https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Tihotapila 12 tujcev in med begom trčila v policijsko vozilo

12.09.2019 ob 14:15  

Policisti PP Ljutomer so danes okrog 2.30 ure med kontrolo cestnega prometa na relaciji Ljutomer – Noršinci zaustavljali osebni avtomobil znamke Renault Laguna, ki pa na znake policistov ni ustavil in je z nezmanjšano hitrostjo nadaljeval vožnjo na avtocesto.

Med vožnjo po avtocesti je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika trčil v službeno vozilo policije in v zaščitno ograjo. Ob ustavitvi vozila je sopotnik zbežal iz vozila in bil s strani policistov kasneje prijet.

Z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 29-letni voznik, državljan Srbije skupaj z 40-letnim državljanom Srbije v vozilu prevažal 10 državljanov Pakistana in 2 državljana Indije, ki so nezakonito vstopili v našo državo.

Zaradi večih prekrškov je bil vozniku osebnega avtomobila izdan plačilni nalog. Obema  državljanoma  Srbije  je  bila  odvzeta  prostost  in bosta kazensko ovadena zaradi suma storitev kaznivega dejanja po 308. členu KZ.

* Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.09.2019 ob 16:57 osica gost

      Ka pa auto? So njemi zili?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.09.2019 ob 17:20 krnekij gost

      V AKCIJI SO BILI POLICISTI PPIU MS, PPP MS IN KRIMINALIST SKP NE PA POLICISTI PP LJUTOMER

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.09.2019 ob 17:38 čondraš gost

      Peljite jih k Debelemu, on ima tako veliko penzijo da jih lahko vseh 12 preživlja, 10 Pakijev in dva Indija, to si je vedno želela njegova žena, pa še luksuzno vikendico jima lahko urejajo.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.09.2019 ob 18:04 DF gost

      Kaj se spet ti po nepotrebnem segrevaš. Raje se začni pripravljat za nočno smenu v lederfabriki. Oziroma delo v "svojem uspešnem avstrijskemu podjetju" kot ti praviš.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.09.2019 ob 20:21 čondraš gost

        delavci v avstrijskih lederfabrikah imamo 3-krat večjo plačo od tvoje socialne...lahko te kupimo, samo kaj klinec bi kdo s tabo ? še za motiko prijet nisi dober..

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.09.2019 ob 20:50 Busybee gost

      Glej Df ti ki uživaš v podjebavanju naroda na internetnih forumih. Moja firma mi je v letu 2018 prinesla cca 25k čistega dobička.....ni nevem kaj lahko bi bilo več lahko manj sem pa zadovoljen. Poleg sebe imam še dva zaposlena, največje zadovoljstvo mi je ko vidim da z veseljem prideta in naredita svoje.Za kar dobita pošteno plačilo. Ne delamo sobot, nedelj in praznikov in ne delamo nadur. Plačo imata cca 2k neto. V Sloveniji bi za isto delo dobila cca 850 neto plače. Zdaj pa si cukaj lase in popizduj, nesnaga!!!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.09.2019 ob 22:52 DF gost

      Kaj hočeš praviti da vodiš firmo z 500tisoč eur prometa? In se še vedno imaš čas cele dni zajebavati z mano na forumih? Ti faliran študentek še povohal nisi korporativno vodenje. Idi nazaj na svoje dopoldanske kavice in družbena omrežja prodajat herbalife.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.