolko vem so imeli možnost obstati v pomurski pa so odklonili, za Bistrico se pa ve, da jim je edina rešitev da naredijo novo igrišče, to igrišče počasi ne bo niti za občinsko ligo, ampak le za futsal. O Čentibi raje nebi, prav tako nimajo mlajših kategorij, igrišče podobno Bistriškemu. Bi pa vsekakor podprl tudi Čentibo pa Panonijo če bi šla v višji rang, samo v kratkem se to na žalost nebo zgodilo. Zato pa podprimo Olimpijo, da obstane v ligi. Dobro je, da je v bližini Lendave še vsaj en klub, ki ni v najnižjem rangu. Bo pa zelo teško Olimpiji. Pomurska liga bo to sezono zelo močna.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.07.2019 ob 11:04 naftaš gost

      Malo več pojma imam kot ti. Se slišimo po prvenstvu, mi boš te povedal, kdo bo hotel it v ligo višje pa kdo bo imel pogoje. Pred prvenstvom so vsi močni in napovedujejo, kak bodo šli v višjo ligo, te pa ko bi do tega moralo prit pa rep med noge in se izgovarjajo ni denarja. Primer Kobilje pa Čentiba, celo sezono so bli močni pa napovedovali napredovanje v višji rang, pa vemo kak se je končalo. Ti imaš svoj prav, jaz svoj in tu ne bom odstopal, ker vem da imam stoprocentno prav in več ne mislim z tabo debatirat, ker nima smisla, po prvenstvu boš videl da sem imel praav, te se ti spet oglasim, do takrat pa adio. Pa pusti osebne zamere proti Olimpiji, glej realno, pokazali so daleč največ, nadigrali so tako Kobilje kot Čentibo v spomladanskem delu.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.07.2019 ob 18:06 en gost

        1. ne rabiš pred prvenstvom imeti pogoje za naslednjo sezono za višjo ligo, to lahko urediš tudi nekaj tednov pred začetkom pomurske lige 2. Dobrovnik ni odklonil Pomursko ligo, izpadli so isto kot Bistrica 3. Bistrica je s tem igriščem nastopala že v prejšnji sezoni v Pomurski ligi in so dobili tekmovalno pravico in pogoji za Pomursko ligo so letos in bodo naslednje leto isti kot so bili lani. 4. Čentiba ima mlajše kategorije, daje jim nafta 5. Panonija pa res nima nobenih ambicij za Pomursko ligo in to vem od vodstva! Drugače pa bo sezona pokazala kako in kaj, kateri klub bo prvak bo imel vedno dobre šanse za Pomursko ligo zaradi dobrega vzdušja pri klubu. Pri Dolgi vasi pred sezono tudi niso hoteli gor pa so se dva tedna pred koncem vseeno odločili za to. Prosim te lepo da ne piši neumnosti, ker nimaš prav. Ko boš ti več kot dve destletji nogometni funkcionar kot jaz pri klubu ne samo neki ultras te se lahko pogovarjamo.Lep pozdrav v Lendavo!

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.07.2019 ob 19:08 naftaš gost

      Nogometni funkcionar v žnj ligi, z tem pa se res ni za hvaliti, misliš da si zdaj boga za kurac zgrabil, ka si funkciunar v enem malem nepomembnem klubu. Zdaj si me pa res nasmejal. Hvala ti. Vsaka čast, že dolgo se nisem tak nasmejal. Vsaka čast funkcionarček, kapo dol. Zdaj pa se res predam. Amen

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.07.2019 ob 22:52 en gost

      Hahahaha...tipičen lendavčan si...vsevednež (makar nimaš pojma kaj se dogaja) in te še ne preneseš poraza kak človek ( v tem primeru da nisi mel prav) pol se pa spraviš z žalitvami na nekoga. Na moje argumente tak nimaš pripombe ker veš da mam prav. Z dvemi destletji se ti ne hvalim, samo ti dam vedet, da sem v teh vodah gibam že dolgo časa in vem kako in kaj, klubi smo med sabo v kontaktu in z "mojim" klubom sem dal skoz vse od 3. lige do 1. medobčinske, v dobrem in slabem sem z njimi. Jaz pomagam klubu po svojih najboljših močeh in mi je to v veselje. Zelo lepo si se predstavil, vsaka ti čast!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.07.2019 ob 23:03 naftaš gost

      Za mene si navaden prdonjo gospod funkcionar. Zelo boš razočaran po koncu prvenstva, ko noben klub iz mnz Lendava ne bo napredoval v pomursko ligo. Te se boš pa moral ugrizniz v jezik. Dobro saj sem ti ppriznal zmagal si, najboljši si, tvoj klub bo verjetno po tvojim vodstvom kmalu prišel v 2snl in zasenčil tudi Nafto. Ma imej veselje gospod funkcionar dokler lahko. Po koncu prvenstva se boš tak moral ugriznit v jezik pa še kam.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.07.2019 ob 6:49 en gost

        Hahaha...nad tvojim obnašanjem se lahko samo smejem. Koliko si star, 12? Če pa si odrasel človek in se tak obnašaš je pa to bolj žalostno. Idi za tvojo nafto navijat po celotni Sloveniji te pa se hvali tu gor ka si šel v vsako vukojebino navijat, samo ne veš da je Lendava največja vukojebina! Z moje strani debata zaključena. Točno vem kdo si :)

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.07.2019 ob 11:19 naftaš gost

      Tvoja Bistrica pa je svetovna vas a ne?? Kak se ti obnašaš tak se bom jaz, ti si me začel žalit, nisem jaz začel z tabo debato. Zakaj me sprašuješ, kolko sem star če veš kdo sem??? Čudno ne. Dvomim, da si funkcionar, ker je tvoje obnašanje tudi kot če bi bil član kake navijaške skupine,npr gringos, en funkcionar resen se nebi na tak nizek nivo spustil in žalil pa nakladal vse poprek. En velki japek Bistriški si ne pa funkcionar. Te lahko jaz tudi povem, da sem tehnični direktor ali pa športni direktor, kaj hočeš. Daj malo na realna tla stopi, tudi jaz sem dosti v nogometu dal skoz, pa se z tem ne mečem ven. Če pa vam Lendava ne paše pa smrdi, pa idite v soboško ligo njihovo mnz, nihče vas na silo ne drži pri nam.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      12.07.2019 ob 12:26 Risto Kubura gost

      Z radovednostjo pričakujem pričetek vseh nogometnih prvenstev. Sem Muraš od leta 1972 2.ZNL - zahod sem od takrat v živo spremljal, takrat se je igral vrhunski nogomet, sedaj bom največ hodil gledati Nafto, vmes pa bom skočil v Varaždin na tekmo 1.hrvaške nogometne lige. 1.SNL na čelu z Muro me zaenkrat ne premakne. Včeraj so se večino tekme dobro držali nimam kaj pripomniti.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.