https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Skupina Trio six pieds sous terrre odprla »Skrito dvorišče«

Murska Sobota, 14.07.2019 ob 6:00  

Zaradi slabe vremenske napovedi je bil včerajšnji koncert prestavljen v BUNKER postapocalyptic steampunk bar.

Glasbena skupina Trio six pieds sous terrre je nastala spomladi 2015 iz dela rockovske skupine. Élisa, Pierre in Romain ustvarjajo intimne francoske pesmi, kjer dve kitari in tolkala podpirajo besedila, ki so jih navdihnili človek in narava.

 

Willy Amarat je beatboxer (glasovni tolkalec), ki izjemno uspešno meša različne glasbene žanre. Po delu s klasičnimi in sodobnimi glasbeniki, skupnostjo za elektronsko glasbo v Londonu, je za to priložnost pripravil nastop: soloizvedbo glasovnih tolkal, v katerem je na svoj način pregledal nekatere glasbene standarde.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.07.2019 ob 10:27 DF gost

      Fidlboy, je to tista tvoja prava kvaliteta, na katero si ponosen?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.07.2019 ob 17:36 Fidlboy gost

      Ne spoštovani debeluh, ne hodim v Soboto na koncerte že dolgo ne. Včeraj je bil odličen rock koncert slovenskih skupin Elvis Jackso in San Di ego, ter pomurski Eklips. To bi moral priti debeluh, da bi se prepričal, da Hrvateki v rocku nimajo tako kvalitetnih rokerskih komadov. Nažalost Hrvati bolj cenijo našo glasbo, kot sami slovenci, to priča velika popularnost Siddharte, Elvis Jackson in Zorana Predina, ki imajo zelo številno hrvaško publiko. Debeli pridi enkrat na tak dober rock koncert slovenskih skupin, da se prepričaš v kvaliteto in z veseljem bom ti dal za rundo, čeprav si moj veliki neprijatelj.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.07.2019 ob 17:53 gost

      Dva bedaka.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.