https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Melincih pričeli z žganjem opeke

Melinci, 28.09.2019 ob 16:00  

V ciglarskem naselju ob reki Muri v Melincih so pričeli z žganjem opeke.


V petek, 27. septembra, so člani Turističnega društva Brod Melinci v Ciglarskem naselju ob reki Muri na Melincih začeli z žganjem opeke.

Ročno izdelane zidake so zložili v skladovnico z dvema luknjama. V luknjah so nato prižgali ogenj, ki ga bodo zdaj morali vzdrževati nepretrgoma tri dni, predvidoma do nedelje. Kurili bodo z različnimi drvi, da se bo opeka zažgala, postala trdna in tako pripravljena na zidanje.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2019 ob 19:03 ha,ha gost

      Krofašje cigel delajo .

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.09.2019 ob 20:15 UF, JOJ gost

      Kak te zdaj lejko takši, ka so invalidsko upokojeni delajo in žgejo cigel, zdaj jih nikaj več ne boli ?????

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.09.2019 ob 20:26 PRITOŽBA NA MIN. ZA KULTURO gost

      ADMINISTRATOR, NA POMUREC.COM TI SAMO VZTRAJNO BRIŠI KOMENTARJE, KI NIKOGAR NE ŽALIJO ALI OGROŽAJO, IZRAŽAJO PA SVOBODNO MNENJE POSAMEZNIKA. KER JE TO PRIKRAJŠANJE ZA IZRAŽANJE SVOJEGA SVOBODNEGA MNENJA ŽE PIŠEM PRITOŽBO NA MINISTRSTVO ZA KULTURO, DA USTREZNO UKREPA PROTI VAM.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.