https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

3x3 Pomurje24 po drami s Poljaki do četrtfinala proti favoriziranim Rusom

16.7.2019  

Košarkarji Športnega kluba 3x3 Pomurje24 so minulo nedeljo sodelovali na finalnem turnirju slovaške turneje 3x3 košarke v Bratislavi.

S tremi zmagami in enim porazom v skupinskem delu so osvojili drugo mesto in si zagotovili dodatno kvalifikacijsko tekmo za uvrstitev v četrtfinale. Tam so jim nasproti stali favorizirani Poljaki ekipe Hutnik iz Varšave, ki so jih Pomurci po napeti končnici tekme odpravili z rezultatom 17 : 16.

Po napeti tekmi proti Poljakom pa žal ni ostalo zadosti moči in »strelskih nabojev«, saj so obstali v četrtfinalu proti prvim nosilcem in kasnejšim zmagovalcem turnirja, COP Nokian iz ruskega Sankt Peterburga. Tako so osvojili 5. mesto med skupno 22 sodelujočimi ekipami iz 7 različnih držav.

Ekipo športnega kluba 3x3 Pomurje24 so na turnirju v Bratislavi sestavljali: Leon Zver, Niko Bačvić, Grega Farkaš in Miha Kodrič.

Pomurske 3x3 košarkarje čaka naslednji turnir že čez 2 tedna v Münchnu. Do takrat bodo poskrbeli za regeneracijo in se posvetili treningom na zunanjih košarkarskih igriščih Gimnazije Murska Sobota in OŠ Beltinci, kjer se jim lahko na popoldanskih treningih tudi pridružite in pobližje spoznate novo olimpijsko disciplino, košarko 3x3.

Foto: Pomurje24

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.