https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Polana v pokalu premagala Olimpijo Dolgo vas

Dolga vas, 12.9.2019  

V Dolgi vasi sta se v pokalnem obračunu MNZ Lendava, pomerili ekipi PNL Olimpija Dolga vas in Polana. V polfinale tekmovanja so napredovali gostje, ki so slavili z 3:2.

Olimpija Dolga vas - Polana 2:3 (0:1)

0:1 - Lebar (38.min - 11m), 1:1 - D. Kepe (56.min), 1:2 - Gerencsér (70.min - ag)
2:2 -  M. Vida (81.min), 2:3 - A. Žugelj (89.min)

 

Olimpija: Farkaš, Gerencsér, Gal (od 72. A. Kepe), Fehér, Bači, B. Car, K. Car, Kiralj (od 58. J. Vida), M. Vida, D. Kepe in Mezselics (od 72. Kuhar).

Polana: G. Kotnjek, Klujber, Zadravec, L. Car, Lebar, D. Horvat, Koznicov, P. Žugelj (od 86. Sabotin), Kirić, Jakšič in A. Žugelj.

Glavni sodnik: Lukas Gregorinčič.

 

V prvem polčasu smo lahko spremljali trdo tekmo, tempo so narekovali gostje in si priigrali nekaj priložnosti, a so A. Žugelj, Lebar in Koznicov bili premalo natančni. Do prvega zadetka je bilo potrebno počakati do 43. minute, ko so domači v kazenskem prostoru podrli A. Žuglja, najstrožjo kazen pa je v zadetek spremenil Lebar. Pri domačih je najbližje zadetku bil Mezselics, ki je iz prostega strela meril preko vrat.

V drugem polčasu zanimivejša tekma, a polna ostrih štartov. Domači so preko D. Kepeja izenačili v 56. minuti. Za novo vodstvo gostov je poskrbel Gerencsér, ki je v 70. minuti zatresel lastno mrežo. Za novo izenačenje je bilo potrebno počakati do 81. minute, ko je zadel M. Vida. Ko je že vse kazalo na neodločen rezultat in enajstmetrovke, je v 89. minuti A. Žugelj poskrbel za novo vodstvo gostov in s tem odločil potnika v polfinale pokala MNL Lendava.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija