https://www.lust.si/
https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Trije poškodovani v množičnem pretepu v soboški bolnišnici

20.09.2019 ob 8:30  

Na urgenci Splošne bolnišnice Murska Sobota se je včeraj zgodil pretep med dvema skupinama, odvržen je bil tudi solzivec. Nekaj ljudi je bilo lažje poškodovanih, tudi varnostnik bolnišnice, a so vse odpustili v domačo oskrbo.

Kot so sporočili murskosoboški policisti se je v prostorih urgence Splošne bolnišnice Murska Sobota se je včeraj ob 14.40 zgodil množični pretep oziroma množična kršitev javnega reda in miru. Policisti so bili o dogodku obveščeni malo pred 15. uro.

V pretepu so bile po navedbah policistov tri osebe lažje telesno poškodovane in so že odpuščene v domačo oskrbo. Odvržen je bil tudi solzivec. Zaradi incidenta so morali delo v bolnišnici prekiniti za dve uri, poroča 24ur.

Pretep se je zgodil med dvema skupinama moških, sodelovalo je več kot deset oseb. Po neuradnih podatkih naj bi bila ena skupina iz Dokležovja, druga pa z Melincev.

Pridržan ni bil nihče, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Več informacij sledi po vseh zbranih obvestilih.

 

  Fotogalerija

  Komentarji

  1. gost
   20.09.2019 ob 8:51 gost

   Vam je nerodno napisat ali pa ne smete napisati, da so se med sabo rezali Dokležovski cigani. To gamad bi trebalo iztrebiti, no ne vse maš tudi vredu in šolane cigane, samo kaj ko so v manjšini.

   54 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 9:05 čondraš gost

    Ne smejo tega omeniti, ker bi bilo rasistično in politično nekorektno, hehe. Levičarska dvojna morala, ko pa SLovenec naredi problem se ga pa etikira na naslovnicah z imenom in s priimkom. No, pa saj vsi vemo o kom je reč ko prebereš površen opis dogodkov ;)

    35 6 Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
   20.09.2019 ob 9:12 čondraš gost

   Zdaj samo čakamo DF da pride povedati kako bi bilo treba indijskim revežem zvišati socialno pomoč na 650 €, ker si to zaradi svoje, nedvomne drugačnosti, to zaslužijo :).

   19 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 9:39 delavec gost

    čondraš prav imaš .Ne dolgo nazaj mi je enen mladi star nekje 29--31 let v Soboškem parku pripovedoval ,da ni pravično od države ,da dobijo 400 € pomočij . Jasno je pravo ,da bi pomoč mogla biti nekje od 600 do 800 € potem bi šlo nekak skozi mesec .Čudno delavec dobi 670 do 720 € plače a socialna pomoč bi naj bila po njegovem večja od plače .Socialno pomoč naj dobijo ljudje ,ki so delali in so v letih kjer se jih vsi delodajalci branijo ampak mladi konji na socialki to pa ni pravica

    49 7 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 9:47 gost

    Ti si totalno bedast Janšev in cerkveni človek. V SLOVENIJI PODELIJO MESEČNO PRIBLIŽNO 56.000 SOCIALNIH DENARNIH POMOČI. VSEH ROMOV ( Z OTROCI VRED ) JE PA V SLOVENIJI PRIBLIŽNO 9.000. KDO TOREJ DOBIVA NAJVEČ DENARNIH SOCIALNIH POMOČI V SLOVENIJI????? Obsojam to kar so napravili ti ljudje v bolnišnici in vztrajam, da so za to dejanje najstrožje kaznovani, a ni potrebno ta dogodek izkoriščati za napad na VSE ROME, ker je med njimi tudi veliko dobrih, ki delajo v Avstriji, so dobri sovaščani in ljudje, tudi sami obsojajo Rome, ki takšne stvari počnejo. Malo si raje poglej zgodovino umorov in ubojev v Sloveniji in tam lahko ugotoviš, da so med temi storilci večinoma tisti, ki niso Romi. A za vas cerkvene in Janševe je to glih prava novica za napad na vse Rome ali cigane kot jim vi pravite. ENKRAT KOMUNISTI, DRUGIČ MIGRANTI, TRETJIČ CIGANI, ČETRIČ NEVERUJOČI, PETIČ JUŽNJAKI, .......... Samo sovraštvo do drugih, ki niso taki kot ste sami, je v vas. OBSOJAM TA DOGODEK IN POVZROČITELJI MORAJO BITI KAZNOVANI.

    24 33 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 10:29 gost

    No ja, lepe številke, ampak včasik malo trbej procente gledati, ker povejo dostakrat več kak same številke. Recimo ka tvoje številke o socialnih pomočeh na mesec in števili romov štimajo. Če od teh 9 tisoč romov recimo dobivle samo tisoč socialno pomoč, je to 11%. Če ostalih 55 tisoč preračunamo v celotno populacijo slovenije, pomeni, ka socialno pomoč koristi malo menje kak 3% druge slovenske populacije. Je mala razlika. Enako podatki o kriminalnosti migrantov, šteri so v Evropo prišli pred 5 leti. Procentualno delajo več kriminalnih dejanj kak pa evropsko prebivalstvo. To je dejstvo. Se pa strinjan z drugin delon komentara. Čista desničarska politika, kda so migranti pa cigani krivi za vse in se samo čaka, ka cigan ali pa migrant neka napravi, ka se te lejko lidij prepričavle o pravilnosti njihove ideologije. Že če pogledneš na stran od janša TV, vidiš, ka so vsi članki o nekšnih aferaj levičarov, o migrantih ali pa o pogovorih z desničari o levičaraj. Novice, štera bi bila napisana za to, ka se objektivno informejra lidij o nečesi, nega... Ampak vi vsi, levi in desni, ste pač tak napravleni, ka je vaša ideologija prava, ka so drugi nesposobni, lopovi pa delajo vse narobe. Ges san pa sredina, malo tendejran v liberalno smer. V določenih pitanjih se strinjan z levimi, v določenih z desnimi. In se samo smejen, kda šten tej vaše debate pa žalitve drug drugoga....

    15 12 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 10:50 gost

    10:29......... kar dobro napisan komentar. Če si kaj bral moje komentarje, si lahko opazil, da sem večkrat kritiziral tako Jevška kot Židana in druge ostale leve politike. A to, kar počnejo desničarji, je izven vsake pameti.

    11 10 Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
   20.09.2019 ob 9:14 RUDAŠ IN MUC KJE STA ? gost

   Rudaš, Muc kje sta zdaj ? Ta si to bando vzela v red dokler je še čas ? Obsojam tudi policijo, ka javno ne napiše ka so se na urgenci v bolnici zbili cigani. Ker dokler to ni napisano krivda spadne na vse Prekmurce, ka si mislijo po Sloveniji ko to čitajo ? Da se Prekmurci bijemo po urgencah. ODLOČNO PROTESTIRAM PROTI TAKEMU OBNAŠANJU POLICIJE , ko krivda spadne tudi name kot Prekmurca, ker jaz se po urgencah ne bijem do krvi, naj se poroča tako da bo jasno vsem, ne vem kaj se ide policija v tej Sloveniji. V Prekmurju ne mečite vse v isti koš ker nismo vsi cigani. Delite jim na CSD še več denarja in to zdravim mladim sposobnim za delo, da se bodo potem lažje pretepali. Fuj pa takša politika CSD spravite je delat pa naj si kruh služijo kak vsi normalni državljani. Cigane trbej navčiti ribo loviti nej ka jim naša država pečene pripela domov. Policija pojma nima kdo vse živi v tej ciganskih naseljih, kakšna varnost je te to. Enkrat trbej te cigane prešteti registrirati kelko jih sploh je objaviti javno kelko jih dela in kelko jih dobiva socialno pomoč in kakšne so te cifre. Malo sem se pozanimal kelko je tej ciganov v beltinski občini pa tega nihče ne zna povedati, vem pa da nobeden ne dela socialno pomoč pa dobijo vsi avte majo vsi ispita nobeden in policija ne ukrepa nič ker se jih boji.

   43 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 9:29 čondraš gost

    Milijone denarja se z državnega proračuna steka v romske skupnosti, družba pa dobi od jih nazaj natanko NIČ.

    31 7 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 9:52 gost

    Ti si raje poglej podatke koliko ubojev in umorov so v zadnjih desetih letih napravili PRAVI PREKMURCI, pa se takrat izživljaj.

    9 37 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 14:54 85% CIGANOV DOBI POMOČ gost

    Tam nazaj se eden gor prosi, da ni res da bi večina ciganov dobila pomoč pa mu jaz zdaj napišem podatke za katere vem kljub temu da se skrivajo. V ciganjskom naselji v Beltincih in v Dokleževji (ti ki so se zbili) NOBEDEN CIGAN NE DELA, VSI 100% DOBIJO SOCIALNO POMOČ IN TO NEKATERI ZELO DOBRO.

    12 3 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 15:02 gost

    14;54......... NAPIŠI KJE SI DOBIL TA PODATEK!!! VIR!!!!!!! SAMO NE OMENJATI JANŠEVE TELEVIZIJE. JAZ POZNAM OSEBNO VSAJ 20 CIGANOV, KI DELAJO V AVSTRIJI IN VELIKO, KI DELAJO SEZONSKA DELA V AVSTRIJI. dA BOŠ PA POLONAČU IN PODOBNIM DELAL ZA 2 ALI 3 EVRE NA URO, MORAŠ BITI PA NAPOL NOR.

    6 7 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 15:11 linolada gost

    Dogodek je vreden vsake obsodbe in vse udeležence pretepa ,bi bilo treba skupaj zapret, pa naj se tam medsabo bijejo tak dolgo, da obležijo! Ne vidim pa nobenega smisla tukaj vmešavat Muca in Rudaša! A naj hodita po naseljih in preprečujeta spore med ljudmi ? a to delajo tudi drugi svetniki! Tu je odgovorna država, ki jim gre preveč na roko:vzet jim vse pravice, dokler se naučijo izpolnjevat dolžnosti! Amen! In še to: zakaj se jih pa policija bi bala? Saj ja imajo pooblastila in poznajo načine kako te peteline umiriti.

    5 0 Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
   20.09.2019 ob 9:25 gost

   To pa zato, ker je danes lahko vsak že policaj, poglejte samo v sosednjo madžarsko, kake mrgane imajo v policijskih vrstah, tam imaš stroge direktive, da te sprejmejo v njihove vrste.

   26 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 14:56 gost

    Tudi pri nas je to nekoč veljalo za policaje, kile, višina itd zdaj so pa policaji kelnari, kujari vse živo samo nej policaji.

    13 0 Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
   20.09.2019 ob 9:36 gost gost

   Policaji se bogijo ciganov kak vrag križa oni so navadni vodovodari nej policaji upajo si edino pošten delovni narod ropati za majhne prometne prekrške ko pa so cigani v pitanju pa majo pune lače dreka in si ne upajo niti imerna objaviti nejkabi še kaj ukrepali rudaš pa muc dajte no zbujdite hitlera edino on nam lejko pomaga dal bi pa nasvet naši vladi zdignite socialo na dva jurja naj se od debelosti raspočijo tej cigani in manjaki tak se jih bar rešimo saj razmin policaje da se bojijo ciganov vsak normalen človik se jih boji ker so gamat.

   36 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
   20.09.2019 ob 9:36 almi84 gost

   tak je....za dve uri prekinili delo...jaz pa naj tam sedim od 10 ure dalje z otrokom in mu pojasnjujem da bova vsak čas na vrsti....in res potem po 5 urah ko je bil 5 letnik že čisto zmešan z mano vred sva prišla na vrsto---ampak ja rome je treba zaščiti saj so avtohtona vrsta

   30 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
   20.09.2019 ob 9:48 gost

   Delat naj se spravijo, pa nedo mele časa za incidente, nej pa ka jih drzava podpera z socialno

   30 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
   20.09.2019 ob 9:55 mah 199 gost

   Cigani iz Dokležovja in tisti ka živijo poleg Čerenšovec nej pa Melinci.Sam sem Cigan samo tou pa je višek obsojan tou dejanje ka se spravijo v ustavo bolnišnice pa ajde naj bi počakale na parking če so že ščele se spokate.Naj Policija in sodišče kaznuje z pa nej pogojno ampak včase zapor pa naj jih tan malo obdelajo

   29 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
   20.09.2019 ob 10:15 delavec gost

   9:47............... Tu nišče ne piše o Janši in o nobeni veri in komunistih . Če si obiskoval OŠ z prilagojenim programom oziroma posebno ti jaz ne morem pomagati ,če seveda ne razumeš komentarja .Ne vem mogoče si se našel v komentarju o socialni podpori in te boli . Končno pa z takimi kot si ti se človek nima kaj razpravljati .

   16 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 10:24 gost

    Pišete tisti, ki ste oboževalci Janše ali pa v cerkev hodite. S svojim komentarjem, sovražnostjo in pisanjem na pamet, s svojo nepravilno slovnico, miselnostjo, ...... si dokazal, da spadaš mednje. Ko boš ti, niče in nihče, obdelal 42 let v proizvodnji, kot sem jaz, se zopet oglasi, do takrat pa molči in si ne izmišljuj stvari in dogodkov.

    6 19 Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
   20.09.2019 ob 10:20 SuzAna gost

   Prosim popravite prispevek, namesto Melinci napišite pravilno

   16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
   20.09.2019 ob 10:29 gost

   Kaj pa ima zopet Janša z tem pretepom, naj mi to kak veleum razloži prosim.??????????????????????????????

   15 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 10:40 gost

    Ne delaj se bolj neumnega kot si v resnici? Nihče tega ni omenil, kar ti pišeš. Pišete pa najbolj sovražne in lažnive komentarje prav njegovi fani in tisti najbolj vneti cerkveni. Da pa to razumeš, moraš pač imeti malo višji IQ kot ga imaš ti.

    6 10 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 15:05 gost

    Telebani zabiti komunistični, pa ka te zdaj ma Janša pri tem če so se cigani zbili. Ne vem zakaj ji vi komunisti tako ščitite cigane ? po vojni so ravno komunisti ogromno ciganov poklali sedaj pa jih niti pokopati ne dovolijo drhal.

    6 1 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 15:10 gost

    15:05...... PAZI KOMU BOŠ TI TALAL DRHAL, TELETA KOMUNISTIČNA IN PODOBNO!!!!!!1 ČE SI V GLAVI MALO ZABITI, TO NI OPRAVIČILO ZA TVOJE IZPADE. ZA VSAKO RIT RASTE ŠIBA. ZAPOMNI SI TO.

    0 8 Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
   20.09.2019 ob 10:38 666 gost

   Nedolžna ženska bi lahko umrla zaradi spopada ciganskih plemen. Mislite da bo kdo obtožen ali pa celo obsojen? Očitno ti je mnogo stvari v življenju opravičeno če smrdiš in si nezmožen končati osnovno šolo.

   29 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
   20.09.2019 ob 10:44 olaj gost

   10:24........... DF enkrat si anonimen drugič si DF tretjič spet nekaj tretjega .Ura bo počasi enajst in boš moral počasi iti proti Lazarjevemu domu na brezplačno vsako dnevno kosilo .Če bi ti kdaj v življenju delal bi bil bolj pameten in ne bi pisal nebuloz in norij tebi podobnih .Končno pa iz nore luknje piha nori veter .

   14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
   20.09.2019 ob 11:28 Nude gost

   In baje nobeden ni bil pridržan. Zakaj ne? Ker so cigani? Policija se jih boji! Če jaz uletim na urgenco z kolom me tisti moment pridrzi policija. Zato pa ta plemena delajo kar hocejo.. Cakajo socialno podporo in delajo sranja! Nkc drugega! Dajte jim se dvignit socialno za par 100 evrov. Republika banana! BANANASTAN.

   19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
   20.09.2019 ob 11:31 miličar gost

   To bi nekoč miličniki rešili po hitrem postopku. Malo bi se z njimi "pogovorili" eden po eden in nikoli več noben ne bi kaj podobnega naredil. Tudi na sodišče ne bi bilo treba. Sedaj pa, če policaj koga od teh malo bolj grdo pogleda že pride inšpekcija iz Ljubljane in policaja sekira. Narobe svet.

   24 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  16. gost
   20.09.2019 ob 11:53 OBIČAJNI DRŽAVLJAN gost

   Gre za državljane RS s privilegiranim statusom. Njemu zjutraj ni potrebno vstati in se odpraviti delat... Nima nobene odgovornosti do nikogar, otroci so preskrbljeni, v šoli dobijo vse zastonj, medtem ko običajen državljan vse to plača. Običajen državljan gre zjutraj v službo, nosi neko odgovornost, planira kako bo porabil denar v mesecu da bo plačal vse položnice, itd... Naši privilegiranci pa imajo "na skrbi" le to, da morajo 3x na mesec na banko po davkoplačevalski denar (denar, ki ga v državno blagajno prinesemo običajni državljani). Tako je to v NAŠI PRELJUBI SLOVENIJI... ŽAL...

   25 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  17. gost
   20.09.2019 ob 12:43 gost

   DESNIČARJI DOŽIVLJATE ORGAZEM ZA ORGAZMOM. DAJTE, IZPUCAJE SE DO KRAJA.

   6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 15:15 FUJ LEVIČARJI gost

    Ka ste res vsi levičarji prizadeti ali kaj vam je ? V 28 letih so desničari kak vij pravite vladali samo 6,5 let. Levičari pa vladate 21,5 let pa seveda nič nej ste krivi kje pa dolg, ste povečali za 200 % Šarec zaposlil vse novinarke ki so pisale da ima 120 % podpore FUJ.

    5 2 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 15:20 gost

    V SEDMIH LETIH NESPAMETNI NAREDIJO VEČ ŠKODE KOT PAMETNI V 100 LETIH. OD LETA 2004 DO LETA 2008 JE DESNA VLADA POD VODSTVOM JANŠE ZADOLŽILA SLOVENIJO ZA 21 MILIJARD EVROV, NAPRAVILA BANČNO LUKNJO, USTVARILA TAJKUNE, PRODALA MERCATOR BAVČARJU IN ŠROTU, ...........

    6 2 Prijavi neprimerno vsebino
  18. gost
   20.09.2019 ob 12:44 Stanko gost

   ;)

   9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  19. gost
   20.09.2019 ob 13:04 urko gost

   Danes je srečen dan podpora je nakazana

   11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  20. gost
   20.09.2019 ob 13:06 gost gost

   danes pred banko so bili vsi dokležovski bratje in sestre pa policija jih je čuvala ka so dobili velke socijalne podpore rudaš kje si ti samo gledaš za svoj žep kolko si znoro puščo

   14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  21. gost
   20.09.2019 ob 13:35 lepec gost

   Dil tuha ala Roma, čučušera, pišu pejtaš, dilinu di Roma............hasmer kuki, Howgh, govoril veliki BRAT!!!!

   3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 15:45 čondraš gost

    ...tako je, pa malo več moke daš da je masa s krompirjem fejst gosta , pa čebulo prepražiš in dodaš kislo smetano, pa so DODOLI gotovi :). Pa dober tek;).

    1 6 Prijavi neprimerno vsebino
  22. gost
   20.09.2019 ob 13:38 DF gost

   Lejkomi ga vsi popušite tompus od 22cm.

   1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  23. gost
   20.09.2019 ob 14:45 ui gost

   dokležovski cigani so vrgli plinski solzilec in z kijami in bejzbolskami palicami napadli cigane iz gomilic piše rtv

   9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  24. gost
   20.09.2019 ob 14:56 gost

   sds

   4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  25. gost
   20.09.2019 ob 15:08 DF gost

   Znano je da desničarji z Janšo na čelu ščitite rome. Kdo je bil prvi v vrsti v Ambrusu če ne čelavi.

   9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 15:48 krašči gost

    DF ......... Tebe je Rom napokal ali pa mati sama ne vej što te napokal mogoče kosovar .Tij zamazanec nadüjti

    7 3 Prijavi neprimerno vsebino
  26. gost
   20.09.2019 ob 15:41 čondraš gost

   Debeli, to da sta ti kratka pamet in laž najboljši odliki, že vrabci vedo . . V SLOVENIJI PODELIJO MESEČNO PRIBLIŽNO 56.000 SOCIALNIH DENARNIH POMOČI. VSEH ROMOV ( Z OTROCI VRED ) JE PA V SLOVENIJI PRIBLIŽNO 9.000. KDO TOREJ DOBIVA NAJVEČ DENARNIH SOCIALNIH POMOČI V SLOVENIJI????? Glede na to da je od 9000 Ziganov 7000 Ziganov na socialni odpori je jasno kdo dobi daleč največ socialnih pomoči v Sloveniji. Ostalo so pa v večini še tvoja južna brača in nezakoniti migranti.

   5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 15:59 gost

    Zabiti si do amena. Saj ni čudno, če si pa fan Janše pa še v cerkev rad hodiš, da tam župnike poslušaš. Po tvoji nori pameti ima 9.000 romov samo 2.000 otrok??? Pa oni niso taki kot ti, ki ima v hlačah med nogama polovženke. Niti tega ne veš, da lahko denarno socialno pomoč dobijo samo DRŽAVLJANI SLOVENIJE ALI V IZREDNIH PRIMERIH TISTI, KI IMAJO V SLOVENIJI DALJ ČASA PRIJAVLJENO STALNO BIVALIŠČE IN TAM DEJANSKO ŽIVIJO. Daj preberi si kak zakon, ki je vedno dostopen na Googlu, ne pa, da nonstop lapaš tisto, kar vidiš in slišiš na Janševih medijih in v cerkvi čuješ. Saj pravim, da vas desne vse moti, kar ni vaše. Komunisti, neverniki, drugače verujoči, migranti, cigani, južnjaki, Ljubljančani, ................. IMAŠ VSE PODATKE NA GOOGLU, PA UPAM, DA JIH ZNAŠ NAJTI IN RAZUMETI. A NE, TI NAMENOMA ŠIRIŠ DESNE LAŽI. Pa zdaleč ne misli, da zagovarjam te ljudi, ki so storili to barabijo. Nasprotno. želim, da jih doleti najstrožja kazen. A NEKATERI DESNIČARJI STE PRAVI LUMPI - VSE LJUDI, KI NISO VAŠI, MEČETE V ISTI KOŠ. Kdo je prinesel v Slovenijo to namišljeno demokracijo in neke izmišljene človekove pravice??? VI DESNIČARJI, DEMOS, SDS, NOVA SLOVENIJA, SLS!!!!!! V Jugi smo imeli miličnike, ki so bili vredni svojega imena, lopovi so se jih bali, danes je po vaši zaslugi lahko policaj vsak, ki si to zmisli.

    8 4 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 17:26 Inšpektor gost

    Čondraš zdaj pa to lepo procentualno pogledni glede na število prebivalstva kak ti je ovi v začetku napiso

    5 0 Prijavi neprimerno vsebino
  27. gost
   20.09.2019 ob 15:43 čondraš gost

   najbolj smešno izjavo si pa izustil da ti rtudi levico kritiziraš, Jevška in Židana, hehe, torej lokalna politika, več kot očitno se gre za osebne zamere, ker drugega razen njiju še nisi pokritiziral z Levice in oba sta s Prekmurja .Očitno so te zaradi psihičnih težav vrgli s stranke, pa ju javno blatiš ob vsaki priliki ;) .

   3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 16:06 gost

    Ti res namerno lažeš. Dobro veš, da nikoli nisem bil v nobeni stranki. Zelo dobro spremljaš moje komentarje, zato veš, da sek kritiziral tudi Drnovška, Erjavca, Alenko, pa še koga z leve strani. A TI SI SAMO DVA NAŠEL, KER TI TAKO USTREZA. Nisem pa še naletel na desničarja, ki bi bil toliko pošten, da bi kritiziral koga izmed svojih. To vse pove o vas. KOT ČREDA ZA SVOJIM PASTIRJEM - TUDI V PREPAD.

    5 2 Prijavi neprimerno vsebino
  28. gost
   20.09.2019 ob 15:48 čondraš gost

   Pa ljudje , prenehajte že nasedati debelemu s tem JJ, vedno ko nima odgovora preusmeri pozornost z JJ in potem se preneha debata o žgočih levičarskih perverzijah in vsi debatirate o JJ, on je s tem svoje dosegel, kaj ste naivni ...

   3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  29. gost
   20.09.2019 ob 16:11 čondraš gost

   Debeli, zabit si kot kamen, govora je o delovno sposobnih Ziganih, vsi vemo da je Ziganov bistveno več kot 9000 . Vsi vemo da so zelo spolno aktivni, začnejo s pedofilijo, nadaljujejo z incestom ( od tu tudi visok delež genskih in psihičnih bolezni pri njih ), končajo z nekrofilijo in to vse zaradi tega ker so na socialni kot si ti . če bi država bila pravna bi se Ziganom, ki kot tudi vemo vsi, razen tebe z možganskim manjkom, pojemalo deco, katero štepajo samo zaradi socialnih prispevkov...deca pa zanemarjena, bosa, s čikom v lapah pri 8-ih letih, pri 13-tih dojenček narejen med bratom in sestro...če bi se to med Slovenci dogajalo bi socialna že zdavnaj posredovala, ker se gre za Zigane ki se jih bojite tudi njihovi zagovorniki, ker se itak poščijejo na vas hlapce, pa ne ukrepa nihče. Dvojna merila. Ti debeli, si rekel da hodijo delat v Avstrijo, naj uganem, kovinarska industrija ? montaža in demontaža antiga bakrenih žlebekof ? :))).

   6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 16:39 gost

    ČONDRAŠ TI NAMENOMA ŠIRIŠ LAŽI O ROMIH IN JIH NAMENOMA PONIŽUJEŠ. ZAPOMNI SI, DA TUDI ZA TVOJO RIT RASTE ŠIBA. KO JO BO NEKDO NAŠEL, BODO TVOJE BOLEČINE HUDE.

    4 3 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 17:43 čondraš gost

    ..ja seveda ja, ne živimo več v Jugoslaviji, kot tvoji možgani, kjer živi ena in edina TV resnica z enega državnega medija. To kar sem napisal o Ziganih je znano že desetletja, nisem odkril tople vode, ljubica ;).Pa vsi to vedo, tebe edino boli da si upamo danes to na glas povedat, to vam pa ne paše, ker so Zigani zvesti volivci slovenske levice.

    4 3 Prijavi neprimerno vsebino
  30. gost
   20.09.2019 ob 16:14 čondraš gost

   znova se zapletaš v lasti neumnosti...kislica bo kriva:). Kako lahko človek sodeluje tukaj da ne bi videl tvojih komentarjev ??? Ni te opcije, smetiš povsod. No, vrniva se k tvoji neumnosti, oni dan si me napadel da Alenka Bratušek nikoli ni bila in ne bo levičarka...zdaj pa pišeš tako...Ti res namerno lažeš. Dobro veš, da nikoli nisem bil v nobeni stranki. Zelo dobro spremljaš moje komentarje, zato veš, da sek kritiziral tudi Drnovška, Erjavca, Alenko, pa še koga z leve strani.

   1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 17:22 gost

    Zopet lažeš. Nisem napisal, da nikoli ni bila, temveč sem zapisal, da je. Alenka je bila levičarka do takrat, ko sta se skregala z Jankovičem. potem, ko je prevzela vlado, je postala kar trda desničarka. Ona je napravila spisek 15 - ih dobrih slovenskih podjetij za prodajo tujcem, obljubila prodajo NLB tujcem, .....-.... Škoda besed za to žensko. Kako je zopet postala ministrica, čeprav so ji volilci rekli DOST TE MAMO, raje ne bom pisal.

    3 2 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 17:37 čondraš gost

    debeli debeli, zapletaš se zapletaš v lastno neumnost...dobro ti veš kaj si napisal o Alenki Bratušek, dva dni nazaj, ali te je spomin zapustil ? Pamet tak ne, ker je nimaš.

    4 2 Prijavi neprimerno vsebino
  31. gost
   20.09.2019 ob 16:16 čondraš gost

   Priznaj debeli, kaj sta ti silo storila Jevšek in Židan ? Je bilo hudo kaj ? Posledice so nepopravljive to lahko vidimo vsi na portalu pomurec.com..

   4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  32. gost
   20.09.2019 ob 16:17 krivica gost

   vsekakor ne odobravam takšnega dejanja sploh pa v ustanovi katera je nam vsem v pomoč ,če ne danes pa mogoče jutri.Bila pa sem priča grožnje medicinski sestri s strani Romkinje katera se je neprimerno obnašala in ob tem se sprašujem ali smo še vedno ljudje ali se znamo obnašati drug do drugega ali lepa beseda več ne najde mesta v naši državi.vsi se moremo zamisliti ali ne

   15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 16:26 čondraš gost

    Ne vem zakaj ste presenečeni nad obnašanjem Ziganov,a so se v preteklosti kaj drugače obnašali ? Ubogi na duhu ti ki jih morajo braniti na raznih portalih.

    7 4 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 16:34 gost

    Žal nikoli več lepa beseda ne bo pomagala odnosom med ljudmi. To je prinesel neoliberalni kapitalizem in lažna demokracija. Vsak dan slabše bo, do nove vojne.

    10 0 Prijavi neprimerno vsebino
  33. gost
   20.09.2019 ob 17:34 čondraš gost

   Debeli prakticira tipično šolsko levuharsko populistično prakso. Ko jim zapreš gobce, privlečejo na plan JJ, če ima smisel ali ne, to je kot pri milijonarju, zasilni izhod v rdeči krizi.

   5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  34. gost
   20.09.2019 ob 17:34 FUJ POMUREC.COM gost

   RESNICA BOLI, ZATO LE BRIŠITE IDIOTI KOMENTARJE, JEBEŠ TAKŠEN PORTAL, SAJ NISTE EDINI

   3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 17:40 čondraš gost

    Praktičen prikaz strpnosti povprečnega levičarskega paciente..žaljenje drugače mislečih, grožnje če se mu ne podrediš, kričanje ( velike tiskane črke ), nezmožnost samokontrole, verska nestrpnost , rasizem zoper belopotnega moškega itd..še in še bi lahko našteval, lahko pa bereš komentarje debelega črevesja in dobiš realno sliko s prve roke. Ne da ti brišejo komentarje, sodno bi te morali preganjati.

    5 5 Prijavi neprimerno vsebino
  35. gost
   20.09.2019 ob 17:58 čondraš gost

   Živeli JJ, Jevšek in Židan ! To so največji politiki za Prekmurje!

   2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  36. gost
   20.09.2019 ob 18:22 DF gost

   Čuj ti tele zabito s drisko polito. Si ti mami padel na glavo. Ko si tak fukjeni.

   7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.09.2019 ob 18:44 čondraš gost

    Sobota bi brez Jevška žrla hrastovo lubje, še desničarji so volili zanj. Židan pa ohranja pri življenju prekmusrko gospodarstvo s širokosrčnimi Polaničem, pa Pavlinjekom, Pojbičem itd..ki dajejo Prekmurcem delo !

    4 10 Prijavi neprimerno vsebino
  37. gost
   20.09.2019 ob 20:26 legenda gost

   spostovani prekmurci prosim nej dati vse rome v isti kos, hvala.

   5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    21.09.2019 ob 0:09 CIGAN NE ROM gost

    Po cejloj Evropi se ciganom pravi cigan samo v Sloveniji so romi, te pa Evropejci ne vejo ka je to rom pa nastajajo problemi ne ven koji bedak je v Sloveniji toga roma izmislil.

    5 4 Prijavi neprimerno vsebino
  38. gost
   21.09.2019 ob 0:01 ŠEFOM BOLNICE gost

   Kak do se pa še lejko bili pa krali v bolnici po 1. oktobra ko več sploh ne bo varnostnikov v bolnici, glede na zadnje dogodke, čestitam vodstvi na takšni odločitvi, upam, da bo kdo, ko se bo zgodilo kaj tragičnega za to tudi odgovarjal.

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  39. gost
   21.09.2019 ob 8:24 gost

   Pa daj DF doj se strejli, kak te palik čondraš vozi z biciklinom, kak malo deco, nej si mu niti do gležnjof..naj se brukati dale, ka si smejšen in nemočen..pomali boš si kaj napravo..haha..tij nimak nauri.cipresek.

   3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  40. gost
   21.09.2019 ob 9:51 gost

   8:26 Čondraša poznam osebno, ti pa po neumni pameti prekašaš samega DF-ja, čestitam !

   1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  41. gost
   21.09.2019 ob 10:43 Brzlec gost

   Nič drugo ne prosim boga,,, bok dal da bi Hitler vstal od mrtvih, samo za eden dan,,,, samo maloga hitlera,, bi gratalo red,, disciplina,,, pa koga tožiti za napačne podatke Melinčari,,, predsednik krajevne zbudi se,,,, se da tu nekaj zaslužiti za krajevno skupnost če se znate,,,

   3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  42. gost
   21.09.2019 ob 18:55 Gost gost

   Je resnica da so se pretepli ampak nihče ne vedo kakšne racune so imeli to pa kar traja med ciganimi ne vmesavlite socialne pomoči naj se usak zas pobriga

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

  info_outline

  Opozorilo

  Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

  Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.