https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Dva milijona razlogov, zakaj čutim Slovenijo

28.09.2019 ob 7:00  

Slovenska turistična organizacija (STO) je lani začela kampanjo »Dva milijona razlogov, zakaj čutim Slovenijo«. Ta je dosegla ogromno objav na družbenih omrežjih z uporabo ključne besede #ifeelsLOVEnia.

S kampanjo so nadaljevali tudi v letos. Letošnja kampanja poteka v štirih delih. Prvi del letošnje kampanje je potekal v Alpski Sloveniji, nadaljeval se je v Mediteranski & Kraški Sloveniji, nato v regiji Ljubljana in Osrednja Slovenija, sedaj pa poteka v Termalni Panonski Sloveniji.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pomurje Region (@pomurjeregion) on Jul 31, 2019 at 12:25am PDT

Promocijska kampanja, ki je bila večkrat nagrajena, poteka na osrednjem slovenskem turističnem portalu www.slovenia.info ter na družbenih omrežjih. STO spodbuja prebivalce kot tudi obiskovalce Slovenije, da svoje fotografije objavijo na družbenih omrežjih, s ključno besedo #ifeelsLOVEnia in ključno besedo kraja, kjer je bila fotografija posneta.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pomurje Region (@pomurjeregion) on Sep 20, 2019 at 9:56am PDT

STO od lansiranja kampanje, 6. junija lani, beleži odlične odzive uporabnikov družbenih omrežij: skupno število objav z uporabo ključne besede #ifeelsLOVEnia je že preko 1.841.275. Mi smo za vas izbrali nekaj zanimivih fotografij iz Pomurja.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pomurje Region (@pomurjeregion) on Aug 18, 2019 at 12:50pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pomurje Region (@pomurjeregion) on Sep 9, 2019 at 7:14am PDT

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2019 ob 18:02 gost

      Najbolj občutim 29 milijonov evrov.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.