http://www.ac-andrejek.si/
https://kuzma.e-obcina.si/
https://www.facebook.com/SR%C5%A0A-parketarstvo-in-trgovina-482767995154662/
https://www.saubermacher-komunala.si/
http://www.gtz.si/
https://www.pomurec.com/vsebina/65234/Za_praznike_se_zahvalite_s_praznicno_voscilnico_na_Pomurec_com
http://www.tisina.si/
https://www.puconci.si/
https://www.beltinci.si/
https://www.gornji-petrovci.si/
http://www.center-maximus.si/si/
https://www.moravske-toplice.si/

NOGOMET

Poraz Beltincev na Dobu

14.9.2019  

V Športnem parku Dob je danes, 14. septembra, potekala nogometna tekma 8. kroga 2. Slovenske nogometne lige med Roltek Dobom in Beltinci Klimo Tratnjek. Zmagala je domača ekipa z 4:1.

Roltek Dob - Beltinci Klima Tratnjek   4:1 (2:0)

Rems (31. min), Tiganj (44. min), Kunstelj (56. min), Maučec (81. min), Račić (85. min)

Začetna enajsterica Beltincev:

Sodniki: Šmajc David (glavni sodnik), Bensa Uroš (1. pomoč), Habuš Žan (2. pomoč)

Delegat: Babič Stanislav

V 31. minuti je po izvedbi kota za vodstvo domačih poskrbel Rems, 1:0. V 41. minuti je Hrovat zaradi prekrška nad Raduho prejel rumeni karton. V 44. minuti so domačini, pred odhodom na odmor uspeli še povišati prednost. Po hitrem protinapadu je zadel Tiganj. Prvi polčas se je končal z vodstvom Roltek Doba z 2:0.

Na začetku drugega polčasa tri menjave pri Beltincih. Balažic je zamenjal Kristla, Pihler je zamenjal Asentića, namesto Mauka pa je v igro vstopil Zorman. Sodnik je v 54. minuti prisodil enajstmetrovko za Dob, saj je po njegovem mnenju Branilović, ki je sicer pred tem obležal, v kazenskem prostoru igral z roko. Enajstmetrovko je za domače izkoristil Kunstelj in povišal vodstvo Doba na 3:0. 

Prekršek nad Apatičem v 70. minuti. Prosti strel je izvedel Pihler, Maučec pa je iz nekaj metrov z glavo streljal čez gol. V 80. minuti rumeni karton za Balažica zaradi domnevnega simuliranja. Prvi zadetek za Beltince 81. minuti. Po podaji Pihlerja iz kota je z glavo zadel Maučec. Dve minuti po zadetku je Maučec zaradi ugovarjanja prejel rumeni karton.

V 85. minuti znova povišanje vodstva domačih. Za četrti zadetek Doba je poskrbel Račić. V 88. minuti nekaj vroče krvi na igrišču. Najslabše jo je odnesel Raduha, ki je prejel rumeni karton. Tekma se je končala z zmago Doba 4:1.

 

 * Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija