https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Umaknili bodo zabojnike za mešano embalažo in papir

03.09.2019 ob 12:00  

Do konca meseca septembra 2019 bodo na vseh zbirnih mestih (ekoloških otokih) v Mestni občini Murska Sobota umaknili zabojniki za ločeno zbiranje mešane embalaže in papirja. Na zbirnih mestih bodo ostali samo zabojniki za zbiranje stekla in steklene embalaže.


Mešano embalažo bodo gospodinjstva v individualnih hišah tako kot doslej lahko prepuščala v prozornih vrečah za zbiranje mešane embalaže z logotipom podjetja Saubermacher – Komunala, papir pa v zabojnikih za zbiranje papirja (zabojnik zelene barve z rdečim pokrovom).

"V kolikor zabojnika za papir v vašem gospodinjstvu še ne uporabljate, ga lahko brezplačno prevzamete na sedežu našega podjetja, na Noršinski ulici 12 v Murski Soboti, znotraj delovnega časa. Storitev je že vključena v mesečno ceno zbiranja odpadkov in gospodinjstvom ne povzroča dodatnih stroškov," so sporočili pri Saubermacher – Komunala Murska Sobota.

"Odvoz papirja in embalaže iz individualnih stanovanjskih hiš se bo tudi v prihodnje vršil enkrat na štiri tedne (13 odvozov letno). Nespremenjen ostaja tudi način zbiranja mešane embalaže in papirja v stanovanjskih blokih. V primeru povečane količine ene od navedenih frakcij, ju lahko oddate v zbirnem centru za ločeno zbiranje frakcij Murska Sobota, ki se nahaja na Obrtni ulici 40 v Murski Soboti.

Zbirni center Murska Sobota je odprt od ponedeljka do petka od 9.00 do 18.00 ure in v soboto od 8.00 do 14.00 ure," navaja Saubermacher – Komunala Murska Sobota.


    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.09.2019 ob 12:51 sobota gost

      To je sramotno za mesto .Vse povsod po Soboti so ti zabojniki kar kazi okolico predvsem pa iz njih prihaja grozen smrad , Pred blokami so postavljeni po ulicah res sramota

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.09.2019 ob 17:47 DF gost

      Sobočanci raje mečete denar v muro? Mesto vam pa smrdi po prašičji gripi.

      5 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.09.2019 ob 18:29 gost

      Sem slišal ,da bodo zamenjali zabojnike,na zbirno mesto pa bodo postavili DF,ki bo požrl vso nasnago,ki mu jo boste prinesli.

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.09.2019 ob 23:48 DF gost

      Zdaj si šele mimo vdaril. Za to imate vašo Muro. Glede na to da vsega boga not vzamete.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.09.2019 ob 8:51 Marčančar gost

      In vracamo se v stare dobre case, ko bodo smeti spet pristale po gozdovih.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.