https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti pridržali štiri državljane Alžirije in obravnavali grožnjo

26.07.2019 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, požar v naravnem okolju in povoženje divjadi.


Na področju kriminalitete je bil obravnavan vlom v poslovni prostor na območju Lendave, na območju Murske Sobote pa grožnja in tatvina.

V Dolgi vasi je bil obravnavan državljan Romunije, ki je kršil javni red in mir, kasneje pa  je na bencinskem servisu po tleh polival gorivo in hodil okrog s prižgano cigareto. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti mu je bila odvzeta prostost in bo s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Na območju Razkrižja so bili prijeti štirje državljani Alžirije, ki so ilegalno vstopili v državo. Po končanem postopku so bili odpeljani v Azilni dom.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP G. Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.07.2019 ob 12:12 gost

      Google zdaj plačuje od 130 do 180 USD na uro za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem tednu te pogodbe sem zaslužil 8735 dolarjev. Ta služba je res neverjetna in mi daje velik delež dohodka vsak dan. Prepričan sem, da boste dobili najboljši rezultat. Več o tem lahk0 preberete tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob99.Com

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.07.2019 ob 20:24 LFL gost

      Kakšen azilni dom .Pred zid. Koliko vem v Alžiriji ni nobene vojne .Mater jim SMRDLJIVO.Nevladne organizacije je treba vse RAZFORMIRATI ali si pa MUSLIJE naj domov vozijo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.