https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Jutri pričetek lova na pokalno lovoriko

13.8.2019  

Jutri se pričenja boj za pokalno lovoriko. V prvem krogu zaključnega dela Pokala Slovenije se bo spopadlo 24 ekip – 6 prvoligašev in 18 finalistov pokalnih tekmovanj medobčinskih nogometnih zvez. Mura, Maribor, Olimpija in Domžale bo tekmovanje začela v drugem krogu.


Enajst od dvanajstih tekem bo odigranih v sredo.

Nogometaši Grada se bodo pomerili s trenutno vodilno ekipo druge lige, Krškim.

V Odrancih bodo vlogo favorita poskusili ohraniti Kidričani.

Lendavska Nafta odhaja na gostovanje v Šenčur.

V sredo zvečer se bosta še spopadla drugoligaša Koper in Beltinci.

Ker v prvih dveh krogih ni povratnih tekem, se bodo dvanajstim zmagovalcem v osmini finala pridružili še štirje prvoligaši.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.08.2019 ob 14:03 gost

      Malo prej sem brskal po internetu in prišel do podatka, da je imel Zlatko Zahovič med leti 2013 in 2017 med 290.000 evri in 303.000 evri letne plače. Zanimivo je to, da ni zaposlen v klubu, ampak ima s klubom podjetnisko pogodbo. Zdaj pa sami presodite o tem.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2019 ob 14:16 gost gost

        Zaho se mi zdi da izgublja kompas počasi, saj je v eni izmed zadnjih izjav užalil okoliške klube (piše v ekipi). Milanič je samo marioneta, vse bi naj vodil zahovič, ki pa postaja vse bolj nepriljubljen tudi med violami.

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.08.2019 ob 14:12 gost

      bb

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.08.2019 ob 14:19 Žuti gost

      Žuti proti žutim,KOPER-BOLTINCI,pokalna verjetno nas ne zanima pokalna tekma,dajmo žuti vse od sebe,ni problem,če vo spadnemo,važno,bo proti Radomlji,tam vzamemo tri točke,pa AMEN.žžžžžuuuuutttttiiiii.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2019 ob 17:21 ČARNA GRINTA gost

        TI ŽUTI SI PA REDEN OPTIMIST ! RADOMLJE VAS NABIJE U DUPE PA TE ŠLI DOMOV KAK POSRANI CUCKI ! RAJŠI DOMA LEŽI PA BOŽAJ ŽENO ALI PA IDI V SOBOTO NA TEKMO BOŠ BAR VIDO KAK SE PRAVI FUZBAL BRŠE ! PA ŠE TO BELTINCI PRVE LIGE NETE VIDLI VEČ NIKDAR ! PEJNEZ PA ITAK NEMATE ZA ŽEMLICO KAMOLI ZA BUREK!

        7 7 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.08.2019 ob 14:40 Xxl gost

      Vzeli so žuti 3 pike tudi proti nafti(dogovorene mučke) prejsnjo kolo pa pokazali realnost v brezicah.. Decki dragi druga liga je liga mučk.. Ka o pokalu ne govorim.. Vse je mogoče..

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.08.2019 ob 16:40 gost

      Naprej samo Nafta, ki čaka Muro.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 16:16 gost

        Hmmmmmm......pa zaboga, če imaš neki faks končan ( po tvojem pisanju in neznanju sem čedalje bolj prepričan, da ga nimaš ), bi moral vedeti, da na Googlu dobiš marsikatere uradne podatke, zakone, .......... Tudi razmerje med plačami se da tu najti. Ja, za normalnega, politično nevtralnega človeka je sistem skandinavskih držav najboljši na svetu.Če je tebi bolj všeč ta hlapčevski sistem, ki ga imamo v Sloveniji glede plač in skrivanja podatkov le teh, ti povem, da nisi glih najbolj brihten. Glej - podatek lahko dobiš na Goglu - , če je delavec pred leti zaslužil 7.500 evrov letno, direktor Krke pa skoraj milijon evrov, mislim, da si toliko izobražen, da si znaš izračunati razmerje pri plačah. Na Googlu boš našel tudi razmerje pri plačah v Skandinavskih državah, kjer imajo " ČLOVEŠKI KAPITALIZEM ". Kadar koli ti dokažem, da nimaš prav, ti prešaltaš na drugo temo. Pa ne bodi preveč jezen, ko bodo Odranci popušili.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.08.2019 ob 17:03 gost

      Muraši kje ste? Danes se nič ne slinite. Koliko zasluži Šimundža? kUHAR NAPIŠI, ČE SI UPAŠ. pOKAŽI, DA IMAŠ JAJCA, NE SAMO MALO BRADICO.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2019 ob 17:26 ČARNA GRINTA gost

        KA MA VEZE ANTEJOVA PLAČA ? KELKO DOBI PAČ DOBI SI JO PA SIGURNO ZASLUŽI! MISLIN KA SE SLINIŠ BEZVEZE TO PA ZATO KER NIMAŠ NITI ENE DLAKE NA OBRAZU DA BI SE LAHKO OBRIL TI PICEK MALI!

        9 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2019 ob 17:33 gost

        Če se za župana točno ve kakšno plačo ima, se mora vedeti tudi za Kuzmiča, Šimundžo in še koga v Muri. Kaj tebi tu ni jasno? Za moje nedlake je pa to super, ker se mi ni treba briti. Ops, se mi zdi, da mi je pri tem Kuzmič malo podoben.

        4 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 2:52 Gost gost

        DF..... Ka te dr.k briga kelko ma sto place, vsak ma telko kelko si je zgucal. Na konci bos zahteval ka ti sce jez naj povem kelko mam. Idi se operi.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 9:51 Hmmmmm gost

        Fala bougi ka se zna županova plača, ker je plačan iz državnih penez. Zakoj se te more znati plača Šimundže, Kuzmiča in podobnih? Po toj logiki se more javno znati tudi plača gradbinca Jožeta, sekretara Štefana, laborantke Lidije pa krojača Vladoja...

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 10:26 gost

        Hmmmmm...... ti še vedno živiš v rovtah. Kaj sta Kuzmič in Šimundža lastnika Mure, da mora bitu njuna plača skrivnost, ali je lastnik kluba kdo drug? NAPIŠI KDO JE LASTNIK KLUBA, PA POTEM SE BOVA DALJE POGOVARJALA. Na Norveškem, ki je vsaj 50 let pred Slovenijo, so vse plače javno dostopne!!!! Ne vem zakaj je Šimundži težko povedati novinarjem: imam toliko plače, ker sem klub pripeljal v prvo ligo, ker smo igrali v Evropi, ker........ Za svoje znanje in svoje zasluge imam toliko plače in basta. In verjamem, da mu te plače verjetno ne bi bil nihče favš. Tako se pa pri nas v Sloveniji vse skriva, da se lahko delajo mučke in mučke.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 12:34 Hmmmmm gost

        Neven ka te briga plača kar nekoga... Zakoj ti je Šimundža dužen povedati svojo plačo? Vejpa od enoga nogometaša ali predsednika itd. plače nevejš. In neven zakoj bi jih naj znal. Ne služi si iz državnoga peneza... V sloveniji so plače skrivnost. In dobro je tak. Neje vse, samo zato ker vala v državi kak je Norveška, dobro. Vsak ma plačo, kakšno si pač shandla. To je smisel sistema...

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 12:44 gost

        Hmmmmm, odgovori na vprašanje KDO JE LASTNIK MURE!!!!!! Seveda, smisel tega zavoženega sistema je v tem, da delavec dela 200 ur mesečno za 700 evrov, drugi pa imajo milijonske plače. In ti še tak sistem zagovarjaš. Nimaš pa v glavi toliko pameti, da bi razumel, da bi lahko delavec imel solidno plačo, s katero bi dobro živel, če bi oni zgoraj bili manj požrešni. Norvežani so pri tem že sto let pred nami.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 13:29 Hmmmmmm gost

        Če te lestništvo pa finance pa podobno od Mure taaaak brigajo, pogledni na Ajpes. Malo neka delaj za svoj penez. Ges san nej pravo, ka se strinjan s sistemom. Kapitalizem je daleč od dobroga sistema, ampak tak pač je. Boukšoga nemamo... Dokeč nemo najšli boukšoga sistema od kapitalizma, de to pač tak. Pa kda boš mi palik vlačo komunizem: vidimo, kak dobro fukcionejra. Zato pa se je ohrano v tak puno državaj. Ker je top sistem za razvoj, top sistem za lagodje nekoga, šteri se ne strinja s sistemon. Ja, kak da na Norveškon toga nega. Ker tan, samo zato, ker so plače javno dostopne, direktor zasluži samo dvakrat več od delavca. Ka profesionalni fuzbaleri služijo zaradi toga povprečno plačo. Ja, seveda. Fejst si naiven če vrvleš, ka javno posredovanje podatkov kaj spremeni... Italija je edina država, ge se objavi plače fuzbalerov. In to kaj spremeni zadevo? NIČ.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 13:39 gost

        Hmmmmmm......o sistemih ne bova debatirala, ker ne prideva do konca. A vidim, da ti nekaj zagovarjaš, ne veš pa lastništva tega, kar zagovarjaš. Zdaj pa bodi tako prijazen in poglej te podatke. Bo za oba koristno, pa tudi za bralce tega portala. Bova oba izvedela lastništvo NŠ Mura. Sploh mi ni jasno zakaj se to lastništvo toliko skriva, da niti eden od soboških novinarjev ne upa o tem ničesar napisati, čeprav se to vprašanje postavlja že dolgo. Zdaj pa nas ti razsvetli z lastništvom, saj trdiš, da privatna firma lahko to skriva. Pa je ta firma res privatna? to nam boš pa ti povedal, ko boš to poiskal. Hvala vnaprej za odgovor.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 13:46 Hmmmmm gost

        Tebe briga lastništvo, nej mene, taka se ti brigaj za to. NOgometni klubi v Sloveniji morejo biti društva. Ker drugače jin NZS ne da dovoljenja za nastopanje. Ka pa to pomeni in kak funkcionejra, si pa pogooglaj. Gejo celo diplomske naloge na to temo... In ne smeti na članki, ge se ide izključno o Nafti, Odrancaj, Gradi in Beltincaj, o Muri in o lastništvi Mure. Če smo že pri ton, lejko tudi malo organizacijo teh klubov pogledneš pa preveriš. Te očitno to fejst zanimle.... Adio, uživaj den. Ges iden v Odrance na tekmo, ti pa dale provocejraj na ton forumi. Nej ka bi slučajno malo sončne svetlobe prišlo na tvojo kožo...

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 14:39 gost

        Hmmmmmm......znaš ka san vido, ko san poguglal na to temo? Da sieno tako diplomsko delo ti napiso. Zadnjič si pa trdo, da maš strojni faks. Kak te zaj? A klub diplomski nalogi mi nila neje jasno. Občina da društvu vso zemljišče in infrastrukturo, nenehno izboljšuje to infrastrukturo, delno financira to društvo in na koncu ne sme vedeti koliko plače imajo funkcionarji v tem društvu. Tu neka ne štima. Pa neje potreben visok IQ, da to opaziš.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 15:29 gost

        Hmmmmmm......nimaš res nobenega znanja. Javno dostopnost vseh plač imajo skandinavske države Norveška, Švedska, Finska, ki so med najbolj razvitimi na svetu. In tam ni razmerje med plačami 1 : 130 kot v Sloveniji pač pa več kot desetkrat manjše in vsi dobro živijo!!!!!

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 15:49 Hmmmmmm gost

        Ge zaboga ti o meni podatke najdes. Zadnjic? Ges san ze dugo nej tu komentejro, taka neven o kon gucis. O meni sigurno nej. Mo pa verjetno za ne keden ze diplomejrani zupnik... Ne razmis principa? No ja, mogoce neje problem pri tematiki ali pa pri diplomski nalogi, temvec pri bralci, steri se pac ne razmi ali nesce razmiti, ha? Zaj ce so to najbole razvite drzave pomeni, ka je vse ka se tan dogaja, super? Pogledni migrantsko krizo in levoliberalne zakone. Mas za podkrepitev teh tez glede o placilnon razmerji kaksne konkretne dokaze? In se enouk, zakoj smetis na clanki, steri nema veze z muro, o muri?

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 16:27 gost

        Hmmmmmm...... samo še to; najvišja plača v Sloveniji v letu 2017 je bila 1,4 milijona evrov!!!!!!!!!! Za enega!!!!!!!!!! Tudi ta podatek je dostopen na Googlu. Zdaj si pa sam izračunaj razmerje proti tistemu , ki ima minimalno plačo. In takšen sitem ti zagoverjaš!!!!????

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 17:07 Hmmmm gost

        No, kaksna pa je najvisja placa na norveskon? San ges ger napiso, ka podpejran nenormalne place nadzornikov in direktorov sdhja, nlbja, bank, zeleznic? To so palik druge zadeve... Ges san nigi nej pravo ka podpejran kapitalizem. Je pa najbouksi sistem ka je trenutno mozen...

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.08.2019 ob 17:37 ČARNA GRINTA gost

      NEMREŠ NEKŠE BELTINCE RESNO GEMATI ČE SE KREGATE V OBČINI & ŽUPNIK VAN KRADNE PEJNEZE& KAPLAN VAN ŽENE POPRAVLA KDA STE PO SLUJŽBAJ&POL VESI JE SPREPITO POL PA MED SEBO NE GUČI&VIJ SE RAJŠI DRŽITE TOGA VAŠOGA TANC FESTIVALA& EDINO KA MATE ENOGA NORMALNOGA ČLOVEKA TO PA JE MOJ DOBER PAJDAŠ RAUSOV BOŠTJAN ERSTE KLAS MUŽIKAŠ

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.08.2019 ob 17:45 ČARNA GRINTA gost

      PICEK MOJ MENI JE JASNO VSE OČITNO KA JE NEJ SAMO TEBI ! POSLUŠAJ IDI EDNOK NA STADION GDA JE TRENING PA ANTEJA IN KUZMIČA PITAJ SAN ! MISLIN KA TA TI Z VESELJON ŠLA NA ROKO PA TA TI RAZLOŽILA KA BOŠ ŠČEL ČUTI ! PICEK KA SI TRGAŠ ŽIVCE BREZVEZE ? POMIRI SE INAČI TE LEJKO EŠČE KANJA ODNESE! KAPERAŠ KA TI ŠČEN POVEDATI ?

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2019 ob 18:11 gost

        V Mariboru imajo NOVINARJE, ki so v Večeru zapisali koliko plače ima Zlatko Zahovič, v Soboti imamo PISUNE, zato ni mogoče nikjer prebrati koliko plače imata Kuzmič in Šimundža. Če je vse kot mora biti, se tu nima kaj skrivati.

        9 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2019 ob 18:20 gost

        Tista tvoja zadnja dva stavka razumem kot grožnjo. Pomeni to, da v Muro ne sme nihče dregati, ker bo tisti, ki to upa, šel na dr... s...?

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.08.2019 ob 17:49 ČARNA GRINTA gost

      PA ŠE TOU PICEK ZLATI TI SE Z KUZMIČEM NE MOREŠ PRIMERJATI NITI V NAJLEPŠIH SANJAH ! TI MAMA KVOUČKA NIGDAR NEJ POVEDALA ZGODBICO O GRDEM RAČKU ?

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2019 ob 18:16 gost

        Kuzmič se niti v sanjah ne more primerjati z direktorjem Krke Colaričem. Pa je plača Colariča javno dostopna, plača Kuzmiča se pa skriva. Da to razumeš, moraš pač nekaj pameti imeti.

        7 5 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.08.2019 ob 19:45 gost

      MURA DRUGA LIGA TE ŽE ČAKA.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.08.2019 ob 19:54 gost

      Tebe pa čaka ORMOŽ,pod urgentno .NAŽALOST NEGA TI POMOČI.ŠKrablete za plače - - - za SVOJO PLAČO SE TRGAJ IN BRIGAJ. IDIOT.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2019 ob 20:00 gost

        Butl od svojih 7oo evrof jim 200 tja znosi, da bojo še bolj bogati. Ti pa star kruh in paštete jej.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      13.08.2019 ob 20:00 DF gost

      Murašje še malo in se bomo srečali. Na derbiju z Nafto bom v prvi vrsti da bom lahko našim vrlim dečkom natočil rujno vince po tem ko vas IZŠOLAJO KO MALO DJECU!

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 2:55 Gost gost

        DF, pod novico je cca. 30 komentarov, od toga je 20 tvojih, si tij normalen??? Saj te tak nedo na stadion pustili, ker smrdis.

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 8:37 gost

        2:55......TEBE OČITNO LUNA NOSI,DA PONOČI NE SPIŠ. Če pa to pišeš med delovnim časom, pa naj šefi reagirajo. Nauči se šteti.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      14.08.2019 ob 3:37 Busybee gost

      V enon drugim klubi bi njemi Mamič pravo ka je mučko đubre, jedan monstrum pokvareni lažov...😅😅😅

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      14.08.2019 ob 6:37 ČARNA GRINTA gost

      enega lepega dne se vam bo vsem utrgalo zaradi misterija okoli antejeve plače pa boste vsi končali v Hrastovcu na zaprtem oddelku! Se ne splača drek mešati in filozofirati ker bo še bolj smrdelo!

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 8:40 gost

        ŽE SE VSEM NA TEM PORTALU TRGA ZARADI DF. šIMUNDŽA JE PROTI NJEMU VAJENEC. Sam vem za plačo Šimundže,a še ni čas, da jo objavim.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      14.08.2019 ob 6:44 ČARNA GRINTA gost

      Kar se tiče tega da bo Nafta razbila Muro so pa iluzije lendavskega Piceka ki bo nazadnje pil dingač ne pa cepljeno vino! PA KJE SI TI SLIŠAL DA BO DERBI MED MURO IN NAFTO? V BLIŽNJI BODOČNOSTI SIGURNO NE ! PRIJAVI SE NA BOGRAČIJADO PA TAM V KOTLU MEŠAJ DREK !

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 7:00 gost gost

        Pusti, saj vidite ka je 90% komentarjev od DF-ja. Zdaj že guči ka Nafta pistijla Beltincem, se pravi pred leti kda je Nafta premagala Muro, je po njegovon razmišlanji Mura pistijla .

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      14.08.2019 ob 10:54 DF gost

      Seveda to sem tudi napovedal. Ogromne mučke se dogajajo na stavnicah ampak vi to ne vidite ker ste LUZERJI. Mura vam je zaradi takih mučk sploh prišla v 1 ligo. In to po zaslugi zahoviča, ko vas več ne bo rabil vas bo spucal nazaj v 3 ligo.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 11:14 kurban bajram gost

        DF ti stvarnjo jeden vjelik bjudala igrati za pare u kljadionica trebaš da bjudeš čovjek pa onda vidiš da mučke ima mnjogo ali mučke treba da predvidjiš i pokjupiš pare DF TEBI STVARNJO NEMA DA SE POMOGNE da nemaš ti sjestru da ti je ja ženim javi mi pa da mi se dogovorime

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 17:28 Inšpektor gost

        Gnes pa nafta še šenčuru pistij zaradi stav, nej zato ka so z akurac ampak zaradi stav hahahahaahhahahhahahahhaa

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      14.08.2019 ob 11:05 črna mačka beli mačkon gost

      Dobro da imamo tu gosta čarno grinto ki očitno ve kaj je življenje in kako se stvari streže IQ ima očitno krepko nad povrečjem in se 99% strinjam z njegovimi tviti na tem portalu! samo tako naprej čarna grinta ! Pa lep dan želim vsem skupaj !

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 11:16 gost

        Ko bi ti vedel kdo je ta ČRNA GRINTA, bi se za glavo primo in celo škatlo Lekadola požro.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      14.08.2019 ob 11:34 ČARNA GRINTA gost

      PRITE V NEDELO NA TEKMO PROTI RUDARI PA TE VIDLI ZAKOJ SI ANTE ZASLUŽI PLAČO ! PA NEJ SAMO ZATO KA CEJLO TEKMO SEDI NA KLOPI ! TOU ZNA EŠČE LEGENDA BABO ka je prek sedendeset let star! ja pa še tou ta df je stvarno zakompleksani tip mislin ka ne bi bilo nikše škode če bi si poisko strokovno pomoč ! Doktor Magdič je sicer v penziji ampak vsakemu rad priskoči na pomoč!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      14.08.2019 ob 11:44 DF gost

      Ti si sam lahko najdeš strokovno pomoč, jo rabiš če misliš da boš zaradi šimenija tudi ti boljše živel. Vsem murašem dol visi za vas, navijače na sociali, še veseli so da taki luzerji plačujejo za karte in se drago opijajo na stadionih. Žene pa doma same in nepotešene.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 12:00 ČARNA GRINTA gost

        TI DF ALI TO VEŠ PO LASTNIH IZKUŠNJAH IZ PRETEKLOSTI KO SI KLOŠARIL PO LENDAVI IN MURSKI TER ŽICAL ? znam te puško dok si još pištolj bila ! KAR SE PA PIZDE TIČE TI KRIPL PA ŠE NIKOLI NISI POVOHAL! PA NEHAJ KOPIRAT ZAPISE DRUGIH KER SI TOTALNO NEIZVIREN IN NEUSTVARJALEN ! NE MOREŠ PARITI SLONA IN SVINJO KER BI POTEM BIL REZULTAT BITJE KI JE PODOBNO TEBI ! TO NAVIJAČIH NA SOCIALI BI PA NAŠI GRINGOSI RES RADI SLIŠALI IN POTEM SVOJE MNENJE DELILI S TABO! PA LEP DAN TI ŽELIM ZDAJ PA GREM V SLUŽBO POŠTENO ZASLUŽIT SVOJO PLAČO ZA RAZLIKO OD TEBE DRAGI DF !

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 14:41 ŠUBRI ĐOUŽE gost

        TI KA SI ŽE DF NEKŠI ? GES GRINTE NE POZNAN SAMO PA MISLIN KA TI JE POVEDO PO ISTINI ! VEJ DOKTOR MAGDIČ JE MOJGA STRICA TUJ K PAMETI SPRAVO ORDINACIJO MA V RAKIČANI VTISTOJ VULICI KAK GE OŠTARIJA DALMATINKA ! TOU TI PRAVIN ZATOU KA NE BI BILO SLABO KA BI GA MALO POGLEDNO SAMO PRLE SE MORAŠ NAROUČITI ! TAK MI JE STRIC KARČI PRAVO

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      14.08.2019 ob 11:44 ČARNA GRINTA gost

      VEŠ KDO JE ČARNA GRINTA ? STARI SOBOČANEC KI IMA POŠTENJE PO CELON PREKMURJI! POJDI NA STADION PA VPRAŠAJ ZAME PA BOŠ VIDEL! SAMO NE DA BI SE ME POTEM IZOGIBAL! KER TI NE BOŠ RABIL LEKADOLA AMPAK BOŠ RABIL MORFIJ !

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 12:33 gost

        Če si star potem ne hodiš delat. Zapletaš se v svojih lažeš. Komentarja ob 12:00 se pa sramuj. Takšno sranje lahko zapiše samo primitivno bitje.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      14.08.2019 ob 12:35 gost

      Mura bo premagala Rudar 150%. Rudar trenutno nema za burek. Bravo, Rudar, Triglav, Sežana Tabor tej ekipe delajo Slovensko ligo slabo in zaradi takšnih ekip je celotno prvenstvo slabo.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 12:48 gost

        Rudar vam je na Fazaneriji pokazal, da je boljši od vas. A SODNIKI SO VAS REŠILI PORAZA. Oni že vedo zakaj, ti pa tako ne boš razumel. Triglav vas je nabil 3 : 0. Kako slabi ste potem šele vi.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      14.08.2019 ob 13:33 črna mačka beli mačkon gost

      Df vse ka je napisal grinta je istina poznan ga tudi osebno pati poven ka je je tou človik od rejči pa soboška legenda štera ne laže ! ti je nej tan aladar napiso zadosta jasno ? grinti pa do penzije fali ešče 2 ali 3 leta pa je cejli život delo kak poštenjak pa nikdar nikomi nikaj nej vkradno ! je pa istina ka ne trpi takšij bedakof kak si tij

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2019 ob 14:43 gost

        Pa ka ti še nejsi pogrunto, da vas vozim kak male piceke? Glih pravi ste se znašli na tem portali.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      14.08.2019 ob 14:15 rakičanci gost

      vidin ka se trgate neka brezveze za šimunđovo plačo! pa koga tou briga uživajte v fuzbali nej pa v štenkariji ! se vijdimo na tekmi tou mi delaj grinta maš pivo v dobron vnedelo se pa vijdimo na staron mesti

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      14.08.2019 ob 14:25 gringos JF gost

      TIJ DF FUCKER MOTHER AKO TE DOHVATIM KUKALA TI MAJKA JADNA! DOBIŠ AKACIJOV KOLEK V RIT PA DESET KROGOV BEJŽAT OKOLI SOBOŠKOGA PARKA KA BOŠ VIDO S KAKŠO MUKO SI NAŠI FUZBALERI SLUŽIJO KRUJ ! VAJ ČE TE ZGRABIM BOŠ VIDO BOGA NAZARENSKOGA ! ODI NA TEKMO LAJAT ČE VUPLEŠ NEJ PA PREJK RAČUNGEJPA ! MURA DO GROBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      14.08.2019 ob 14:46 DF gost

      Vsi se vi za mene LOUBAŠI!!!!!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      14.08.2019 ob 14:47 gost

      Pa ka pizdiš? San že desetkrat s kolegi na tekmi bil pa te nigde neje blo. Kak se naj deremo, da nas boš spozno? Dudeki?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      14.08.2019 ob 14:51 Žuti gost

      Tekma Koper-Boltinci,po TV.ob 18,00,Dajmo fantje Boltinski, gledali bomo vas,in navijali za vas,probajte zmagat,čeprav je prvenstvo na prvem mestu,naslednji krog,Boltinci - Mura,bratski.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      14.08.2019 ob 15:20 gost

      Nafta idemo! Te pa še Muro zbijemo, da bodo Muraši cepali od jeze in žalosti.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      14.08.2019 ob 18:17 gost

      Hmmmmmm.....tvoji Odranci so popušili. 3 : 1 jih je spušil Aluminij.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      14.08.2019 ob 18:19 gost

      Krško je pa nabilo Grd 4 : 1.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      14.08.2019 ob 18:20 gost

      Zdaj še pa Koper nabije MURO 3. iN TO JE TO.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      14.08.2019 ob 19:03 DF gost

      Danes zvečer slavje v lendavskih goricah ob napredovanju Nafte. Nudim mojo čmajgo, jed na žaru, ženo, hčerko..........vsi vabljeni!!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.