https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Fajić znova zadel in podpisal za Muro 05

27.6.2011  

Včeraj prijateljske tekmi igrala oba pomurska prvoligaša in tudi oba doživela poraz. Mura 05 je izgubila z Zagrebom 1:2, Nafta pa proti ukrajinskemu Illichivetsu 0:3.

Murskosoboška Mura 05 je odigrala svojo tretjo prijateljsko tekmo, ki je bila obenem prva resnejša preizkušnja. Po zmagama nad Goričanko 7:0 in Polano 10:0 so se pomerili v gosteh z hrvaškim prvoligašem Zagrebom. Izid po prvem polčasu je bil 1:0 za črno-bele, v polno je znova zadel bosanski napadalec Nusmir Fajić in s tem prepričal vodstvo Mure, ki je z njim že podpisalo enoletno pogodbo. V drugem polčasu so na teren vstopili igralci s klopi in Zagrebčani so v 70. in 78. minuti preko Antonia Dedića prišli do zmage.

Srečanje za Muro 05 so začeli: Draković, E. Janža, Ošlaj, Cipot, Kouter, Maruško, Sreš, Horvat, Bohar, Fajić (46. min. Eterovič), Lotrič.

V 60. minuti so v igro vstopili: Luk, Gruškovnjak, Janev, Rogač, Botjak, Bencak, Slavič, Pavel, J. Janža, Sprečo.

Nusmir Fajić je okrepil napad Mure 05.

Omenimo še, da bo tudi ta teden z Muro treniral Tomislav Duspara in skušal prepričati trenerja in vodstvo kluba. Naslednjo tekmo bo Mura igrala v sredo v Bakovcih, konec tedna pa bodo sodelovali na turnirju na Tišini.

Poražena tudi Nafta

Lendavska Nafta pa je odigrala včeraj svojo drugo prijateljsko tekmo in sicer v Svetem Martinu ob Muri proti ukrajinskemu prvoligašu Illichivetsu. Slednji so že v prvem polčasu dosegli dva zadetka, v nadaljevanju pa še enega za končnih 0:3. Nova tekma Naftaše čaka že jutri, ko se bodo ob 18. uri v Lendavi pomeri proti Kaposvarju.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. eden
      27.06.2011 ob 22:30 eden

      ka pa postava nafte?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.