https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ekskluzivno: 7 kandidatov za vodenje CSD Pomurje

Murska Sobota, 26.07.2019 ob 6:00  

Svet zavoda je na včerajšnji 2. seji odprl vloge na razpis za direktorja Centra za socialno delo Pomurje in odločil, da na predstavitveni razgovor povabi 6 med njimi.

Svet zavoda Centra za socialno delo Pomurje, ki mu predseduje mag. Stanislava Perčič, je na včerajšnji seji odprl prispele vloge za direktorja oz. direktorica Centra za socialno delo Pomurje za mandat 5 let. Prispelo je 7 vlog, pri čemer je bila vloga Andreja Kocipra, ravnatelja OŠ opredeljena kot neustrezna, ker kandidat nima opravljenega strokovnega izpita iz socialnega varstva. V razpisu je bilo sicer opredeljeno, da vsi kandidati, ki bodo oddali nepopolne vloge ne bodo uvrščeni v izbor za direktorja/direktorico in ne glede na to, je mag. Andrej Kociper oddal vlogo brez obveznega strokovnega izpita socialnega varstva.

Naj spomnimo, da se je Andrej Kociper znašel pod drobnogledom, ko se je Osnovna šola Odranci znašla na robu likvidnosti. Pri tem je bilo nenavadno to, da je odranska občina redno izpolnjevala vse svoje zakonske obveznosti. Za slabo poslovanje šole so imeli dva razloga. Prvi razlog je izgubljena tožba na delovnem sodišču, ki jo je vložila odpuščena delavka, in rubež sredstev z bančnega računa šole zaradi izgubljene tožbe. Kot drugi razlog pa je neracionalna poraba denarja in porabljenih okrog 70 tisoč evrov rezerv, namenjenih za plačevanje materialnih stroškov.

 

Vseh ostalih 6 kandidatov izpolnjuje vse pogoje in so tudi oddali pravilne vloge. Ekskluzivno objavljamo imena vseh 6 kandidatov, ki se bodo predstavili svetu zavoda in to so:

- Sandra Fekonja (CSD, Enota Ljutomer),
- mag. Carmen Šeruga (CSD, Enota Gornja Radgona),
- mag. Darko Kranjc (Hiša sadeži družbe),
- dr. Nataša Meolic (sedanja v.d. CSD Pomurje),
- mag. Tadeja Pitz Prasl (Zavod Karion) in
- mag. Danijela Cug (Zaposlena na CSD Pomurje, Enota Murska Sobota).

Svet zavoda bo tako imel zahtevno vlogo izbrati med številnimi uveljavljenimi imeni iz področja socialnega dela v Pomurju. Imenovanje novega direktorja oz. direktorice je očitno "vroča tema", ker so se začela pojavljati anonimna pisma z zelo "zanimivimi" teksti, ki med drugim namigujejo na ljubezenske afere znotraj CSD Murska Sobota, Enota Murska Sobota, ki naj bi se odvijale med službenimi potovanji. Svet zavoda je omenjeno anonimno pismo obravnaval, vendar ni sprejel nobenih sklepov, ker so bile navedbe v pismu pavšalne in nedokazljive ter so očitno plod obračunavanj med številnimi "notranjimi" kandidati.

Zanimivo je tudi to, da so se med akterji, ki klicarijo z namenom vplivanja na glasovanje posameznih članov sveta zavoda pojavili tudi poslanci Državnega zbora iz strank, ki trenutno ne sestavljajo vladno koalicijo.

Po opravljenem izboru, ki bo predvidoma v začetku septembra, mora Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti pred dokončnim imenovanjem podati še soglasje in bo tako očitno v celotni zgodbi imelo zadnjo besedo.

V skladu z zakonom o medijih objavljamo popravek, ki ga je v zvezi z novico "Ekskluzivno: 7 kandidatov za vodenje CSD Pomurje" zahteval mag. Andrej Kociper. Popravek objavljamo v celoti.

»Odgovor in prikaz drugih oziroma nasprotnih dejstev na prispevek o kandidatu Andrej Kocipra »”Ekskluzivno: 7 kandidatov za vodenje CSD Pomurje ”«, objavljen 25.7.2019.
Glede na to, da je lahko za direktorja imenovan tudi kandidat, ki nima opravljenega strokovnega izpita, saj na podlagi 77. člena Zakona o socialnem varstvo v drugem odstavku 3. člena Pravilnika o strokovnem izpitu na področju socialnega vartstva je nadalje določeno, da strokovni izpit lahko opravljajo tudi kandidati, ki ga morajo opraviti, da bi s tem izpolnili pogoje po 56. členu ZSV, to je zakonsko predpisane pogoje za delovno mesto direktorja socialnovarstvenega zavoda, sem tudi oddal svojo vlogo. 

Kot ravnatelj OŠ Odranci ni bilo nikoli razloga, da bil pod drobnogledom, kot to navaja avtor prispevka, saj Osnovna šola Odranci, v času mojega ravnateljevanja, nikoli ni imela likvidnostnih težav. Tudi ni res, sem slabo vodil poslovanje šole, kar je razvidno iz vseh poročil oddanih na portalu Ajpes. Vsa leta mojega mandata smo poslovali pozitvno, v občinsko blagajno smo celo vrnili skoraj 10.000 EUR presežka. Je pa bilo poslovanje zahtevno na račun vrtca, saj občina ni sledila zakonskim obveznostim in nam najprej določila prenizko ekonomsko ceno potem pa še naložila plačila nadstandarda svetovalne delavke v vrtcu, kar je ugotovilo tudi Ministrstvo za izobraževanje znanost in šport.

Tudi ne drži, da sem neracionalno porabil sredstva rezerv, v višini 70.000 EUR, ker toliko rezerv šola nikoli ni imela, niti jih ne sme imeti. Smo pa del presežka sredstev prihodkov nad odhodki, na podlagi soglasja sveta šole, vlagali v osnovno dejavnost, uredili okolico šole, izgradili novo kolesarnico pri šoli, investirali v igrala in vzdrževanju šole, saj občina slednjemu ni najbolj naklonjena.

Delavka, ki je v tožbi s šolo, ni bila odpuščena. Delavka je namreč imela s šolo sklenjeno pogodbo o zaposlitvi samo za določen čas, ki se ji je iztekla in ni bila odpovedana. Sodni spor je bil na Vrhovnem sodišču končan v korist šole, šolska blagajna pa posledično ne bo prizadeta, saj je sodišče že podalo sklep o vrnitvi sredstev v šolsko blagajno.

Andrej Kociper

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    26.07.2019 ob 7:42 čondraš gost

    Debeli bi lahko bil kvaliteten kandidat, ko je že 15 let prisesan na socialno pomoč, mogel bi razmere na socialni vrhunsko poznat .

    9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
    26.07.2019 ob 8:22 Darko gost

    Samo ne Cugovo. Ta zenska je katastrofa, popolnoma socialno nerazgledana in nima smisla za delo z ljudmi.

    41 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      26.07.2019 ob 10:48 Bog i batina gost

      Pa še nekega drogeraša ma za partnerja, jake reference. Doma nakajeni od trave zadeti džanki in taka de direktorica. Svašta. Only in Slovenistan

      26 8 Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      26.07.2019 ob 10:51 Bog i batina gost

      Pa še drogeraša ma za partnerja, dilera enga zacugnjenega. Jake reference, ni kaj. In taka bi reševala družinske problematike. Only in Slovenistan

      16 6 Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      26.07.2019 ob 13:24 DF gost

      Darko, samo ne tebe. Celo zivljenje se pases na drzavnih in obcinskih jaslih. Si pac v pravi stranki. Imas dobro placano delovno mesto, na katerem ne delas veliko, a ti bi rad se visje. Sram.

      20 5 Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
    26.07.2019 ob 9:54 BigBrother1 gost

    Dajte prvo, ker edina nima titule kupljene :-) Sadeži družbe, jaki stričko.

    20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
    26.07.2019 ob 10:00 Risto Kubura gost

    Brez komentarja, ker sem neprišteven!!!!

    4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
    26.07.2019 ob 10:43 lulu gost

    Pa gnesden lejko vsaki ma naziv madžister tudi tej ka so poklicno šolo nej mogli skončati, telko otej izobrazbi?

    19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
    26.07.2019 ob 12:04 SCD gost

    Če je lahko Klaudijo Šek Škafar po imenovanju za direktorico PIŠk v roku enega leta naredila izpit za bibliotekarski izpit, potem ne vem čemu zahteva da ga mora direktor CSD imeti ob oddaji vloge. Zakaj ne rok 1 leta. Predlagam pritožbo, na objavo ker je diskriminatorno do tistih, ki trenutno niso zaposleni na CSD in kandidirajo za to mesto.

    24 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
    26.07.2019 ob 12:05 gost

    Google zdaj plačuje od 130 do 180 USD na uro za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem tednu te pogodbe sem zaslužil 8735 dolarjev. Ta služba je res neverjetna in mi daje velik delež dohodka vsak dan. Prepričan sem, da boste dobili najboljši rezultat. Več o tem lahko preberete tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob99.Com

    3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
    26.07.2019 ob 12:08 atotatu gost

    Če hočejo napredek in trasparentnost, ter delo za kar so postavljeni, mora priti nekdo od zunaj, ki ni zaposlen na CSD, ker ti so med seboj vsi preveč zvezani, na tak ali drugačen način.

    26 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
    26.07.2019 ob 13:24 Risto Kubura gost

    Moj stari oče je bil tudi prijavljen ampak ni prišel v ožji izbor, ker se rad vse prevečkrat ukozi.

    5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
    26.07.2019 ob 13:36 DF gost

    O Danieli pisite kar hocete a mislim, da ima najvecje moznosti za direktorico.

    13 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
    26.07.2019 ob 13:53 Jasenka Hrebak gost

    Bodite zelo previdni koga boste postavili na to občutljivo vodstveno mesto, prejšnja manipulativna vodstvena skupina Meolic, Škrbič in kar še nekaj sorodnih duš, je talalo pomoč kar po prijateljsko, sorodstveno, brez empatije, ob hudem kršenju zakonov in predpisov, brez občutka za razumevanje človeške stiske, ki jih je šele Ljubljana začasno spametovala, pa veliko sreče pri izbiri

    22 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      24.12.2019 ob 9:45 Martina Škafar gost

      Skupina Meolic je še več, kot se sploh lahko napiše, razume, verjame. Svojim prijateljem delijo tudi drugačne usluge. Najmlajša tam zaposlena je l. 2014 morala za mano poslati tiralico. Milo rečeno, saj so sociologinje in vse kar je tam zaposleno, tudi na štipendijskem oddelku, vse je hodilo k nam domov. Darja Mohorko si največ dovolila, saj itak nihče ne bo verjel takšni kot so me predstavili ljudje iz Ižakovec. Narediti me noro in tako predstaviti vsepovsod kjer bom iskala pomoč. Dva voditelja, oba zaposlena v javni upravi, poznata vse tam kjer je treba, se hvalita naglas, kar vedo vsi, zato ne razumejo zakaj se postavljam proti takšnim. Povedati imam samo to, da mi je postalo vseeno za posledice, saj tej gonji ni konca. Z plač. nalogi PP, sodnimi taksami, pritožbami in plačili vseh odvetnikov, najbolj zvitega in lopovskega, to je njihov, saj je poslal rubež na moževo plačo 800€ za Marijo- Mariško Žižek, katera mu ni plačala ničesar. Tako je kričeč in čudeč izdala vse okoličane kateri so me osiromašili za 13 500€. VSE S POMOČJO CSD, Z NJIHOVIMI OBHODI, ZASLIŠANJI, USTRAHOVANJEM IN Z INTERVENCIJAMI. Nikoli nisem dobila soc. pomoči, čeprav v času stečaja Mure to tudi zaprosila. Nikoli niso vodili postopka z mano, so zapisale gospe z Centra sociale, nimajo moje spisovne dokumentacije in nimajo pisnih prijav! Kaj imajo pod mizo, kakšne usluge delajo svojim prijateljem in vsem kateri za svoje to zahtevajo me stalo zaključkov kateri so še vedno v vseh vprašanjih postavljeni pri mejaših in njihovih sosedih:˝ zakaj lopove socialna ne spakva nekam, zakaj nore ne zaprejo, če vam takšne dela, če sodišče ne more, če so vse institucije zatajile...˝Bernardina -Nada Marton omenja Majdo, tej je neka Darja(csd?) dovolila, da to storijo oni sami, naj nas nečesa obtožijo in zaprejo. Naj me nihče ne vpraša za moje počutje, naj me nihče ne vpraša kako lahko še živim v nenehnih ustrahovanjih. Naj nihče ne bluzi z takimi dovtipi, da jaz ne pustim ljudem živeti, ne pustim jim druženja, ko pa so me izolirali, saj le tako lahko uspejo v svoji nameri. Trije so l. 2015 zahtevali rubež hiše, pred tem sta zgoraj omenjeni pregledovale notranjost, ostali nenehno podstrešja gosp. poslopij, nastavljali snemalne naprave, kar je proti vsem izzivanjem, obtožbam in stalnem psih. maltretiranju-nič. Vsaka moja beseda, sklon, gesta je zapisana kot napad na uboge ljudi, kateri si pomagajo med sabo, se hočejo le družiti in si biti dalje med sabo dobri. Na mojih plečih? S pomočjo organov pregona? TI JIM NALAGAJO, DA NAJ STORIJO Z NAMI KAR MORAJO. Naj je to zadnje kar bom storila; pred vsemi skorumpiranimi instancami, najprej CSD-jem bom protestirala. ˝Nič vam ne bo pomagalo˝, je bila odločna Gjjurečova. Kaj je zdaj storila mag. Danijela Cug! Sin mora vračati štipendijo za l. 2017, ker bi naj po uradni dolžnosti ugotovila, da ni napredoval v višji letnik. Zdaj ji tukaj odgovarjam, da je naredil oba letnika magistrskega štud. in piše magistrsko. TAKO, PO URADNI DOLŽNOSTI SE SPRAVLJATE , DO ZDAJ PA BREZ TEGA!

      1 0 Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
    26.07.2019 ob 13:54 sovič gost

    Čedno ,ka je prijavo oddala Olga Belec .

    12 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
    26.07.2019 ob 14:59 Jasenka Hrebak gost

    Da ne bo izvolitev podobna izvolitvi direktorja knjižnice politično nastavljena z osebo, ki nima posluha za knjigo in avtoritarno počasi a vztrajno uničuje delo prejšnjih generacij in si avtoriteto gradi z nečloveškimi in nestrokovnimi metodami, kot je to bilo v primeru Biotehnične šole, ki jo Smodiš v treh mandatih spravil na kant, kar je spoštovana ravnateljica, Skledar Marija, strokovno in človeško gradila desetletja.

    18 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
    26.07.2019 ob 16:15 gost

    kaj vse so eni pripravljeni storiti za udoben stolcek. Res ne poznajo sramu, skrivajo glavo v pesek pred resnico. Zal pa drzava to dopusca.

    18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
    26.07.2019 ob 16:15 micka gost

    Če bi bil Kociper tak uspešen se ne bi zdaj prijavo za direktorja CSD ampak bi uspešno vodil šolo. V razpisu za direktorja CSD jasno piše, da morajo imeti opravljen izpit iz socialnega varstva. Samo bedak odda vlogo, če nima pogojev. Kociper je lažnivec in nesposoben do kraja. In zdaj se bo pritoževal in delal sranje. To je v njegovi pokvarjeni naravi.

    35 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      26.07.2019 ob 18:34 Sveti Jožef gost

      Draga micka, v tvojem komentarju je čutiti sovraštvo in jezo do tega gospoda, ki ga hvalijo vse do Rima. Njegovi uspehi, ki jih dosega skupaj z zaposlenimi in učenci, so očitno bili nekomu tako moteči, da je od lokalnih volitev naprej ves čas deležen napadov v Vestniku, Sobota info in sedaj celo na Pomurcu. Besedila pa so si čisto podobna in sledijo samo enemu cilju, da bi tisočkrat izrečena laž postala resnica. Naj vam Micka gospod oprosti vaših grdih besed, ki si jih ne zasluži noben človek. Sicer pa velja, da samo iz lepih ust lahko pride lepa beseda.

      18 29 Prijavi neprimerno vsebino
  16. gost
    26.07.2019 ob 20:13 gost

    zal si verjetno edini, no ja se nekaj podanikov kateri mu sveto sledijo, ki hvalijo tega gospoda. Sicer pa cas bo pokazal kdo, kaj, zakaj

    19 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  17. gost
    26.07.2019 ob 20:57 cuzek gost

    Zakaj pa je potem gospod poklical policijo,ter sintal ko se je glasovalo?

    18 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  18. gost
    26.07.2019 ob 23:25 pišta gost

    Kaj to, kateri Kociper? A oni iz cerkvene stranke? Dajte nooooo. Katastrofa. Še sreča, da oni niso na oblasti, ker bi ga potem sigurno forsirali. Ko sem videl imena že vem, kdo bo direktor. In bo tudi dobra direktorca. Ne pozabimo, da ima ministrstvo zadnjo besedo. Svet zavoda je samo zato, da ureja formalnosti. In tudi prav je tako. Če je to državni organ je ministrstvo in minister glavni.

    23 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  19. gost
    27.07.2019 ob 9:48 Nekdo gost

    Trava ni mamilo!

    7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      28.07.2019 ob 20:40 Kdonekdo gost

      Tudi alkohol in avtomobilski laki ne, pa tudi lepilo ne, pa se ljudje zadevajo in smrtno ogrozajo sebe in zivljenje drugih.

      9 2 Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      01.11.2019 ob 8:15 Ti nekdo! gost

      Ti si postal rastlina, zato ker kadiš rastlino. Neužitno! Vsiljuješ svojemu telesu in ga prepričuješ, da mu to paše.

      2 0 Prijavi neprimerno vsebino
  20. gost
    27.07.2019 ob 12:43 Tancek gost

    Definitivno Mag. Danijela Cug!

    12 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  21. gost
    27.07.2019 ob 12:43 Pa! gost

    Definitivno mag. Danijelo Cug. Zelo razgledana, pozitivna oseba, profesionalna in strokovna.

    13 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  22. gost
    27.07.2019 ob 12:49 Kh gost

    100% mag. Danijelo Cug!!! Zna z ljudmi..!! Je profesionalna.. Zasluzi si!

    11 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  23. gost
    27.07.2019 ob 15:13 DKD gost

    Glede na moje večletne izkušnje in stike z delavci na CSD MS, sem prepričan, da je ga. Cug Daniela primerna oseba za funkcijo vodilne. Delo socialnega delavca je težko, glede na naravo dela...problemi, finance, primitivnost, pedofilija, posilstva...Če bi bil Vsemogoč, vsakemu ne bi mogel ugoditi...

    18 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      27.07.2019 ob 21:32 lojze gost

      DKD @@@ Torej dugo hodiš na CSD MS .Saj pa ne vlagaš vloge za denarno pomoč vsaki mesec ,ali kaj .

      9 2 Prijavi neprimerno vsebino
  24. gost
    27.07.2019 ob 15:45 DL gost

    Bravo g. DKD, en normalen komentar. Ga.Cug Daniela je sposobna in primerna oseba za to delovno mesto. Tisti, ki imajo slabe izkušnje nasplošno z CSD in določenimi soc. delavci, naj si najdejo službe, uredijo življenski standard in enostavno prenehajo obiskovati te ustanove... Rešen problem.

    11 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      24.12.2019 ob 10:09 Gospa DL gost

      Za svojo prijateljico (kako bi jo poznali drugače) Cugovo dajete rokonv ogenj. Pišete od ureditve življenjskega standarda, študent si ga ureja, ko se uči in dela obenem! Gospa pa po uradni dolžnosti vse premza. Za 2 leti nazaj je vohunila, za to je imela čas, zdaj naj vrne 1920€. Zdaj, ko se stalno zaposlil je prislonila svoj piskrček. Ta nekaj takega bo izvedela širša javnost, prav tako za naredbo, da morajo ti ljudje iz Ižakovec, kateri so se v preteklosti že preganjali z sekirami, bili 3 leta pravnomočno v zaporu, nedolgo nazaj se spet drugi streljali z pištolami za klanje svinj, ti na novo spravljeni bi radi da drugi storimo to kar so si zaželeli. Pozornost z sebe, da se ne bo govorilo od njih. Po 11 letnem sporu teh kateri so mene vlekli za lase preko ograje, da mi pokažejo koliko je moj dedek zidal preko meje- na njihovo so pridobili te svoje sovražnike preko ceste. TI POZNAJO VSE TAM KJER JE TREBA, KO SO JIM ZASEGLI HJIŠO SO RAČUNALI NA TO SVOJE PAJDAŠTVO Z SODIŠČEM, CSD, POLICIJO IN MISLILI, DA SE TAKŠNIM TO NE BO ZGODILO. ZDAJ KO SO PODNAJEMNIKI V PODIRAJOČI HIŠI- SO SE SPRAVILI PO 11 LETIH SVAJ Z TO SVOJO BOTRINO IN IMAJO SKUPNO KOST ZA GLODANJE. VSE JIM OMOGOČA CSD, VSA POVELJA SOBOŠKIH INSTANC- IZPOLNJUJE. Ne veste vi nič, ne razumete vi nič, slinite se sami pri CSD-ju, ker dobro veste česa so sposobni. Oni bodo dajali dovoljenja, da naj narod obtoži nečesa najprej mene, potem gre vse lažje. Kdo je tu lopov? Sina so okrivili, da daje podrško mojim anomalijam, zato mora vračati štipendijo. 2 leti se to kuhalo, Majdice niso vedele kako in kaj, s čim bi nas kaznovale. Kaznovana pa sem zato, ker pišem! Morala bi biti tiho! Pa ne bom!

      1 0 Prijavi neprimerno vsebino
  25. gost
    27.07.2019 ob 16:17 Tr gost

    mag. Danijelo Cug, ki si to zasluži. Pri svojem delu je strokovna, profesionalna.

    16 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  26. gost
    28.07.2019 ob 8:52 Ms ds gost

    Zelo prirocno ka se se vec "profilov"napravela pa pises lepo sama o sebe..vsak ki ma malo pojma o racunalneke to leko vcase prevere ;) isto vsi znajo, na kakse nacin delas, nesposodba in nestrokovna, nej za delo z ljudmi nej z podrejenimi, ne pozna osnov sociale nite, kak de te direktorca?? Ce scete koncno nekse napredek, postavte nekoga ka je po postene pote priso do toga mesta. Pa se od sodelavcov jo nisce nemre videte..

    15 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      28.07.2019 ob 12:52 Pa! gost

      Zakaj nebi vsak izrazil svojega mnenja in izkušnje? Če bi bila nestrokovna in nesposobna nebi bila med 7 kandidati. Zakaj potem nisi ti? Verjetno zato ker si nesposoben in nestrokoven, čista faušija vas je. Žalostno....

      10 7 Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      01.11.2019 ob 8:37 Martina gost

      Meni je rekla, da jo bolijo ušesa od mojih nevol. Nima časa poslušati, tudi ne ve kaj naj stori za mene, naj sama povem zakaj jo kličem.

      2 0 Prijavi neprimerno vsebino
  27. gost
    28.07.2019 ob 18:49 koda gost

    Samo mi povejte, kateri kandidat je v kateri stranki, pa vam takoj povem, kdo bo direktor/ica. Niso pomembne ne izkušnje, ne kompetence, ne znanje, ne sposobnost dobro voditi tako velik kolektiv. Da o etičnosti ne govorim, saj poštenost in politika žal ne gresta z roko v roki. Verjemite, da na ministrstvu že danes vedo, koga bodo potrdili (v celoti politično). Moje mnenje- ljutomerčanka je o.k., samo premlada....

    13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  28. gost
    28.07.2019 ob 18:52 koda gost

    nima pa političnega ozadja. Sobočanka - ena je o.k., druga pa bo izbrana.

    10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  29. gost
    28.07.2019 ob 20:37 Scds gost

    Nobena oz. noben ne bo izbran. Ker bodo ponovili razpis.

    4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  30. gost
    28.07.2019 ob 22:32 gost

    Danijela Cug je ena med boljšimi kar premore CSD v Pomurju. Na žalost nima dovolj politične podpore. Kot sem že omenil vem, kdo bo direktor. Razpis, Svet zavod in vse okrog tega je pač formalnost, ki jo je potrebno narediti. Glavno in zadnjo besedo ima MINISTRSTVO. Tu pa vemo, da šteje strankarska pripadnost, ker formalno izobrazbo imajo itak vse. Ne bodite presenečeni!

    9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  31. gost
    29.07.2019 ob 12:04 občanka gost

    Ja, res je, da ima na koncu glavno in zadnjo besedo ministrstvo, ŽAL! Ministrstvu pa je pomembno katere barve si, politična pripadnost, to je tisto, kar pri njih šteje. S takim kadrovanjem se dela VELIKA ŠKODA, ki jo utrpijo tako zaposleni kot tudi uporabniki storitev, v mnogih državnih institucijah. Prav zaradi slednjega bi bilo dobro na vodilna mesta postavljati ljudi, ki so strokovni, kompetentni, z lastnimi izkušnjami, ki se dokazujejo s svojim delom, s svojimi dosežki, s svojim znanjem, ki imajo visoka moralna načela, ljudje z integriteto!!! Ob tem pa upoštevati tudi mnenje delavcev, prav oni so tisti, ki skozi leta, desetletja...svoje nadrejene dodobra spoznajo. Ampak glas delavca ne seže do ministrstva. Ob takšnem načinu kadrovanja, pošten človek izgublja še tisto malo vere, ki jo ima v ljudi, politike, državo in njene institucije. Želim, da bi to pot prevladal razum in strokovnost, ki jo Cugova vsekakor ima!

    16 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  32. gost
    29.07.2019 ob 12:43 gost

    to se.ne bo koncalo mirno. Med kandidati je oseba, katerega hobi je iskanje dlake v senu in obiski sodisc. Seveda ne za svoj denar.

    14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      24.12.2019 ob 10:26 Obiski sodišč? gost

      VSE! Vse hodijo po sodiščih za svoje prijatelje. Ko pa ne pošiljajo cel kup papirologije v roke javnega uslužbenca. Osebno sem videl g. Sandro Zemljak na sodišču M. Sobote. Prav ona je kasneje trdile, da na sodišče ONI ne hodijo, ne dajejo mnenj, ker ni v njihovi pristojnosti. Zanikala, da bi bila kdaj tam, ne službeno in ne zasebno. V nadaljnje sem trdil in ji opisal kdaj, zakaj sem bil tam in s kom je bila. Ne in ne, oni ne hodijo po sodiščih.

      1 0 Prijavi neprimerno vsebino
  33. gost
    29.07.2019 ob 16:08 Miroooo gost

    Kociper se za ravnatla ni ne, da bi bil direktor.... Katastrofaaaaaaaa

    15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  34. gost
    29.07.2019 ob 22:04 miška gost

    Kociper je nesposoben, prepirljiv, nedosleden, skratka vse samo njega ne za vodjo, direktorja, ravnatelja. Naj gre pucat, pa še tam bo kaj "skuhal" samo, da njemu ne bo treba delati.

    16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  35. gost
    29.07.2019 ob 22:27 mesćev lukec gost

    Kociper je prepotentni desnuhar. Če bi bil Jajo na ablasti in njegovi sateliti cerkveni s Horvatom potem bi že Kociper imel možnosti. Zato pa je treba vse narediti, da Jajo nikoli več ne pride h koritu.

    12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  36. gost
    30.07.2019 ob 22:56 Obcani gost

    Žalostno, kako nekateri vse poznate in govorite o strokovnosti, o čutu za človeka, sposobnostih ga. Cugove... ko smo bili na enem srecanju predstavniki občin, ta gospa ni vedela nič. Samo se je nekaj pretegovala in ni vedela, če bi kaj povedala ali ne bi.... Vse je govorila ena sodelavka, čisto navadna, ki tudi hodi po terenu in ki res pozna zadeve... Ta Cugova je bila čisto brez konteksta, sploh ni vedela pozdraviti, o dokumentu, ki so ga predstavljali, ni imela pojma... Samo se je zanašala na sodelavko. O čutu za ljudi, pa prosim, brez komentarja, ta to definitivno nima. CSD mora voditi sposobna oseba, ki ima vodstvene sposobnosti, ki pozna področje dela... Upam, da bo vlada pogledala za naše Prekmurje, da ne bo ustanova brez pravega vodje. Človek naj bo strokoven.

    8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      31.07.2019 ob 12:28 Oblast gost

      Dragi obcani, nej ste vi slucajno malo zmenjali imena? To, ka pišete, so značilnosti ene druge, s seznama želja...

      9 3 Prijavi neprimerno vsebino
  37. gost
    31.07.2019 ob 7:31 pravičen gost

    Če to komentatorji izbirajo kandidata,oziroma direktorja CSD?

    4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  38. gost
    31.07.2019 ob 18:33 Obcani gost

    (Oblast) prav imaš. Druga je. Naj zmaga strokovnost.

    8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  39. gost
    02.08.2019 ob 23:56 Risto Kubura gost

    Moja stara mati bi bila najboljša!!!!

    4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  40. gost
    03.08.2019 ob 15:08 Prlek gost

    Mislim da bo Prlecka ker Dejan K.tak kadruje da se na trpalnice mece, nic nede Cug

    4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  41. gost
    03.08.2019 ob 15:10 Joza gost

    Toti pingvin? Nede ne, ga vsi ze poznajo po samih lazeh, in dugen jeziki.

    4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  42. gost
    06.08.2019 ob 14:21 GS gost

    JAUUU...gospa Pitz, kera nima čuta do človeka, zaradi nje je pau delavcof odišlo iz doma Karion ....katastrofa kama se pa rivle....nesramna, delafcon je vse krej pobrala, ona pa za njuve penaze lejče po dopustaj.

    19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  43. gost
    06.08.2019 ob 20:47 csd gost

    Ja, ja ta Pitzova, ka drugo nevej kak v pisarni v domi sideti, če pa ide med lidij pa niti slučajno ka bi jo keri stanovalec kaj proso, ka vcasi hrbet obrne pa ide krej, pa te de takšna liden pomagala, kak jo nej sran.Saki den je prisilno lejpa nasmijana do nas.Ocitno si je več nej z direktoron dobra ka isce drugi stolček.

    17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  44. gost
    16.08.2019 ob 11:42 lolita gost

    kdo je ta gospa Hrebak Jasenka ,ki se razume na socialo,da lahko komentira vse kar ji pade na pamet, tudi kadrovanje v knjižnici,v biotehniški šoli in še kaj..... ali je kje na kašnem visokem položaju ali ??????

    1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  45. gost
    01.09.2019 ob 23:30 Zaskrbljen gost

    Ga. Pitz-Prasl znamo ka mate dva obraza eden je pocukrani keroga vsi vijdijo drugi pa bridek keroga je spoznala samo peščica. Zdaj med vašo kandidaturo ste itak pocukrani, pravi obraz pa pokažete če Boug ne daj, dobite to vlogo. Tak fejst škodoželjnoga človeka nejsan spoznal v životi. Vupan ka de ministrica mejla Pamet pri izbiri, razen če je nej v ozadji kakši vaš kolega in je že vse nastavleno. Vij te pa itak meli praf ka je 2+2=5 čiglij vsi znajo ka je nej. Vsi zaposleni v CSD pa rejsan Boug vam pomagaj če de van ga. Pitz šefica, ženska nema pojma ka so prijatelji-sodelavci. Smo pa te tudi itak vsi uporabniki CSDjovih storitev opleli na ponoj črti.

    3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  46. gost
    27.05.2021 ob 15:34 Mirko gost

    Baje vpliva stranka Fidesz

    0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.