https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Murska Sobota: Partner jo je po predhodnem prepiru porezal z nožem

Murska Sobota, 26.07.2019 ob 18:20  

Danes okrog 14. ure je Operativno komunikacijski center Policijske uprave Murska Sobota prejel nujni klic oškodovanke iz občine Murske Sobote, ki je povedala, da jo je partner, po predhodnem prepiru z nožem porezal po telesu in da krvavi.


Na kraj so bili napoteni policisti in obveščeni reševalci, ki so poškodovanki nudili prvo pomoč, nakar je bila odpeljana v murskosoboško bolnišnico.

Osumljeni 32-letni državljan Severne Makedonije je s kraja dejanja pobegnil in so ga policisti po intenzivni akciji, po dejanju izsledili, ter mu odvzeli prostost.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskusa umora, ga bodo po vseh zbranih obvestilih, privedli k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Murski Soboti.

Stopnje poškodbe še niso znane, oškodovanka pa ni v življenjski nevarnosti, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.07.2019 ob 20:28 sobočanec gost

      Vsa nesnaga se privleče v Slovenijo zdaj se že naseljujejo po Soboti .V parki tudi ena hodi z vozičekom v črnen dol do poda v največji vročini in po Lendavski se šetajo čarni kak ibitol .

      24 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.07.2019 ob 23:15 sljadoljed gost

      Hmmm, policija in mediji takoj o poskusu umora. Žemče je dejanje bilo posledica prepira bi šlo kvečjemu za poskus uboja in niti slučajno ne za umor. Na koncu bo samo lahka telesna poškodba in glede na narodnsot bo partnerkaa morala biti tiho in sploh ne bo pričala proti njemu. Tisti, ki se malo spoznamo na pravo pač ločimo med umorom, ubojem na mah in telesno poškodbo, ki je lahko huda lai lažja. Zelooooo težko bi kakšen tožilec dokazal, da je šlo pri prepiru za moriski naklep. " Ignorantia iuris nocet ".

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.07.2019 ob 0:34 Risto Kubura gost

      Po Lendavski en dirja z nožem v hrbtu!!!!!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.07.2019 ob 0:34 Čergoli gost

      Jaz ga tudi vidim!!!!

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.07.2019 ob 0:43 lepec gost

      Sedaj pa en z nožem v rokah!!!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.07.2019 ob 1:04 Risto Kubura gost

      Že spet mimo teče oni z nožem v hrbtu!!!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.07.2019 ob 4:51 gost25 gost

      Vi ste vsi zblojeni ampak žal res tudi jaz enega vidim kako teče z nožem v hrbtu.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.07.2019 ob 7:31 Pohodnik gost

      Ko si lačen si ful drugačen!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.07.2019 ob 7:37 gost

      Prihaja pomalem čas,ko bomo lahko slišali,da je dobil nekdo, 7,56 v glavo.Imam pač tak občutek,glede na stanje v državi. Upam samo ,da nebo nastradal kakšen človek,ki z tem kak nam gre v tej prelepi Sloveniji nima nič zraven.Ker v Sloveniji na žalost ni več nobene kontrole.Tile ,ki so pri koritu, še naprej kradejo ljudski denar, slovenska policija mirno vse to dopušča,ker so ta glavni na vrhu pač tako sebi vprid uredili zakon.Če pa nekdo ukrade vžigalice v trgovini pa ga takoj privedejo,k sodniku,češ naredil je tatvino.Takrat so policaji vse glavni,da so ga ulovili.Pahor in serpetinho,pa že delita odlikovanja za dosežek Slovenske policije.Samo vedite nekaj, pri umoru Dobrotnika iz Negove pa je slovenska policija padla na tej zadevi oziroma so delali pod taktirko komunistov.Še nekaj vinjen človek nikakor ni zmožen z orožjem ubijati na tej razdalji kot so oni to prikazali.Tak bil bi že čas,da pride resnica na dan.Za umor je treba v zapor ne pa na proslave. VEM VSE KAR SEM NAPISAL NEKOMU RES SMRDI ampak vse je res.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.07.2019 ob 12:05 gost

      Budala imamo v samem vrhu v Sloveniji,in ravno zato smo in vedno bomo hlapci v svoji državi.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.07.2019 ob 13:25 Lendavski nadvojvoda gost

      Beteg je,beteg,vlečti "dobrotnika" na plano,beteg v glavi "Gosta", ki z preganjavico komunistov spati ne more.Sicer pa,hude lopovščine so se začele z prihodom desnuhov na oblast, vred z Janšo in Pederletom."Dobrotnik" je pa imel nepojasnjene " intelektualne" dosežke v Nemčiji.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      28.07.2019 ob 16:43 gost

      najvecja zalost pa je ta da se nase zenske to golazen na sebe spusca pa misli da ljubi kod da ni zadost nas slovencev ne pa morilce vlacijo knan. TO SO SAME KURVE KERE SCEJO DA BI CIN VECJEGA DOBLA V PIZDO DA BI JI OKE VEN PORINLO TO HREPENIJO NASE SLOVENKE NATO PA SAMO TAKE VLACIJO NA SEBE. KAN GRE TA NAS SVET. NAKONCI PA SE JIH UBIJEJO. ZALOST.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.