https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Na Štrkovi noči odmevala narodnozabavna glasba

Velika Polana, 09.08.2019 ob 10:05  

Včeraj je na Pomurskem poletnem festivalu potekala Štrkova noč z gosti.


Ansambel Štrk je v Veliki Polani praznoval 25. let delovanja. Njihove skladbe med drugim opevajo pokrajino ob Muri in življenje ljudi, ki tukaj živijo, pa tudi swingovski vložki veselih polk.

Na Štrkovi noči so z ansamblom nastopili: oktet Belmura, Hermina Violina, Maja Oderlap, Mladi Pomurci, Ansambel Opoj, Pihalni orkester Kulturnega društva Ivan Kaučič iz  Ljutomera, Štirje kovači, Ansambel Upanje, Vražji muzikanti. Na glasbene ritme vseh izvajalcev so zaplesali člani folklorne skupine Kulturnega društva Miško Kranjec Velika Polana in Kulturno umetniškega društva Beltinci.

Danes Big Foot Mama

Big Foot Mama, se danes zopet vračajo v Veliko Polano in to na čelu s slovensko glasbeno legendo Gregorjem Skočirjem, vokalistom z idealnim raskavim glasom za rokerski sound in drugimi člani te odlične slovenske skupine. Na odru bodo člani skupine Big Foot Mama pripeljali rokerske zvoke.

 Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.08.2019 ob 11:11 DF gost

      Dobra muzika ni kaj

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.08.2019 ob 11:41 gost

      Enim so se redno videli kamelji prsti !!!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.08.2019 ob 13:22 kolega gost

      Narodnozabavna glasba? San pa mislo ka de deathcore letos...Škoda

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.08.2019 ob 15:19 piko gost

      brezveze...vsako leto isto...dosada živa in isti lidje keri se odijo kazat :))))ka nede sto kaj pravo či jih nede na prirediten debili...

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.08.2019 ob 18:56 🤨 gost

      Tonec pa ni imel svojega dne (večera)😩

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.08.2019 ob 19:57 DF gost

      Pa še kelko dobrega materiala za poklačiti je bilo, juhu

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.08.2019 ob 20:01 Kvinta gost

      Tonski mojstri že pri nastopu Modrijanov niso imeli svojega dne, glasno ,da te kap, sploh nimajo merila, da bi glasnost uravnavali sorazmerno naspram številu poslušalcev, nekoč so rekli, kar je glasno, ni kvalitetno, z preglasnim igranjem se skuša skriti pomanjkljivosti izvajalcev. Modrijani seveda niso blesteli, basist je improviziral v neskončnost in večkrat totalno odplaval v druge tonalitete, tudi harmonikar mu je pri tem sledil, verjetno jima je bilo dolgčas, ostali člani ok, pa vokali tudi. To je moje videnje nastopa in ozvočitev slednjega ansambla.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      09.08.2019 ob 20:58 kitara gost

      se strinjan s kvinto, ko so pele one tri "babe" sploh nisi slišal besedila, totalno zavoženo. Muzika Štrkov v tisti pesmi je bila preglasna, petje žensk- kot da bi poslušal cviljenje. Zato je narod po nekaj urah (eni uri, ob 21:45) začel zapuščati prireditev.Kaj pa, če sediš v prvi vrsti, pa ja nič ne slišiš, kaj se poje, zato bi taki tonski mojsri morali malo razmislit, kaj pomeni normalno ozvočenje, toni itd. Vemo, da se za tem skriva tudi slaba interpretacija izvajalcev pesmi.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2019 ob 8:06 😁 gost

        Očitno je tebi moglo biti vredi či si celotno dogajanje spremljal...ali te što plača ka tan sidijš?

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      09.08.2019 ob 21:53 oje oje gost

      Pa kaj se to dogaja s polanskimi letos....totalno so ZABLUZILI - ozvočenje zanič - drugi oder kmica - špricer zanič - glavni nastopajoči začnejo malo pred 23.30 uri ali pa še kasneje (med tednom)...

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      10.08.2019 ob 17:24 gost1 gost

      Politika organizatorja!Ružića so odpikali pa prpelali cenejšo varianto štera se je izkazala ka je zanič! Tudi na Cetinskon je bil tonski pri BP zanič saj so fantje in dekle dejansko igrali brez bobnov.Taka bi ga strejlo!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.