https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznik pobegnil iz ukradenega vozila

24.09.2019 ob 13:30  

Policisti PP IU Murska Sobota so minulo nedeljo, ob 10.25 na avtocesti na relaciji Murska Sobota - Lendava, mimo izvoza Lipovci, opazili osebni avtomobil znamke BMW, X5 italijanskih registrskih oznak.

Ko je voznik vozila opazil, da mu policisti sledijo je povečal hitrost. Pri izvozu z avtoceste pri naselju Gančani je močno zaviral in zapustil avtocesto v smeri naselja Gančani. Po približno 200 metrih vožnje je zavil čez obcestni jarek v koruzno polje in se peljal približno 500 metrov. Vozilo je na polju zaustavil in pobegnil v smeri naselja Gančani. Ko sta policista prišla do vozila sta opazila, da so na vozilu vidne sledi vloma (poškodovana ključavnica).

V zvezi pobeglega voznika, je bila organizirana iskalna akcija, vendar je osumljenec uspel pobegniti v smeri avtoceste, kjer ga je počakal neznanec in ga odpeljal v smeri Madžarske. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je bil osebni avtomobil v noči na 22.9.2019 ukraden v Italiji. Vozilo je bilo zaseženo. Policisti za neznanim voznikom zbirajo obvestila.

* Foto: PUMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.09.2019 ob 13:40 pip gost

      Škoda časa, da " Policisti za neznanim voznikom zbirajo obvestila" , ker je ta že čez nekaj minut bil na Madžarskem. Sedaj je pa že v varnem zavetju Romunije.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.09.2019 ob 18:50 gost

      to Df bil

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.09.2019 ob 20:23 Rs gost

      Lejko je pobegno ja ci so ga policaji iskali na glavnoj cesti v kukorco so gledali stirje musketiri kak da mi lovci fazane cakamo ka zleti z kukorce pa san si premislavau ka se mogoce lovijo fazane od zadnjic no vsaj tak je vo vidlo pedri radare znate postaviti ednoga rumuna pa nevejte zgrabiti 🚔💩🖕

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.09.2019 ob 6:09 gost

      Za takše je rešijtev samo 7.56, brez nekšnih sodišč pa nevem kaj, par takšnih pospraviti, pa nede več kriminala.Samo,ka na žalost ravno policija, pa sodišča to podpirajo, ka majo te kaj za delati.Nej je njim v interesi takšne stvarij sanirati, ka do te brez dela.Jih je pa kak vragouf, pa ka do te delali,gledali do se keri je lepši.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.