https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Tatvina goriva, zatajitev denarnice in ne-omogočanje stikov z otrokom

07.08.2019 ob 7:30  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, pridržali eno osebo, pri ilegalnem prehodu meje prijeli 39 tujcev, obravnavali osem primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, zatajitev denarnice, ne-omogočanje stikov z otrokom in poškodbo stekla na vhodnih vratih bloka.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki je javni red in mir kršil na javni prireditvi, je bil pridržan, ker kljub opozorilom policistov s kršitvijo ni prenehal.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.08.2019 ob 7:50 Busybee gost

      Nepismena soboška policija. Niti izražati se ne pomnite! Onemogočanje je ni ne-omogočanjr!

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.08.2019 ob 8:24 Busybee gost

      Nepismena policija

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.08.2019 ob 8:25 Strijc Džouže gost

      Saj pa znaš kak je či si za drugo nej sposoben si sigdar lejko policaj! Samo bujno domišljijo moreš meti

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.08.2019 ob 9:10 Izobrazba gost

      Prvo se vpiši na sprejemne in pol se naredi višješolski program za policista in pol boš videl,da glih ni to tako enostavno!!Vsaki poklic je cenjen!!!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.08.2019 ob 12:29 Strijc Džouže gost

      IZOBRAZBA daj ne bluzi policajček v celofan zaviti....sprejemni blabla višješolski program? 9/10 policajov v Ms je zato nikdar nej čulo ali pa njin bilo šenkano...Policajski poklic pa cenjen? Ma nemoj! Mišice kažete ob zaplembi par gramov trave pri hišnih preiskavah, male ribe lovite velike pa sploh ne povohate- ker vas podkupujejo! Lažete in zlorabljate zakon! Vi in pa furs ste največji lopovi v državi!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.08.2019 ob 18:04 Lendavski nadvojvoda gost

      Takoj vidiš,določeni primerki imajo vedno nekaj proti policiji,recimo kot je "Strijc Džouže".On in njemu podobni,torej,neizobraženi,nekultivirani,malo misleči,socialni,zafrustrirani,primitivni,zadrogirani,. koudiši,neobriti in smrdljivi,bojazljivi in impotentni....No taki imajo vedno nekaj čez oblast,pa so le beda društva ,vred z "Strijcom Džoužijem".

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.08.2019 ob 18:25 Lendavski nadvojvoda gost

      Da me veleum "Strijc Džouže" ne bo opominjal,mislil sem napisati "...beda družbe",ne "društva".

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.