https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Babincih zgorelo ostrešje s sončnimi elektrarnami

01.09.2019 ob 11:20  

Včeraj ob 21.22 je v naselju Babinci, občina Ljutomer, gorelo gospodarsko poslopje.

Po prvih ugotovitvah je zgorelo celotno ostrešje gospodarskega poslopja velikosti 100x15 metrov, na katerem so bili tudi paneli sončne elektrarne. 

Požar so pogasili gasilci PGD Babinci, Ljutomer, Noršinci pri Ljutomeru, Krištanci-Šalinci, Cven, Spodnje Kraplje, Zgornje Kraplje in Mota.

Foto: PGD Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2019 ob 13:48 rile gost

      Take elektrarne na stanovanjskih zgradbah so zelo nevarne in bi ljudje morali malo razmislit o nastavitvi,kam in kje postavit take elektrarne.(verjetno boljše ,kje stran od stanovanja)

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.09.2019 ob 7:19 čondraš gost

        10 let bi s egrel za denar ki ga nameniš za omenjene elektrarne. Kak folk nategujejo, pa toplotne črpalke, 10-15 tisoč €, potem pa od 200-300 € elektrike v kurilni sezoni, zastonj ja..glavno da dobijo ljudje " masten eko popust" pa so opravili dober biznis. Adijo pamet . te elektro plošče imajo do 3-krat preslab izkoristek kot bi ga morale imeti in že dve, tri leta intenzivno delajo na manjših in bolj učinkovitih . Naivni ljudje, denarja pa je očitno več kot preveč da ag zapravljajo tako.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.09.2019 ob 22:58 akumulator gost

      Kaj pisci res ne premorejo niti osnovne šole? Naslov, da te kap! Verjetno, ga je napisal kakšen javni uslužbenec. Moderator pa po stari navadi "kopipaste". Noben nič ne razmišlja. " Ostrešje s SONČNIMI ELEKTRARNAMI " !!! Množina !!!! Kot bi bilo ne vem koliko elektrarn. Sončnih panelov je bilo več. Skupaj pa tvorijo eno celoto ali eno elektrarno. Večkrat, ko so prispevki in je direkten "kopipaste " iz URSZR ali policije, dobim vtis, da poročila pišejo otroci iz 5. razreda OŠ. Pa verjetno so še akumulator odklopili......

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.09.2019 ob 23:52 akumulator gost

      Še en biser uradnega zapisa. Pogledal sem na Google maps in nikjer v Babincih ni nobenega gospodarskega poslopja, ki bi bilo dolžine 100m, kot piše v poročilu. Daleč od tega. Glede na dan in uro je mogoče merilec videl trojno.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.09.2019 ob 18:29 gost

        V DOLŽINO LAHKO IZMERIŠ TUDI OSTREŠJE V OBLIKI ČRKE U, ČE SEVEDA ZNAŠ. SAMO TO JE ZA TEBE VIŠJA MATEMATIKA, KER TAKIH OSTREŠIJ JE PA KAR NEKAJ V BABINCIH.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.09.2019 ob 21:48 akumulator gost

      Lahko so na U, L ali kakor hočeš. Mogoče še zraven od kakšnega soseda in pol znese 100m. :) 100m X 15 m je 15 arov. To so v mestih 3 današnje parcele. No, mogoče je to mera za zavarovalnico? Aja, pa caps lock pritisni, da ne boš z velikimi črkami pisal.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.