https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Trgatvena povorka povezala Slovence in Madžare

24.09.2019 ob 8:00  

V soboto popoldan je Kulturno turistično društvo  »Őrség” skupaj z vaščani iz sosednje vasi Bajansenye in Kerkáskápolna priredilo tradicionalno trgatveno povorko.


Obiskovalci so se zbrali na Krplivniku pri vaško-gasilskim domu, kjer so se po kratkem kulturnem programu odpravili proti zaselku Krplivnik in nato na Hodoš.

Od tam so pot nadaljevali preko meje na Madžarsko, v vas Bajansenye in Kerkáskápolna.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.09.2019 ob 9:20 gost

      Teraj to k Orbani!

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.09.2019 ob 11:40 gost

      hehe pa to se vse dogaja samo nekje na goričkem mađarskem,goričko se prodaja mađarom?aja saj res :D kje pa največ traktorjev :D pa poljedelcec..saj pa res ja :D haha

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.09.2019 ob 11:48 DF gost

      Goričko je najbolj zaostal del Pomurja. In je zato pravilno da Lendava kot središče razvoja in napredka tudi pomaga takim. Tu se samo kaže naša kultura na visokem nivoju. Kje ste sobočanci. Zakaj jim vi ne pomagate. Če oboji za muro navijate.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.09.2019 ob 14:35 gost

      Kak lepo ! Več takih sosedskih srečan je potrebno napraviti ! Tiste ,ki pa se v take zadeve opotekajo, pa noge polomiti , jezike pa izpuliti !!! Vsaka vam čast na izpeljanem dogodku !!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.09.2019 ob 18:39 gost

      hehe ti boš noge lomil :D komu? Preveč mladega divjega slabega vina si spil ,pa se ti lomi v glavi

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.