https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Vozniku brez vozniškega dovoljenja zasegli moped

05.08.2019 ob 7:30  

Preteklo nedeljo so pomurski policisti obravnavali tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli moped, prijeli tujca, ki je v Slovenijo vstopil na nedovoljen način in obravnavali štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje stekla na oknu stanovanjske hiše, poškodovanje sveč na grobu in kaznivo dejanje Zalezovanja.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Beltincih je bil zasežen moped, ker voznik ni posedoval vozniškega dovoljenja za vožnjo. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na sodišče za prekrške.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.08.2019 ob 11:16 pišta gost

      Hjaaoooo, zasegli moped. Res je bil socializem in bivša država boljša v tem. Nobenega vozila niso zaplenili. Mopedov in kolesarjev še preverjali niso. Če je kakšen bil preccej pod gasom, kar se je videlo navzven, so mu naročili, da naj gre peš ob kolesu ali mopdu. Če ni ubogal so mu spustili zrak iz zračnic, da se ni mogel peljati in je kolo ali moped potiskal ob sebi in šel naprej peš. Še če je bil z avtom in malo pod gasom in že blizu doma so tovariši miličniki rekli. Počasi in previdno do doma. Preverjeno !!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.