https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V murskosoboški knjižnici odprli razstavo Izbor plakatov Galerije

23.08.2019 ob 6:05  

V četrtek, 22. avgusta 2019, je bilo v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota, odprtje razstave ˝Izbor plakatov Galerije Murska Sobota. 

V Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota, so v četrtek, 22. avgusta 2019, odprli razstavo Izbor plakatov Galerije Murska Sobota. Namen plakatov je, da s podobo in besedo opozarjajo, na določen dogodek. Ko se določen dogodek konča, plakat, ki ga je oglaševal, izgubi svoj neposreden pomen in se pospravi v arhiv. Plakati Galerije Murska Sobota so vizualni medij s katerim, poleg tiskanih in elektronskih vabil, objav v medijih opozarjajo na njihove razstave. 

Manjši izbor plakatov je narejen izmed plakati, ki so bili narejeni od leta 1980, ko je bil zgrajen objekt Galerije Murska Sobota. Namen majhne razstave plakatov Galerije Murska Sobota, ki so jih predstavili je torej ta, da tisto, kar je bilo namenjeno temu, da opozarja na neki dogodek, sedaj ne oglašuje več ničesar, temveč opozarja samo nase in samo postane likovni dogodek. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.