https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

VIDEO: Pomurje s svojo bogato naravo in kulturo vabi obiskovalce

12.08.2019 ob 12:00  

Pomurje je pokrajina, ki obiskovalcem ponuja veliko zanimivega in nepozabnega. Poleg vseh turističnih točk, ki jih ponuja pokrajina ob Muri, svoje doda še neokrnjena narava s svojo pristnostjo in lepoto. 


Že nekaj mesecev je obiskovalcem na ogled tudi paviljon Expano, regijski promocijski center, ki s svojimi zanimivi vsebinami interaktivnega doživljajskega parka privablja veliko obiskovalcev od blizu in daleč.

Z videom vabijo obiskovalce, da doživijo Pomurje

Promocijski video vabi k obisku naše pokrajine. Z videom tako vabijo obiskovalce, da doživijo Pomurje, uživajo v čudoviti naravi in spoznajo bogato kulturo, tradicijo in dediščino pokrajine. Tukaj bo resnično vsak našel nekaj zase. Tako tisti, ki hrepenijo po adrenalinski ekstazi, kot tudi tisti, ki iščejo v Pomurju zen občutje za svoje telo in duha. Pa vsi tisti »nekje vmes«, ki počitniške trenutke namenjajo raziskovanju, okušanju, odkrivanju in spoznavanju – edinstvenih krajev, nepozabnih doživetij in novih ljudi, domačinov, ki vas pričakujejo z odrtimi rokami.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.08.2019 ob 14:35 gost

      Kaj ni bilo v nek avion v lasti Podlunška oz. Red Bull vrženih 520.000 evrov, da privabi turiste v Prekmurje? Pa o teh turistih ne duha ne sluha. Zdravilišča že imajo svoje turiste, Zidanice in vinotoči svoje pijance, stolp svoje turiste, kaj drugega pa v Prekmurju žal nimaš videti. Pa nehajte s tistimi klamfami o prijaznih ljudeh, dobri hrani, miru, čisti okolici( škropljenja in razlivanja gnojšnice pa več kot bilo kje ),.... Nismo mi Ljubljana, Bled, morje z obalo, Pohorje in gore, ...... Pri nas nimaš kaj videti. Mura je pa blatna reka - ni to SOČA.

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2019 ob 15:39 MAŠ PRAV gost

        Koliko denarja je v ton Prekmurju že bilo v blato vrženih, ali so pa določeni tipi na ta račun obogateli, koristi pa prav nobene do sedaj. Ne vem kak dopovedati tem turističnim "kvazi strokovnjakom" da je Prekmurje specifika za sebe in če si župan ni nujno da se na čisto vse razumeš in je dostikrat dobro, če poslušaš pametnejše od sebe. Izkoriščati prijaznost in skromnost prekmurskih ljudi je zdaj že preraslo v žalitev in norčevanje iz Prekmurcev. Ker v vseh ostalih parametrih smo Prekmurci najslabši pa to v Sloveniji nikogar ne skrbi, pride sem pit in jest in odide. SRAM NAJ VAS BO.

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.08.2019 ob 15:29 NE TAK gost

      Poskus soboškega šerifa Jevška, stroške popolnoma zgrešene investicije potisniti - razdeliti na vse Prekmurske občine, ampak poznamo mi njega lisjaka ne bo mu uspelo, v kar se je zaletel naj rešuje sam in tisti ki so ga volili skupaj z njim.

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.08.2019 ob 17:17 dx7 gost

      Turizem je tek na dolge proge. Video žal ne prikazuje nič od tega, da se na naši lepi prekmurski ravnici lahko človek v miru spočije in si nabere novih moči.

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.08.2019 ob 17:28 Piki gost

      E moj sandi... Jako si se zajebo..

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.08.2019 ob 19:54 ......... gost

      Take, ki z lažjo napihujejo turizem v Prekmurju, ne morem do onca napisat, ker preprosto za tako "sranje" v občinskih zgradbah ni besed. Čas bi bil, da se občinski veljaki začnejo norčevat sami iz sebe, bil bi pa tudi čas, da "neka pitaj Boga katera institucija) razvozlja, kam uhaja denar namenjen za turizem, ga pa v svoje žepe pospravijo govna na položajih. Kje je tisti Pahorjev poslanec, kje so sranja iz razvojnih centrov "kao" razvoja prekmurja? Vsi so na novih položajih, jebe se njim za Prekmurje.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.08.2019 ob 20:23 murska gost

      Hotel Diano rešujejo številni turisti iz vseh koncev sveta ker prihajajo gledat betonsko ploščad in Expano . Tudi privat sobe po Pomurju so vse zasedene .

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.08.2019 ob 21:51 DF gost

      Sobočanci kaj ste si izvolili, to zdaj imate. 6 milijonov je šerif vrgel v iznakaženo drvarnico, vi ovce pa mu podelite še en mandat.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2019 ob 13:34 gost

        Pa še 3,5 milijona evrov bo v Muro vrgel. Pa več kot 3 milijonov evrov v beton, da bo nek gradbenik imel delo in zaslužek. Vi ga pa dale volite. Sobota pa polna droge in drogerašev. Vi pa policaja še dale volite.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2019 ob 13:38 haha gost

        kak si tij prizadeti, nej me je..t, od dosade sam sebi komentiraš, hahahah, tou te vrag more zeti. Rajši se malo operi.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2019 ob 13:49 gost

        haha......viš to je tisto, če preveč Janševo - Orbanovo televizijo gledaš, dobiš privide in prislue.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.