https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Začenja se Reprezentančno evropsko prvenstvo v hokeju na travi

28.7.2019  

V nedeljo, 28. julija 2019, se v Lipovcih pričenja Reprezentančno evropsko prvenstvo v hokeju na travi za ženske. Trajalo bo do sobote, 3. avgusta 2019. 

V Lipovcih se v nedeljo, 28. julija 2019, začenja Reprezentančno evropsko prvenstvo v hokeju na travi za ženske skupine III. Zveza za hokej na travi Slovenije je bila glede na predhodno odlično organizirana prvenstva ponovna izbrana za organozatorja prvenstva. Slovenska ženska reprezentanca se bo pomerila v skupini A s Francijo in Hrvaško. V skupini B bodo igrale: Švica, Madžarska, Slovaška in Litva.

Prva tekma s favoritkami prvenstva Francijo bo sledila v nedeljo, 28. julija 2019, ob 18. uri. Drugo tekmo bodo odigrale v sredo, 31. julija 2019, proti ekipi Hrvaške, ob 18. uri. 

Ostali razpored tekem si lahko pogledate v zgornji fotografiji. Finale bo odigrano v soboto, 3. avgusta 2019, ob 15.30 uri. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.