https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Povzročitelj prometne nesreče žalil policistko in ji grozil

29.08.2019 ob 13:30  

Včeraj malo pred 20. uro so policisti prejeli prijavo manjše prometne nesreče na parkirišču v Radencih.

Ugotovljeno je bilo, da je prometno nesrečo na parkirnem prostoru zaradi nepravilnega premika povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je trčil v parkiran osebni avtomobil.

Med samim postopkom obravnave prometne nesreče se je povzročitelj ves čas nedostojno vedel do policistke in v postopku ni hotel sodelovati. Po opravljenem preizkusu alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,67 mg/l, je bil zoper povzročitelja odrejen strokovni pregled, saj je v razgovoru povedal, da je užival alkoholne pijače po prometni nesreči.

Zaradi varne izvedbe postopka, ter pasivnega upiranja so mu bila s strani policistov nadeta sredstva za vezanje in vklepanje. Ves čas postopka je kršitelj policistko žalil in ji grozil.

Po znanih rezultatih analize odvzete krvi in urina, bo zoper povzročitelja prometne nesreče uveden ustrezen postopek na sodišču ali pri prekrškovnem organu policije. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper kršitelja prav tako podana kazenska ovadba zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja napada na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti po 1. odstavku 300. člena KZ-1.

* Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.08.2019 ob 16:49 gost

      Mater kakšI VELKI PREKRŠEK! Vklenoli so ga. Sramota kakši velki pripetljaj!?

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.08.2019 ob 22:54 čondraš gost

      Povzročitelj prometne nesreče žalil policistko in ji grozil...znova Debeli ?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.08.2019 ob 23:55 teta pehta gost

      Nepravilni premik na parkirnem prostoru. In ga vklenejo. Ja, tega lahko. Kakšnih tajkunov, ki imajo cele hobotnice podjetij v Sloveniji in po svetu še pogledati ne smejo. No, tista z alkoholom pa je zelo mimo. Parkirišče je zasebna površina in je šel preparkirat vozilo. Zato je tudi bil premik vozila. Ne morejo mu dokazati vožnje po cesti v opitem stanju. Joj, s čim se pri nas policija ukvarja. Zato smo pa tam, kjer smo. Saj drugo pa nio sposobni. FURS pa, da kakšnega oglobi, ki gre siromaku pomagat prekrit streho. Tajkuni pa veselo iz Luxemburga, Cipra, Kajmanskih ototkov in drugod kupujejo Slovenijo.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.