https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nuša Ladinek zapušča klop članske ekipe Pomurja

17.8.2019  

Nuša Ladinek, osemintridesetletna trenerka, je nekaj dni po koncu kvalifikacij vodstvo kluba obvestila, da zapušča klop članske ekipe ŽNK NONA Pomurja Beltincev.


"Nuša Ladinek je nad člansko zasedbo Pomurja bdela skoraj tri leta, vodenje ekipe je prevzela oktobra 2016, ko je nasledila Sandija Bauerja. Z mlado igralsko posadko je dvakrat zapored za las ostala brez naslova državnih prvakinj, potrpežljivost in vztrajnost pa sta bila poplačana v minuli sezoni, ko so Pomurke prvenstvo sklenile brez oddane točke. Ladinekova se od članske ekipe ŽNK Nona Pomurja Beltincev poslavlja še s tremi pokalnimi lovorikami, velja pa spomniti tudi na številne uspehe z mladinskimi selekcijami in dolgoletno udejstvovanje na drugih področjih v okviru kluba," so zapisali pri ŽNK Pomurje.

“Minula sezona je bila vrhunec mojega delovanja v članski ekipi. Ponosna sem, da so dekleta dobro delo kronala s sanjsko sezono, ki so jo sklenila brez oddane točke. Ne gre za odločitev, ki bi jo sprejela z danes na jutri, verjamem pa, da je poteza prava tudi za dobro celotne ekipe,” je, potem ko je vodstvu kluba sporočila svojo odločitev, dejala zdaj že nekdanja trenerka, v preteklosti pa tudi igralka in sekretarka žuto-plavih.

“ŽNK Pomurju želim vse najboljše, saj gre za klub, v katerem sem v različnih vlogah delovala več kot desetletje in pol. Klub mi je omogočil vse, kar sem dosegla v svoji trenerski karieri, zato se vodstvu zahvaljujem za zaupanje in podporo, dekletom pa želim vse dobro in verjamem, da bodo z novo energijo v jadrih posegla po novih uspehih,” je še dodala Ladinekova, ki zadnjih nekaj mesecev deluje tudi v trenerskem štabu članske ženske reprezentance.

Vodenje državnih in pokalnih prvakinj do imenovanja novega glavnega trenerja prevzema dosedanji pomočnik Primož Rakovec, ki je z Nušo Ladinek sodeloval že v zadnji sezoni in v poletnih pripravah.


    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.08.2019 ob 15:59 Busybee gost

      Evo Df vsestranski znalac posebej o fuzbalski tematiki šansa za tebe da se pokažeš kaj veš! Hitro pozovi v klub in povej da greš za trenera da ne vzamejo drugega! Z tabo bodo prišli v Ligo prvakov in seveda gladko zmagali!!!!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.08.2019 ob 16:51 Tij , gost

      boš pa verjetno direktor kluba , budalo .

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.08.2019 ob 18:08 Busybee gost

        Ne rabim biti direktor, nimam znanja za kaj takega! Df ti pa si selektor da takega ni na forumih daleč naokrog , torej kaj sploh čakaš???

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.08.2019 ob 19:38 Tij , gost

      nema veze , če nimaš pojma , važno je , ka si naš , pa pišeš neumnosti , daj zberi se malo .

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.