https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Tatovi posegli po denarnici

05.09.2019 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri kazniva dejanja, štiri prometne nesreče v katerih sta se dve osebi lažje telesno poškodovale ter 10 kršitev javnega reda in miru.


Na področju kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali poškodovanje tuje stvari in tatvino denarnice ter v Lendavskih goricah še eno tatvino denarnice.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat na javnem kraju in štirikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

 

Policisti ob začetku šolskega leta vsem udeležencem v cestnem prometu svetujejo, da so še posebej previdni v bližini šol in na poteh, ki jih za prihod v šolo uporabljajo šolarji.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali v bližini šol.    




    Komentarji

    1. gost
      05.09.2019 ob 8:01 čondraš gost

      ter v Lendavskih goricah še eno tatvino denarnice. No tu mate, Debeli F. opija v svoji luksuzni vikendici bogate prijatelje, te pa jim krade denarnice ko več vsat niso sposobni. Ni čudno da imaš luksuzno vikendico, velikega Mercedesa, ženo kupljeno z Ukrajine in celih 2000 € penzije...zdaj vemo od kod ti tvoja astronomska penzija :)) .Lahko je bogato živeti na tuj račun ;).bogato :).

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.09.2019 ob 9:24 DF gost

      Čuj ti ki ti iz ust smrdi. Za svojo penziju sva z ženo trdo delala. Že takrat ko si ti v peskovniku jedel pasji drek. Zato je vse od moje loksuzne vikendice do mercedes m klase trdo prigarano. In ne govoričit da na tuj račun. Če te pa to boli. Si vabljen da me obiščeš v lendavskih goricah. In spijeva šilce rujnega.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.09.2019 ob 10:16 gost

      Pa kak v pizdi si te lahko pri 33 letih v penziji pa kosarko igras v pomurski ligi? Cudo od cloveka.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2019 ob 11:54 čondraš gost

        Pri 31-tih se je začel na igrišču sredi tekme kregat z žogo v prepričanju da je žoga sodnik, od takrat mu je klub uredil status pri Dr. Magdiču .

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.09.2019 ob 10:21 gost

      mm

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.09.2019 ob 10:31 gost

      Debeli tak laze, da se sebi komaj verjame.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.09.2019 ob 14:51 gost

      DF a zakaj pa potem ponujaš ženo in hčerko, će imaš tako veliko penzijo. POVEJ. Ne upaš, ker si idiot in idiot boš ostal za vedno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.