https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Toča klestila po Pomurju

Apaška dolina  

Včeraj je veliko krajev po Sloveniji zajelo močno deževje, med drugim tudi s točo. Huje je bilo na severovzhodu države, natančneje v Segovcih v Apaški dolini, kjer je klestila toča velikosti oreha. Tokrat ljudje na desnem bregu reke Mure niso imeli privilegij od sosedov Avstrijcev, ki so se proti hujšim nalivom branili s kar nekaj letali proti toči.

O precej veliki toči so poročali tudi iz Otovcev in Gornjih Petrovcev, prav tako je toča padala v Budincih, Dolencih in Markovcih v občini Šalovci. Močan veter pa je v Večeslavcih v občini Rogašovci na cesto podrl več dreves, zaradi česar so morali posredovati tamkajšnji gasilci.

Neurje s točo v Apaški dolini: 

Nevihte s točo so se v Apaški dolini okrepile nekje med pol sedmo in sedmo uro zvečer.

Avstrijsko letalo je preganjalo nevihtne oblake ... nad Avstrijo seveda.


Murska Sobota:

Mursko Soboto toča ni prizadela, je pa na nebu nekaj časa potoval strahovit oblak v obliki tornada (Foto: Jasmina Muhič).

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. bb
      24.06.2011 ob 10:10 bb

      Mimohod grozečega oblaka iz JZ mimo MS na SV preko Goričkega. Prostzorska slika z videi: http://www.bencak.com/wp/?p=483

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.08.2016 ob 17:44 fifi gost

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.06.2023 ob 10:19 Krokodil gost

      Toča zadje čase po Pomurji klesti zatao, ka je v Pomurji največ podpornikov KOMUNIZMA IN TITOJA. Tao de pa tak dugo trajalo dokeč vsi komunisti in titoisti ne pocrkajo. Na žalost se coj kotijo, tak ka de toča v Pomurji večno.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.06.2023 ob 13:36 BREJA ČOKA gost

      PUJSA. Da de te mesar zaodo de eden komunist menje. Toča de še pa izdak klestila ka vas je prejk preveč. KOMUNISTOV. Tak ste kak podgane, bole jih tamaniš bole se kcoj kotijo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.