https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Pomurju včeraj dva požara v naravi, gorelo tudi danes

18.07.2019 ob 10:25  

Včeraj je v Pomurju kar dvakrat zagorelo v naravi, najprej v občini Moravske Toplice, nato pa še v občini Lendava. V naravi je gorelo tudi danes zjutraj, in sicer v občini Ljutomer.

Včeraj ob 12.26 je na njivi med Filovci in Bogojino, občina Moravske Toplice, gorelo približno 2 hektara pšenice in 2 hektara strnišča. Požar so pogasili gasilci iz PGD Filovci, Moravske Toplice, Tešanovci in Bogojina.

Kasneje ob 17.14 je zagorelo še med naseljema Dolga vas in Mostje, občina Lendava. Gorel je nasip Kobiljskega potoka v dolžini približno 300 metrov. Požar so pogasili gasilci PGD Lendava in Mostje - Banuta.

Danes ob 8.15 pa sta v naselju Cven, občina Ljutomer, na njivi zagoreli bali sena. Požar so pogasili gasilci PGD Cven, Ljutomer, Zgornje Krapje, Spodnje Krapje in Mota.

Foto: PGD Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.07.2019 ob 12:27 pip gost

      Jaz vidim bale slame in ne sena. Očitno eni ne ločijo slame od sena. Moderator pa tak "kopipaste" Sicer se ne moremo čuditi. Večina pozna samo še telefon, ki je pametnejši od lastnika.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.07.2019 ob 11:11 Pohodnik gost

      Oglje in saje so najboljše gnojilo!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.